Komentari na vest

Crveno-beli pred Bajern prvi put trenirali u kompletnom sastavu

R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Sta je sa Ilicem? Jel povredjen ili jednostavno ne igra?

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Jeste 0-4 skor,ali samo je jedan kiks od toga.Panata kući..Ostalo su gostovanja u Turskoj i Španiji,tamo gde će i partizan da izgubi..Utakmica protiv Bajerna je pod MORANJEM da se dobije...Pa da krenu bolje partije,ne vidim ko može u Aba ligi da nas dobije...Imamo 17 igrača koje možemo da rotiramo.... Nedović i Vildoza su haubice...Samo polako, samo polako..Ojadicemo i mi dosta klubova na strani,svako svakoga može da iznenadi..I u ovim porazima smo 3 od 4 četvrtine bili dobar rival... Podrška za šampiona Srbije i Jadrana, tripletaš....
S

Svi na teren

pre preko 1 godinu

ZASTO NAS TRENER NE KORISTI SVE IGRACE? SVAKI MEC MU NA KLUPI SEDE PO 3-4 IGRACA KOJI SU ZDRAVI A NE ULAZE U IGRU U OPSTE,KOJA JE POENTA TOGA..?!?
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Preslabi smo. Nadam se porazu pa da prvenstveno dodje provereni trener.Partizan ce kao domacin da nas pregazi minimum 30 razlike,prvenstveno jer su kvalitetniji a drugi razlog sto oni vole to busanje,merenje misica,mrstenje,kezenje u facu itd. Dok Zvezda kada njih gazi,cim dodje do 15-20 razlike stane.

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

pričaš o šampionu Srbije i Jadrana tripletaš,? 8 godina zaredom ? polako sine..Oktobar je
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Bentil je pozitivan.
R

Realnost

pre preko 1 godinu

kakve veze ima broj kada imas bar 5 igraca koji nemaju mesta ni u evrokupu ... Da ponudimo čak i najbolje igrace vama da se menjamo vi ne bi prihvatili, toliko o kvalitetu tima I svemu...
G

Gost2

pre preko 1 godinu

ljudi imaju imaju više igrača na treningu nego prosečan fudbalski klub.
S

Svasta...

pre preko 1 godinu

Zanimljivo kako spinujete sto se tice brojnosti kao da vi nemate 15 igraca sada, Vi racunate Topica, Kuzmica, Raduljicu, Dalibora Ilica u igrace????