Fakundo Kampaco (© AFP)
Fakundo Kampaco (© AFP)

Crvena zvezda kontaktirala Fakunda Kampaca

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.12.22. | 00:01

Sportski žurnal piše da bi Argentinac umesto u Madrid uskoro mogao u Beograd

Crvena zvezda je nedavno, na oko dva meseca, ostala bez Nikole Ivanovića kome su u duelu sa Partizan Mozzart betom povređena tri rebra. ali bi uskoro mogla da bude jača za Fakunda Kampaca, piše Sportski žurnal.

"Deluje kao san, nešto što ni u najluđoj mašti najeuforičniji Zvezdin navijač ne bi mogao da zamisli. Ali, zar nije tako delovao i dolazak Luke Vildoze, pa i Duška Ivanovića...", navodi beogradski sportski dnevnik.

Izabrane vesti

Naravno, da bi se ovo desilo treba sve kockice da se slože jer odlični argentinski plemjeker, po razlazu sa Dalasom, ima na stolu i ponudu Reala. A, da bi ta ponuda prerasla u ugovor, Madriđani treba da preskoče određene (finansijske) prepreke.

Ukoliko se to ne desi, onda Crvena zvezda stupa na scenu...

Podsećanja radi, Kampaco se pre dve godine preselio iz Reala u NBA, potpisavši ugovor sa Denverom. Ipak, za dve sezone nije uspeo da se nametne stručnom štabu Nagetsa, pa nijed obio produžetak saradnje. Tokom leta je izjavio da mu je primarna želja da ostane u NBA. Ona mu se ostvarila u oktobru kada je potpisao negarantovani ugovor sa Dlasom. Ali, krajem prošlog meseca Mavsi su odlučili da mu se zahvale na saradnji. Tada je krenula i licitacija gde bi mogao da nastavi karijeru. Pomnjani su milanska Olimpija i Fenerbahče. Međutim, oba evroligaša se nisu konkretno izjasnila, a ostao je Real, čiji je trener Čus Mateo pre duela sa Valensijom rekao da bi Kampaco za Real bio izuzetna akvizicija...

"Ali, morate da ga pustite da mirno odlučuje o svojoj budućnosti", dodao je Mateo.

Da li će se Kampaco, dvostruki osvajač Evrolige sa Realom, odlučiti za Real ili Zvezdu, trebalo bi da saznamo uskoro.


tagovi

KK Crvena zvezdaFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara