Komentari na vest

Crvena zvezda kompletirala tim: Majk Cirbes na centru do kraja 2021.

0

0000

pre preko 2 godine

Top.hahahah !!!
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 2 godine

KATASTROFA,KUZMIC I CIRBES NAJGORI CENTRI KOJI POSTOJE!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Значи уговор на три ипо месеца. Бар је то паметно. И ја сам скептик као и управа.
G

Gost212

pre preko 2 godine

Izgleda Rudonja prolupao ako misli sa Cirbesom i Kuzmićem da igra na centru.
B

Bojan Dubljević

pre preko 2 godine

Dubljević idealno pojačanje
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

NARAVNO CIRBES. Kada sam JA rekao još pre skoro mesec dana da će Cirbes doći u Zvezdu, jer nema para u klubu za ozbiljnog centra, ovi silni stručnjaci narikače, su kmečali i lupali mi brdo minusa. Od Monroa, do Lesora, spali smo na Cirbesa koji maltene od prvog odlaska iz Zvezde, nije igrao ozbiljnu košarku, na ozbiljnom nivou kvaliteta. On ni u drugom mandatu ništa nije pokazao. Loše uradjen prelazni rok, ovo nije tim dostojan za EvroLigu. Ako Purgeri dovedu neku zverinu od centra, plus ono što već imaju, ne piše nam se dobro.
W

Walldorf

pre preko 2 godine

Tek današnjim potpisivanjem novog trogodišnjeg ugovora o sponzorstvu sa Mercatorom, stvaraju se koliko-toliko povoljni uslovi kako bi popunili sastav koji trenutno broji DESET igrača spremnih da istrče na teren. Igramo EL i predstavljamo državu Srbiju u tom takmičenju koje je odmah ispod NBA. I umesto da "država" to prepozna i nagradi Zvezdu pristojnim budžetom, novac ide u nekim drugim pravcima. Iz samo jednog razloga. G. dr Čović čuva Zvezdu od političara(Svih boja) i sumnjivih likova koji nude novac sumnjivog porekla. Jedanaest godina mukotrpnog rada na vraćanju Zvezde na mesto koje joj pripada, g. dr Čović odbija da isporuči pomenutima, jer je to siguran put u provaliju. U to ćemo se vrlo brzo uveriti na primeru jednog, do grla zaduženog kluba, u koji se sliva upravo takav novac. No, dobro. Treba biti strpljiv. Tandem dr Čović i trener Radonjić je garancija da ćemo težim putem, ipak, uspeti u namerama da nam tim izgleda tako da navijači budu zadovoljni. No, to je "dvosmerna ulica". I navijači bi trebali učiniti mali napor u ostvarivanju zajedničkih želja. Kupovinom sezonskih i članskih karata, može se ozbiljno pomoći našem klubu. Vidim da se mrštiš na vest o kratkoročnom ugovoru sa Cirbesom. Tako se prošle sezone gledalo i na dolazak Jagodića, pa smo kasnije videli da je iskustvo od neprocenjive vrednosti. S'toga, smatram da će Maik biti od velike koristi. Ako ga je trener Radonjić ocenio pozitivno, ne vidim mesta daljim nadmudrivanjima. Svako dobro. Sportski pozdrav!
l

linoleum

pre preko 2 godine

tebra dobili smo panatu i bajern sa kuzmicem i cirbesom,nece se niko nadavati koseva pored njih dvojice mada ce i oni ostati jednocifreni ali mozda cudom i prorade ofanzivno
W

Walldorf

pre preko 2 godine

Kk Crvena zvezda nije kompletirala tim. Ne znam odakle ovakav naslov. Zvezda trenutno ima deset igrača spremnih za igru. Kada se timu pridruže Davidovac i Dobrić, imaćemo dvanaest igrača. Vajta ćemo čekati do Nove, minimum. I sa njim, imaćemo trinaest igrača. U sezonu kakva čeka Zvezdu na četiri fronta, ne ulazi se bez petnaestak igrača. Žao mi je ovog malog iz Kragujevca koji je prošle sezone ubacivao cca 25 poema po utakmici u KLS-u. Otišao je u francusku drugu ligu putem Locos agencije umesto da završi kod nas. Sve u svemu, Zvezda će kompletirati tim onog časa kada budemo imali ne deset igrača kao sada, već, najmanje četrnaest. A izvanrednih i cenovno pristupačnih igrača ima širom Evrope, Južne Amerike i nekim zemljama Afrike. Zato ne treba robovati odredjenim menadžerima, već treba gledati šta je za klub najkorisnije. Sportski pozdrav!
C

Crvke

pre preko 2 godine

Pa danas Radonjic direktno rece klub ce obezbediti sto veci fond igraca da bi se iznela sezona a ovde brze bolje napisu kompletirali smo ekipu xexexexe sta radi sponzor od limarskih sledbenika,,,,,A to sto su povredjeni Wajt,Wolters,Davidovac,Dobric i Lazarevic ma to nema veze igrace El Gusic,Popovic i Uskokovic i ocekivacemo rezultat ali na kukovo leto xexexexe,,,,,
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Umalo me infarkt nije jutros udario kad sam video vest o povratku Majka Cirbesa u Crvenu zvezdu. Ja ne znam da li je taj otromboljeni ćelafuto bio deo nekog zvaničnog sporazuma Merkel-Vučić u paketu sa rudom litijuma ili je taj transfer dogovoren na marginama sastanka u onim pauzama na viskiju i podmetnut Nebojši Čoviću po principu "primaj i ne pitaj", to mi zaista nije jasno... Vidim samo da se volšebno obreo u timu iako je odavno završio karijeru, iako njegova građa morfološki više ne odgovara košarci... Uz ostarelog Branka Lazića kojem se zadnjica vuče po podu i Luku Mitrovića čiji šut služi za uveseljavanje publike, Zvezda više liči na neku cirkusku grupu koja se suklja po romskim vašarima, negoli na evroligaša. Pišancija!
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze ako si slep nisi lud.. Vidis da nam je budzet daleko slabiji od onih sto igraju u kupu marinka rokvica. I da se za bolje nema. Bez sumlje mislim da opet necemo biti losi kao prosle sezone u EL...
K

KK Partizan Beograd

pre preko 2 godine

-Branislav Djekic, Aljosa Mitrovic, Stefan Sinovec, Slavko Vranes, Petar Bozic, Dusan Kecman, Uros Tripkovic, Novica Velickovic, Aleksandar Maric, Strahinja Milosevic, Bo Mekejleb Roberts, Zarko Rakocevic, sa ovim igracima je Dusko Vujosevic igrao final for Evrolige, od stranaca niko nije znao za Weselog Westermana Bertansa Lovernja, i vi nesto pricate o budzetima KK Partizan pokrijte se usima i tisina.
h

humska__pfc

pre preko 2 godine

Sine jesi grobar al nelupetaj koji Tripkpvic i Velickovic igrali fajnal for.. Ovo je problem sto 70% kom teskih gluperdi za sport, neprate a kom..
1

1244

pre preko 2 godine

Дулова плата ко наш буџет...Балабан,Шљиванчанин,Недовић 18 година...Пешићев тим...Бојан Поповић,Петар Поповић,Суботић,Човић,Милутиновић,Томас једини странац из Италијанске лиге...тако да то су ти "милиони"
K

KK Partizan Beograd

pre preko 2 godine

-Oduvek ste sanjali da budete iznad Partizana kako u fudbalu tako u kosarci, politika vas je vodila do tog cilja da vam je Vesic i kompanija dovodili Sagadina i pravili evropsku zvezdu, oduvek ste kukali da nemate da niste vi CSKA a dovodili ste tipa igrace iz NBA i proverene igrace iz Evrolige. Da je KK i FK Partizan imao takva ledja i politiku kao sto je imate vi, taj klub bi igrao final four evrolige i nebi prodavao bitne igrace nego bi dovodio jos bolja i skupa pojacanja. Pricate nebuloze za Pantera i Ledeja i Alena Smailagica, pa nasa ekipa je tu prosek do 20 i 25 godina i nista vise i nema veze ako su Lidej i Panter igrali final for evrolige, nmg samo njih dvoje da vode klub do svih pobeda vec to radi ceo kolektiv igraca al sa vama je cirkus pricati.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Smorili ste sa kukanjem..zaobidjite svi vi takvi maloumni mozzart sport i kukajte na drugu stranu
D

Drvo

pre preko 2 godine

Partizan je streljacki i atletski klub, klub vojnih disciplina. Kakav fudbal, kakva kosarka. Pre devedesetih i kosarci su bili u rangu OKK Beograda. Plastika cista, dizel novokomponovana.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Fun fact: budžet celokupne evropske Zvezde bio je manji od godišnje plata Pantera, Lideja i Mura!
1

1244

pre preko 2 godine

Били Берон (турска лига),Фаје (32 год Грчка лига)Хол(Грчка лига),Пантер Олимпијакос у том тренутку 15 играч Олија није ни у ротацији...Да идемо даље Џамар Јанг после играо и Широком ...за десетак година толико "вендета" и "прескупих" појачања,у годинама брукања поготово // ми у фудбалу да будемо бољи од вас и меримо се са вама хахаха...Светски,Европски првак,највише титула,дуплих круна...наше култне утакмице Реал,Милан,Барса,Марсеј,Бајерн да се меримо са клубом чије си култне утакмице qpr и слично...Ви сте освојили 6 поштених титула само да би престигли Звезду,а доказ вашег поштења је Аматерски Фудбалски Клуб Шамрок...Ви сте опседнути Звездом,песме крадете итд итд
G

Gost00111

pre preko 2 godine

Jad i Beda..vratite jos i onog debelog crnca(s izvinjenjem nmg se setiti imena) na centru pa se kompletirajte..
B

Bizon

pre preko 2 godine

Stize i Purašević, provereno....
P

Partizan3

pre preko 2 godine

Čovke baca bombe trese se Evropa
T

Tata igre

pre preko 2 godine

Jović treba i Cirbes bi sa njim igrao kao u prvoj sezoni kod Radonjića. Pik-en-roken-rol.
C

Crno-Beli

pre preko 2 godine

Pišu da je Jović u pregovorima sa Partizanom
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Cirbes će taman do Nove godine da skine višak kilograma. Radonjićeve pogrešne procene glavni su razlog zbog kojih je Zvezda spala na tandem Cirbes - Kuzmić.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ne ocekujem nista vau od Cirbesa s jedne, ali sa druge vjerujem Radonji, pa mozda ovo bude odlicno resenje aBd.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Sasvim očekivan ishod.Radonja procenio da može koristiti ekipi a pored toga verovatno dosta jeftinija opcija od Lesora i drugih.Vratiće se kod Radonjića i on i Kuzmic u život.
b

bokash9

pre preko 2 godine

jos De marcus Nelson i pali se masna
K

Ko bre?

pre preko 2 godine

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Daj boze da nas cirbes sve demantuje,ne vjerujem u njega kao igraca,ali vjerujem u radonju,mislim da zna sta radi.
G

Gostopala

pre preko 2 godine

Smailaga će ga bukvalno vrteti oko prsta. Lesor ne dolazi u Partizan.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Naravno da hoće, mada je Smailagić vama drugi centar, a nama ovaj poluinvalid treći, i mi smo roster zatvorili a vi od banana dovodite još bar jednog milion + igrača na petici
G

Gost997

pre preko 2 godine

Ko god kaze da Cirbes nije kalibar za EL nek se seti 2014 kad je dosao, dve godine kasnije najbolji centar EL. Zaboravljate ko je na klupi gospodo
P

Porediš neuporedivo

pre preko 2 godine

Pre svega to je bilo pre 7 godina. Tad je imao 24, sad ima 31 (za tri meseca 32). Za sportistu to nije mnogo, tipa Ronaldo, ali za nekog sa njegovim načinom života itekako jesu pozne igračke godine.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ond aje i tada bilo za tri meseca 25.
G

Gostoljublje

pre preko 2 godine

Čović izgleda stvarno izlazi iz KK Crvena Zvezda.
L

Luja

pre preko 2 godine

Ska čast Cirbesu. Ne sumnjam da će dati sve od sebe na terenu ali on nijelalibar ni za EK a kamoli EL. Ovo, otprilike znači da će za nas EL biti završena u novembru meseca a posle toga igramo samo za čast. Čemu onda dovođenje Kalinića za ogromne pare i jurnjava sa SNStizanom i ostalima za narednu EL?
3

365

pre preko 2 godine

Losa informacija, Cirbers je doveden kao 3 centar, dok ce ukoliko ne bude iznenadjenja prvi centar biti Lesor!
J

Japi

pre preko 2 godine

Nista gori od Lesora.
И

Инсајдер 011

pre preko 2 godine

Чему овакав наслов кад Звезда није комплетирала тим!? Стартни центар долази у наредна два дана!
X

Xyz

pre preko 2 godine

Bilo je lepo gledati Partizan sa pojačanjima iz Gljivica, drugorazrednih i trećerazrednih timova Italije, iz Sloge iz Kraljeva. Lepše je videti Filipovskog ili Peru Božića na klupi, je l tako? Čim su se karte okrenule odmah kuknjava
O

O cemu ti

pre preko 2 godine

Sta pricas pa Kalinic im vredi 2.6 miliona za dve sezone, gde su tu Holins, Walters, White, Ivanovic kao najskuplji plej Aba lige itd.. sve evroligaska pojacanja proverena dovode, Cirbes ce biti treci centar.. A mi dva evroligaska igrace i anonimuse talente od 20 godina cija je vrednost smesna na trzistu..
p

premotaj jos unazad

pre preko 2 godine

ako si vec tako realan i moralan, sto nisi napisao kad smo mi dovodili Djuru Ostojica ( kojeg ste nam oteli posle dva meseca priprema) i slicne, kad su nam uzimali koseve, kad smo utakmice zavrsavali sa 4 igraca i kad nismo mogli (smeli) da imamo sponzora, dok ste vi, naravno kukajuci da nemate pare dovodili Parahovskog za 550k dolara po sezoni, slali avion po Renfroa i Trinkjeriju davali 800k po sezoni...
9

951357

pre preko 2 godine

Objaviće ULEB opet budžete... Mada, kako kod vas igraju i treniraju na crno bez ugovora, možda i budemo tu negde...
1

1244

pre preko 2 godine

Али кад показују три прста као на слици... Сећам се пре 10-15 година нека емисија о окултизму,симболи...и оваква три прста представљају три шестице код окултиста....Наравно није Цирбес у том фазону већ спортисти су почели одједном тако да показују кад неко да тројку.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

ТО ЦИРБИ СРБЕНДО! ДОБРОДОШАО КУЋИ! Гази са Радоњом на челу мајсторе! ИДЕ ЗВЕЗДА У ТОП 8 ОВЕ ГОДИНЕ!
k

koricanac23

pre preko 2 godine

Njemu je karijera u slobodnom padu, nisam ni znao da postoji košarkaška liga Saudijske arabije. Videćemo da li je može da pokrije rupe do oporavka Vajta i za rotaciju, ako ne u decembru stiže zamena. On sigurno nije mnogo koštao, zato su potpisali njega a ne nekog drugog
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Cirbes je mnogim grobarima uništio detinjstvo.
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Pa naravno da je bio bolji od Salica, Djumica, Obrada Tomica, Vrabca
G

Gol u derbiju iz gol auta

pre preko 2 godine

... a Cojvoda Vujošević mnogim "kolenima" (pokolenjima) Zvezde.... "Pita sin oca : tata, kad smo bili šampioni u košarci? Otac odgovara:ne znam, pitaj dedu! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 2000-2014
K

Koma

pre preko 2 godine

Svakog leta ista priča, sve je gotovo, propast, pušteni niz vodu, Čovke odlazi, a na kraju sezone i Partizan i Budućnost kuku majko, šta nam uradi doktor mašinstva. Doduše, Partizan više ni ne igra plej of, pa kuknjava ima manju težinu.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ja cu samo reci da Majk Cirbes ne moze da igra Evroligu, niti on, niti Kuzmic. To sto su oni nekad bili dobri igraci je jedno, a drugo je sta su oni sad. Jedino bih mogao donekle da razumem potpisivanje Cirbesa ako se dovede jos jedan centar, pa da onda Kuzmic i on budu bek ap opcije. Vec vidim da ce ukoliko ne dodje neki bolji centar veci deo minuta Mitrovic igrati peticu, a da ce se na cetvorci krpiti onda sa Simonovicem, Davidovcem i Kalinicem (posto je trenutno i Vajt povredjen).
В

Војвода Вук КНД

pre preko 2 godine

Добро нам дошао кући братино... Само гази џине!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

bice jos igraca tokom sezone i to vrlo vrlo dobrih, na nekim forumima pojavila se vest ds je covke u kriticnom stanju, kazu da se u zadnjih mesec dva bas bas pogorsalo, trebalo bi da bude konferencija danas ili sutra, gde on napusta zvezdu, voleo bih da te informacije nisu tacne
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Bas mi ga je zao. Divan i posten covek.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Ko je u kriticnom stanju? Daj bre....
D

Devetka

pre preko 2 godine

Bravo za Majka ,makar znamo da ce ostavljati srce na terenu !
R

Rembas

pre preko 2 godine

Kod Radonje su svi centri kidali jer je koncepcija igre drugacija.Mnogo zavisi od pleja i koliko ce lakih poena centri da ubace!
V

Viša trenerska

pre preko 2 godine

Mnoge od vas će Cirbes razuveriti! Radonja je okupio ekipu ratnika!!
D

Da se ne

pre preko 2 godine

Takmicite na Kosovu...okupio je on ragbi ekipu.
G

Gost(°$}|{

pre preko 2 godine

Fali samo Filip Covic i bolje ne bi moglo
E

Eh

pre preko 2 godine

Nije loše. Treba se sad malo okrenuti nekim francuskim igračima. Listam tako i vidim slobodan onaj Kordinije iz Nantera, Kornelie iz Pau Orteza, Džona Bolden, Štimac. Po meni ovaj tim što ću sad da napišem bi bio idealan. Plej: Volters, Davidovac, Jović Bek: Holins, Ivanović, Dobrić Krilo: Lazić, Kordinije, Lazarević Krilni centar: Vajt, Kornelie, Simonović Centar: Lesor, Kuz, Cirbi. Ako jedan od tandema Kuz-Cirbes bude loš, na njegovom mestu dovesti Štimca. Naravno, troje bi bilo van sastava (Lazarević, Simon, Kuz-Cirbes)
O

Ostoja madjijaa

pre preko 2 godine

Odakle pare?????? Placa drzavaa
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Pare?!?!druze moj ovaj igra za kilo prsute i 15 jabuka mesecno da si ti meni ziv i zdrav
A

Atana

pre preko 2 godine

Ne znam što svi toliko hejtujete Zirbesa, zaboravljate da centri (i svi ostali) kod Radonje igraju drugačije (bolje). Šta je samo bilo sa Dibrućem kod Obradovića a šta kod Radonjića... Dajte ljudima šansu...
T

TP-1

pre preko 2 godine

Najgori tandem EL a Baga mi i sire Kuzmic-Cirbes? Moze li gore? Tesko! Jos samo Lesor fali...Ne znam zasto se ne dovede neko normalan. Pozicija 5 je izgubljena,neupotrepljiva. Plej takodje fali...😭😭😭Sem odbarne,ovaj tim nema sta da pruzi.
R

Republika Srpska 2

pre preko 2 godine

Kraj Ivanovića plej fali?!
P

Prvaci Evrope

pre preko 2 godine

Dobro Dosao Legendo u Crvenu Zvezdu Maik Cirbesu
z

zglavkar

pre preko 2 godine

Zibers je top igrač
G

Gostggg

pre preko 2 godine

Taman za 16. mesto u EL
S

Sjekloća

pre preko 2 godine

Hvala ti Bože,samo da nije Lesor!!!
H

Hahaha muso

pre preko 2 godine

Provala ti je bas...fala bogu kad Lesor nece.

07.08.16

pre preko 2 godine

Bice opet Kalemegdan u junu,nema zime sa Prof.dr.Radonjicem.
D

Dr I profesori

pre preko 2 godine

Trebace vam vatrogasci koliko vas pale.
M

Mlohavi Kuzmić

pre preko 2 godine

Ne kapiram iskreno. Ajde ako se nema para (mada to su priče za budale jer da se ne lažemo za Zvezdu i Partizan se uvek ima, nisu to Sloboda, Metalac ili Vršac pa da ne bude, a to što se oni svađaju ko je dobio 10 a ko 10,5 miliona evra je presmešno dok svi ostali u državi ne dobiju ni 100 hiljada DINARA), ali šta će ti onda Hollins. Dovodiš njega a na centru duva promaja. Dobrić se na dvojci pokazao kao sasvim pristojno rešenje, bio je i najbolji Zvezdin igrač prošle godine u EL, bar u drugom delu. Njemu sad sa Hollinsom zatvaraš opet prostor, a ako je Hollins doveden kao zamena Dobriću pa šta tek onda na to reći. Bilo je tu i mnogo jeftinijih rešenja. Ovako na jednoj poziciji si prenagomilan a na drugoj ništa. Pogotovo dobija na težini kada se zna da Radonjić forsira u napadu tu igru iz pika, a ti na centrima imaš dva mlitusa mlitava. A tek u odbrani ne mogu nikoga da isprate. Kada budu došle one atletske životinje tipa Tavares protiv Kuzmića to će biti jako zanimljivo gledati...
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Sve sam stručnjak do stručnjaka.
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Ne znam zašto se neko od njih ne priključi Radonjicu, da ga posavetuje koga dovesti i sve ostalo što treba...
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Ocigledno je sve ove sezone, najveci budzet u Evropi ima INSTALACIJA, dato im je sve, Zvezdi sta ostane i evo sta je ostalo Cirbes i Kuzmic za bolje ne moze da se plati...
s

sekula 86

pre preko 2 godine

Kalinic najskuplji igrac u istoriji aba lige,mogli ste za njega 2 centra i 2 cetvorke da dovedete
s

stameni

pre preko 2 godine

za to vam je vise kriv vasa legenda kluba i bivsi trener koliko bese treba da mu isplatite??? a dak je partizan bio u govnima vi se radovali evo sada je egal u budzetu pa da vidimo ko je bolji.
n

noleeeeeeeeee

pre preko 2 godine

Jeste, zato imamo najmladji tim od svih timova u EL i EK.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Zahvali generalu za minus, brt, a baš je ispravno da prvi i sedmi budu egal. Hehehe
G

Gost22

pre preko 2 godine

Od 2015te se taj model forisaro u Zvezdinu korist sada kada nema para nije dobro. Doveli ste strasne i skupe igrace uporedite sa proslim godinama. Vrabac Salic Peperoglu Gist itd itd itd
9

951357

pre preko 2 godine

@sekula - Bio bi Kalina najskuplji da nije Pantera... Džaba se pravdate, pare su kod vas. A tek ćete sad posle onih 30 razlike od Fenera da dovodite.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost 22 - i onda dođe zli ULEB, objavi budžete i pokaže se a ste vi imali veći budžet. Mora da laže taj ULEB, ipak su grobarske bajke skroz tačne.
X

Xyz

pre preko 2 godine

Kme kme kme
R

Realno123

pre preko 2 godine

Najrealnije je da dovedu igraca koji moze igrati na 4 i 5 i to je to.
R

Raki1

pre preko 2 godine

Opa ima se, moze se. Ova rezimska sirotinja u privatnom vlasnistu dovodi igrace kao na traci🤠🤑
T

TP-1

pre preko 2 godine

Cirbesa??? Hahhahahahaha...mora da se salis.
N

NEMA se ljudi

pre preko 2 godine

Drzava vise ne pomaze privatne klubove.
S

Sabre

pre preko 2 godine

Ali zato pomaze nesposobne trosace drzavnih para itekako.
N

Nažalost

pre preko 2 godine

Očajnički potez. Sad da l' je do tržišta ili do uprave...
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Idemoo Maik
n

nba

pre preko 2 godine

au hahahhahah cirbes,lazic,simonovic ,nema sta drim tim ,oce pasti krka? ili se napada play off abe hahaha
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Ok potez ako planiraju da dovedu jos jednog centra koji ce biti startni i igeati 25 minuta u EL. Cibers i Kuznim mogu da igraju u ABA ligi. A ako planiraju da samo sa njima dvojicom igraju EL onda bolje da ne igramo
T

Treba nam centar

pre preko 2 godine

Au bre pored zivog Monroe mi na centru imamo bivseg kosarkasa propaliteta Kuzmica i pijanca ispred trafike Cirbesa.
G

Gostmiki111

pre preko 2 godine

Koliko para toliko i muzike...sto znaci tacno je da lesor ide kod grobara...
p

paja.7

pre preko 2 godine

Dobrodosao ..ti si igrac koji oseca klub i koji ces dati i poslednju kap znoja za pobedu! drago mi je sto si ponovo deo tima...
M

Ma da svabo

pre preko 2 godine

Izginu za stub srpstva...
C

Crvke

pre preko 2 godine

Zvezda nije kompletirala tim posto trazimo igrace jos na pleju asistentu i na 4-5 umesto Wajta i stvarno nam neko zeli veliko zlo kada kaze da smo kompletirali tim pored toliko povreda i manjka rostera,znaci praktično limar placa ovakve tekstove,,,,,,A sto se tice Cirbesa dosao je za mizernu platu da bi dobio nase drzavljanstvo i da bi doveli igraca na 4-5 umesto Wajta ili stvarno neko misli da cemo sa Kuzmicem i Cirbesom uci u sezonu e onda nam je kukala majka,,,,,,
D

Daj

pre preko 2 godine

sta das...izgleda da nas ostavlja I Dr nas.
N

ND

pre preko 2 godine

Pametno, bolje da ostane Cirbes do polusezone, nego se sada zaletati sa nekim neproverenim igracem. 💪🏻 Radonja sklapa kockice!
У

УЛТРА....

pre preko 2 godine

БРАТЕ ДОБРО ДОШАО... ВЕЛИКИ МАЈК ЦИРБЕС !!!!!!
G

Gostgoat

pre preko 2 godine

Ovaj bio rezerva u Cedeviti
M

Malj

pre preko 2 godine

Nadam se da ce doci jos jedan igrac 4/5
p

pitbull

pre preko 2 godine

Strasno!!!
N

Navijac zvezde

pre preko 2 godine

Ko vam je kriv navijaci zvezde kada ste se odlučili da cutite i gde cutite jer čim se ne bunite znaci da ste zadovoljni, a kada budete igrali evrokup ima da kukate a kada je trebalo da se bunite onda ste ćutali.Zato sada imate Cirbresa
o

opet ja

pre preko 2 godine

ovo nije katastrofa vec kataklizma
T

Tiću

pre preko 2 godine

Odoše silni milioni na Kalinića,Vajta,Holinsa,Voltersa,Ivanovića plus ostanci Dobrića,Davidovca pa šta bi više
A

Atana

pre preko 2 godine

U neku ruku i ocekivano
s

slabo

pre preko 2 godine

Potreban nam je startni centar, Kuzmić i Cirbes su za rotaciju!
P

Pomoćnik redakcije

pre preko 2 godine

Tako će i da bude
d

drobilica kicme

pre preko 2 godine

Rotirace se njih dvojica.