Komentari na vest

Crvendakićeva: Zlato rezervisano za SAD, mi se borimo za preostale dve medalje

S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Smesni ste svi vi koji komentarisete njen komentar, da pratite zensku kosarku znali biste da je amerika u zenskoj maltene osrednja muska selekcija, u tome je razlika. Nego srbin ko srbin, glup, prepotentan, sta ce drugo nego da mlati praznu slamu.
V

Vg

pre gotovo 3 godine

Naravno da su nedodirljivi kada im 90% protivnica ovako razmislja.
a

as

pre gotovo 3 godine

Ne, već su nedodirljive jer su jednostavno superiorne, kako fizički, tako i košarkaški. Nije ovo muška, već ženska košarka, a selekcija SAD-a je ovde na nivou slabijih muških selekcija.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

balkanski mentalitet
d

deee

pre gotovo 3 godine

Naravno da veruju u pobedu, ali su i realne. Amerika ima mnogo vecu populaciju i bolje programe i infrastrukturu sto se kosarke tice. Sasvim je normalno da su favoriti na OI. Nista nije slagala! A da ne veruje u pobedu, ne bi se ni takmicila. To je sport, nekada i slabiji pobedi, iako su takmicenja dizajnirana tako da u velikoj vecini slucajeva favoriti pobede, kao sto bi i trebalo da bude. Ne budite cepidlake. Pa osvojile su evropsko zlato pre samo nekoliko nedelja...
D

DraganKojic

pre gotovo 3 godine

Sa takvim mentalitetom neces ni one druge dve uzeti
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Sve je moguce u zivotu i sportu.Nikad ne znate sta moze da se desi.Zivot je cudo.
Л

Лео Вестерман

pre gotovo 3 godine

Кад крену сад ове патриЈоте што нису устали из фотеље, камоли потрчали да прозивају девојку. А тек нису погледали ни један меч WNBA, па би схватили да је као да мушка репка игра против женске!
G

Gostjfks

pre gotovo 3 godine

Cim ovako razmisljate ne treba ni da se borite za medalju...
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Posle ovakvog poslednjeg komentara mi ne bi zaigrala ni minut, štaviše poslao bi te nazad kući. Sram te bilo. Pre svega prema tvojim saigračicama ali i ostalim timovima na turniru. Što im onda odmah ne daju zlato pa da idu kući kad su najbolje, ne ide to tako. Kakve veze ima što su favoritkinje, pa i muška reprezentacija im je po imenima najzvučnija i najbolja, pa eto izgubiše danas a vrlo moguće i da će još neku izgubiti a samim tim i šansu za zlatnu medalju. Treba uvek biti realan ali se ne treba ni ponižavati preko potrebe i bez razloga. IGRAJTE ZA SRBIJU BRE!
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Basketasi sutra za polufinale i medalja je blizu.A kosarkasice ce da imaju tezi zadatak protiv Kanade.Verujemo u vas.