Komentari na vest

Crveno-beli u Evroligi: Kampacova klasa, uzlet Petruševa, Vildozine brze ruke i Nedovićev instinkt ubice

R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Raduljicu isto igrao sjajno...
R

Realno brate

pre oko 1 godinu

Realno interesantna ekipa kojoj fali doselekcija tipa: Marjanovic, Kalinic, Mirotic, Alvarez, eventualno jos neki back up NBA igrac. Onda napadamo F8 sigurica.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

TOP 8 Evrokupa ili Lige Šampiona? Od Evrolige ste se upravo oprostili za jedan ozbiljniji period.
m

mladengpg

pre oko 1 godinu

Svaka čast. Mora da su ušli u top8, jer ih ne bi ovako hvalili sigurno
M

MNM

pre oko 1 godinu

Dobra Zvezda ove sezone samo nije imala srece u evroligi jer je izgubila par tekmi bas nesrecno i ro je to
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Ništa nije proćerdano kao što neki pišu ako osvojimo opet sve..a krenuli smo sa kupom po redu..Ovi drugi,što od sns love uopšte učestvuju u el a hteli bi da budu opozicija,kad se pogleda bez lažne euforije će odigrati još 3 tekme više i to je to..posle standardno gube u ABA pa odskakuću sa megdana..pa će biti opet nas ugnjetavaju kme ali daj vodjo opet za licencu kme i skupe strance kme i igraćemo malo duže od Zvezde pa ćemo da predstavimo kao da smo prvaci vasione:))
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Dajte neki tegeltijin tekst o partizanu, ne smarajte sa ovim tekstovima o ciganliji
N

Nemanja vazduhoplovac

pre oko 1 godinu

I zato sto su tako mocni, lzborili su Top8.
X

Xavijesta

pre oko 1 godinu

Nema veze bar necemo i sledece sezone da kupujemo wild card kao sto ce te vi opet morati kad se sve zavrsi
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

Ako ostanemo u istom/blago pojacanom sastavu-top 8 je realan cilj a da se ne lazemo-to je i sasvim dovoljno s obzirom na zemlju gde zivimo
I

Istina i samo istina

pre oko 1 godinu

Posto nam se predsednik hvali kako se puno ulaze u kosarku, pitamo se kako zvezda sa triplom krunom krece samo sa Nedovicem od boljih igraca,Jovanovicem na mestu trenera, Dok sa druge strane Zoc vec u Julu ima Pantera,Lideja,Nanelija ,Papaetrua,exuma, celu petorku dokazanih EL igraca ajde da izjednacimo Lesora i Hasana kao "rezerviste" to je odma na pocetku 5:1 u odnosu , da je zvezda imala na pocetku petorku kao JSD I trenera igrala bi Top 8, I onda se navijaci zvezde treba da se zapitaju ko je to kriv za ne igranje top 8 ,da nije mozda drzava? Sta bi bilo da je Kampaco igrao od oktobra I isao na pripreme sa timom, Da Partizan nije nikakav fenomen vec sta se dobije kada imas podršku države, koju nikad Radonjic nije imao vec se nisu ni isplacivale plate zbog kojeg je I Radonjic otisao.A o porezu mozda sada vidi Covic kako se isplati ne placanje poreza
I

Istina i samo istina

pre oko 1 godinu

Samo Kampazzo kosta 6,9 mil ili kao prva strana petorka Partizana konkretno: 1,8 mil prva sezona 2,5 mil druga i 2,6 mil eura obestecenje Realu ,Real je izasao sa tacnim detaljima jer je imao pravo da izjednaci ponudi i da ima prioritet kupovine..toje samo doselekcija..Panter je ubedljivo najskuplji igrac Partizana sa 1,2 mil svi ostali su ispod Milion..Partizan u rosteru od 14 igraca ima Jovanovica,Koprovicu,Vukcevica,Trifunovica,Madara,Smajlagica..Dok vi nemate nijednog koinca vec sve iskusne proverene i mnogo vise placene domace igrace i olus imate 18 igraca..Petrusev je bio mvp Aba lige i dosao iz Efesa igraci iz f4 ekipa Hasan Martin i Ben Bentil koji je nakon otkaza Lideja dosao kao pojacanje u Armani..smesno je porediti ko je skuplji tim! U ostalom kao i prosle godine kada ste podmetali lazne excel budzete i plate zbog koji imate zabranu u Evroligi zbog krsenja finansijskog fer pleja kao Psg ,Apr ce i ove pokazati da imamo mnogo manje ,kao sto je prosle pokazao da imamo 3 mil manji budzet ..a ove imate ubedljivo najskuplji tim od osnivanja 2011 god!
O

Opet lazes

pre oko 1 godinu

Partizana cine 13 igraca od toga klinci Jovanovic,Vukcevic,Madar,Trifunovic,Smajagic,Balsa Koprivica..Dok u Zvezdi jedini mladi igrac je mladi Lazarevic koji je blizu 30 godina! Zvezda ima Kampazza od 6,9 mil ,Vildozu od 5 mil i Nedovica od 3,3 mil eura i Duska Ivanovica od 2 mil i to ova tri su samo doselekcija..da nisu falsifikovali plate,budzete i prekrsili finansijskifer plej kao Psg dosao bi i Polonara..pkus igraci sa f4 Hasan Martin,Petrusev mvp Aba lige ..Samo su mvpija Australije platili 750 k i raskinulu na njihovu stetu ugovor..Partizanovi najskuplji kad se saberu vrede manje od Kampazza sto je velika razlika u Evroligi ! Ali Partizan je pokazao da srce moze da pobedi drzavne milione i napravio istorijski uspeh jos jedanput ,sad samo u novom formatu i napravio rekord po broju poveda srpskog tima!
L

Luja

pre oko 1 godinu

Ovo koliko grobari lažu je nestvarno... da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Što se grobosi frljaju sa milionima. Da ih podsetim: Panter najbolji akter fajnal fora pre dve godine, Ledej učesnik tog fajnal fora, Lesora najbolji igrač ek, Naneli najbolji trojkaš u istoriji el, Egzum igrač Barse, Papapetru kapiten Panatinaikosa, Avramović najbolji strelac španske lige, Madara kao velikog talenta oteli ispred nosa Makabiju, Vukčević doveden iz Reala gde je imao neke minute, Smailagić stigao iz nba kao talenat, Anđušića evroligaški igrač koji je potonuo zbog konkurencije. Odakle vam obraz? Za ovaj tim bi bio neuspeh da nije tu gde jeste.
b

bgcz

pre oko 1 godinu

objektivno plej iz australije 750k za dva meseca, a Ledej, Egzum, Lesor i Naneli svi manje od toga. Kaže čovek objektivno :D
v

vxcc

pre oko 1 godinu

Jel ti to plačeš ?
V

Voip

pre oko 1 godinu

Vidi ja nesto ne verujem u tu pricu da Zvezda nije imala pare. Otkud nam onda odjednom novac za Ivanovica, Vildozu i Kampaca? Nego se uprava Zvezde malo preracunala. I neka su grobari dobili novac da se pojacaju jer su pokazali ozbiljnost da nesta urade u evropi time sto su doveli Obradovica i td. Pa zvezdinim navijacima je dosta prosecnosti, zato je pala posecenost utakmicama. Meni se iskreno ne svidja bacanje ogromnog novca na strance. Daj te pare Teodosicu, Micicu, Guduricu, Kalinicu, Jovicu, Nedovicu, Davidovcu, Marjanovicu, Petrusevu, Mitrovicu. Prikljuci im neke nase klince da uce od najboljih. I tek ponekog stranca ali da donosi ekstra kvalitet. Da vidis onda pune hale.
F

Fmp 2011

pre oko 1 godinu

Debakl Gmo Sns mikionera i najskupljeg tima u istoriji srpskog sporta!
P

Polonara san

pre oko 1 godinu

Ovaj tekst služi da se opravdaju pare koje je država uložila u KK Crvena Zvezda. Da se ne lažemo, Zvezda je i ove godine proćerdala uložen novac i onaj koji vuče glavne konce u klubu bi trebao da odgovara, za ovaj evroligaški neuspeh i blamažu srpske košarke sa falsifikovanim finansijskim izveštajima.
o

ok

pre oko 1 godinu

Ha,ha,ha pa vi imate i dalje glavni problem. Covuc je vas glavni problem. Odkad je preuzeo Zvezdu vi iako drzava ulaze vise u.vas ne postojite. Bez zurbe da podsetim da nije bilo sudije Nedovica skor sezone bi bio 4 - 2. Nije Covic vas problem zbog terena tu vas dere 10 godina. Problem je sto sve prljavo izness u javnost. To je medjusobno povezano. Na terenu niste konkurencija a ono sto najbolje radite muljanje koje.vam je guru ostavio ne moze. Znate u zivotu je tako prvo se penjete pa onda padate. Sta mislite na sta je sada red. Prvo je vracanje urealnost posle praznjenja i euforije sa f8 a onda ozbiljna Zvezda da vas otrese po obicaju. I nemojte da lazete decu likovali ste na startu sezone. Drzava sipala Zvezdin budzet od 5 sezona kod vas na startu ove morali da krenu sezonu kao amateri naspram vas. Vama platili lilihip vi bato nista nista zasluzili kupio cika i to posle potcenjivanja drzave bezanijom iz lige. Kako ste vi bahati i bezobzirni misleci da ste se popisali po klubu koji vas je ponizio na terenu. Otreznjenje ce biti bolno nezasluzeno je varljivo stize Zvezda i Covic da vas vaspitaju karma je cudo.
P

Polonara san

pre oko 1 godinu

Da li se vi zapitate, zašto vama država uplatila novac na početku sezone? Nije zbog Partizana, već zbog vas samih. Niti ste imali strategiju za narednu sezonu, niste imali ni sredjene finansijske izveštaje iz prethodne sezone i ne znam čemu ste se nadali. Tek kada ste "sredili" finansijski izveštaj onda vam država dala pare, verovatno vam progledala kroz prste s obzirom da ste popili kaznu od EL zbog tih "sredjenih" izveštaja.
P

Prodje Decenija....

pre oko 1 godinu

IMA JEDAN KLUB KOJI 10-11 PUNIH GODINA NITI JEDNE JEDINE TITULE I EL VIDEO NIJE,STA MISLITE KOJI..?
a

au

pre oko 1 godinu

bolje klub bez titula tolioko godina nego tim bez tima imena grba gde su sve titule otete vec pre pocetka sezone
o

otkud

pre oko 1 godinu

sad ovi...sta to ima pisati o top10 ekipi...skroz bez veze.
P

Pobegli ste......

pre oko 1 godinu

Da te pitam nesto, a jel tesko navijati za dodikov privatni klub koji zadnju titulu i evroligu video kad su penzioneri isli u obdaniste?
S

Sb

pre oko 1 godinu

Na koga ide cz u Top 8?
G

Gukni grobarcicu

pre oko 1 godinu

Na koga ste vi isli prethodnih 10 godina ako smem da pitam
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Na Mladost Gat.
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Sledece sezone stize Mirotic u Zvezdu!!!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Mirotić neće igrati Evrokup
A

Agenttrrr

pre oko 1 godinu

Covek grobar i bas ce doci u Fmp
@

@Agenttrrr

pre oko 1 godinu

Ne lazi.. Mirotic je Zvezdas od malena i milion puta je to i javno izjavio i potvrdio pred svaki mec sa Zvezdom,tako da je jedno sigurno,on ovde u Srbiji moze doci samo u Zvezdu i nigde drugde jer se nikad nece toliko poniziti da igra za fuzionisanu igokeu koja ne zna sta je to titula i EL 11 punih godina!
D

Decenija bez EL

pre oko 1 godinu

@matoriekspert.... Mislis na Cipiripi kup koji je vasa igokea igrala 10-11 godian koliko ne znate sta je to evroliga i titula!
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Nije Mirotic grobar,ali svakako da nece doci u Zvezdu. Zvezda se gasi sledece sezone.
p

podeden

pre oko 1 godinu

Za 5 miliona dolara po godini stize vozom o svom trosku.
М

Милионери из Железника

pre oko 1 godinu

Још Кампацо и центар и пали се машина.
P

Ponos !

pre oko 1 godinu

Hvala Dušku i Ekipi !!! Za pobedu u Areni, za Kup posle minus 18, za 17 časnih pobeda u Evroligi !
G

Gost9

pre oko 1 godinu

I Barsa 18.
h

hvala im

pre oko 1 godinu

ali to te nije resilo suza..ajde slobodno iskmeci se.
n

noleeeeeee

pre oko 1 godinu

Kada krece prodaja karata za top 14?
M

Mare CzBgd

pre oko 1 godinu

Rec niko da napise kako su spiskali najveci budzet u istoriji losom selekcijom ekipe.Ovi tekstovi sluze da maskiraju jos jednu procerdanu sezonu.Mene kao navijaca ovo zaista boli.
G

Grobar islam

pre oko 1 godinu

I mene kao grbara boli 11 godina bez ijedne odigrane EL i osvojene titule,ugasio nas Covic nacisto! :(
t

ti navijač

pre oko 1 godinu

ne grobare ti si provokator!!
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Ma nije trebalo ni ovaj tekst da izbacite. Bolje pisite opet nesto o Partizanu. Na njihovih 30 tekstova dodje jedan o Zvezdi...
t

tako je

pre oko 1 godinu

koga ovo zanima
o

odgovor za tako je

pre oko 1 godinu

pa vidis braca na osnovu pluseva koga zanima
N

Nula trofeja

pre oko 1 godinu

Ovo je slučajmo. Sledi tekst o njihovom Exumu kako navija za partzaiji od 10e godine
S

SaleL

pre oko 1 godinu

jel ovo zvezda osvojila EL?
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Jeste za tvoju informaciju!!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Nije još! Al planira u narednom milenijumu. Samo još da im se odobri budžet i nema da brineš
S

SaleL

pre oko 1 godinu

Tesko...vama je Covic legenda...
G

Gostasepsol

pre oko 1 godinu

Ljudi stalno imaju primedbe na to što strani igrači zauzimaju mesto našim igračima,a nek mi ti isti kažu koliko su napredovali npr. Petrušev,Smailagić,Trifunović za samo jednu sezonu igranja protiv najkvalitetnijih igrača i što je još bitnije saigrača.Ako oćeš da igraš sa najjačima stranci su ti koji donose kvalitet,nek se pojave jos 2-3 klinca za sezonu dve i imas okosnicu reprezentacije a verujem da će svaki klinac pre da igra u našim klubovima pa makar i sa sporednom ulogom nego u nekom stranom klubu.
G

Gonzo2

pre oko 1 godinu

Opet ti Nikola sine,smazes burek i ruke o tastaturu brises...Pa odmori,dace gazda...ili neka on napise,a ti potpisi.Razlike neprimetne.
s

strasno

pre oko 1 godinu

Burek novinar sa desetinama tekstova iz dana u dan,a nijedan nema veze sa desetinama miliona evra procerdanih za nista.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Osvojili hahahah
Б

Бане 2

pre oko 1 godinu

Нема потребе да сад пишете о Звезди. Биће прилике. Слободно наставите са хвалоспевима о Бананаменима. Ово сад је њихова песма а на крају ће се слушати наша.
m

ma jok vasa pesma

pre oko 1 godinu

10 godina blamaze u Evropi..
Б

Бане 2

pre oko 1 godinu

Па да. Неко 10 година у ЕЛ а неко у ципирипи куповима...
L

Laf

pre oko 1 godinu

Pa dobro mi kad smo 25 godina igrali evroligu ulazilo se u 8 islo se na neke fajnal forove osvojila se ta ista evroliga i tako to,vi uspjeste jednom do top 8 svaka cast doktori kosarke
k

kup

pre oko 1 godinu

Šta bi pisali o njima da su prošli u f8... Realnosti malo, uložene su ove godine u kk zvezdu kao što su u kk partizan velike pare, da se ne lažemo...tako da ovogodišnji nastup u Evroligi je loš, ovaj tim je morao u f8...sve ovo su izgovori, sa tim da već deset godina igraju to takmičenje, pare se godinama ulažu a rezultata nema...
R

RKRTV ŽLZNK

pre oko 1 godinu

Nije lako plasirati se u Top 8 sa samo 16-17 ozbiljnih igrača. Lako je bilo Partizanu sa čak njih 8, plus 5 klinaca koji tek postaju ozbiljni igrači.
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Rebic,Simonovic,Stimac,Dangubic i Micic dosli iz Mege,Jovic dosao iz Radnickog KG, Lazic, Cirbes,Miler,Kinzi...Sa njima je Radnoja usao u top osam. Dajte Zeljku taj tim da vidimo to majstorstvo,tu umetnost,to stvaralastvo
N

NEUPOREDIVO

pre oko 1 godinu

Odakle su, pre sezone 2009/10, u kojoj je Partizan osvojio ABA ligu, Superligu, Kup i izgubio samo polufinale F4 Evrolige na jednu loptu nakon produžetka, došli: Marić, Vesely i McCalebb?
I

I OPET

pre oko 1 godinu

Koja je bila prosečna starost tima Partizana s kojim je Žejko osvojio Evroligu 1992. godine?
e

er343

pre oko 1 godinu

92. su po dva stranca igrali u ekipama, nema veze sa osim sto se sada igra, tada su srpski klubovi imali velike sanse. Preglupo poredjenje.
c

cirkus sa grobljem...

pre oko 1 godinu

Sta kazu cigani stalno komentarisu vesti jsd, a vidi njih...

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Ama ljudi dosta vise sa ovima, svaki dan tekstovi o njima, cak i za praznik a oni ni do top 9 nisu mogli dobaciti sa ovolikim budzetom! Dzaba vam novci lole ribolovci!
M

Musmula

pre oko 1 godinu

Nedovic u New Yorku sledecu sezonu. Petrusev i kampaco u Baskoniji a Vildoza u Olimpiakosu. Vec dogovoreno...pravi se reset, ide fmp na f4 2037.
K

Kališ1

pre oko 1 godinu

Zvezda u Evroligi 2023/24 a crno beli mole za divlju kartu. Opet.
J

Jalatan

pre oko 1 godinu

Kampaco propustio 25 utakmica,Nedović najmanje 10-12,Vildoza sigurno 10. Da su bili zdravi i registrovani celu sezonu imali bi najmanje 5 pobeda više,uz onu otetu protiv Barse
r

raduljica pranje love

pre oko 1 godinu

i raduljica propustio 34 meca, ne zaboravi to.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Ne bi nijednu izgubili ajahahahava
G

Gost banana drzava

pre oko 1 godinu

Druze uozbilji se, novinar si ili se tako predstavljas? Ovo je tragikomican naslov nije cak ni vredno citanja...
n

nisi

pre oko 1 godinu

čitao ali zato komentar ostavio,kompleks je to....
k

kosovar

pre oko 1 godinu

Ako se ovako pise o zvezdi sta bi se tek onda trebalo pisati o Partizanu koji je svojim igrama zasluzio da se pise vise nego od ovog Mutanta
l

linija 465

pre oko 1 godinu

ne razumem novinarre akko je momentum da se piše o Partizanu oni pišu al obavezmo da bude i o zvezdi i da bi i oni imali nesto da citaju, a i sa druge strane isto tako ako je momentum zbezde mora biti nesto o Partizanu to vam sve govori o portalu...
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

U redu je, treba im pomoći da prežive ovaj za njih izuzetno težak period!

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Najvaznije ste zaboravili - istorijski fijasko u vidu 10-og mesta, a i budzet najveci u istoriji srpske kosarke.
a

ajde iskreno

pre oko 1 godinu

da se kidaš zbog najvećeg budžeta i da bi sve dao da je to istina,priznaj?
n

nikola milorad

pre oko 1 godinu

placi moli tu pomoci nema
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

povrede sprecile lazica da povredi jos nekog uz statisticki ucinak bolji za 1000%...0x0=nula
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Nikada nije ni bio povređen nego je išamarao Argentince što su hteli da biju Nedovića. Pa da ovi ne bi raskinuli ugovore i otišli, sedi van ekipe
g

gost23

pre oko 1 godinu

@matoriainfantilan Čime se ti baviš kada nije praznik ?
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

naslov kao da su osvojili a ne u donjem domu tabele
n

nikola milorad

pre oko 1 godinu

placi ,moli tu pomoci nema
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ahahahhahah...kako ce Partizan da ih odvali u finalu ABA ligi pa nisu ni svesni,ali prvo moraju da sacekaju da Partizan osvoji trofej EL pa onda da dodju na tamburanje!
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Šteta je što se ne pale na Top 8
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Moj me insekt nikad ne vara.
m

mile led

pre oko 1 godinu

Šta im radi mozzart hahaha
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Kakve bi tek ubice i klase bili da se pale na top 8
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Pročitaš naslov i pomisliš da je Zvezda završila u top3 ekipe ove godine. Ali ajde, napatili su se ovih dana čitajući hvalospeve o instituciji, ovaj tekst je taman da ne hiperventiliraju od muke.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Hahahahahaha
g

gost23

pre oko 1 godinu

Kakav niz nikova ! Ako imate probavnih problema, eto vam rešenja.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ako Zvezda bude igrala u plej ofu kao prvih 18 minuta u Areni, oni nemaju šta da traže. A i da ne osvojimo ove dve titule, neću manje voleti Zvezdu zbog toga. Razlika izmedju nas i njih je što mi više volimo Zvezdu nego što mrzimo partizan, A oni više mrze Zvezdu nego što vole partizan. A i jasno je zbog čega je to tako, zbog toga što su oduvek u najpopularnijem, najgledanijem, najvažnijem sportu i najvažnijoj sporednoj stvari na Svetu fudbalu, komšija mali i ne bitan klub u Evro okvirima. To dok su živi ne mogu da prebole. NEMA LEKA APOTEKA, A NEMA GA NI CRNA REKA. Napred Zvezda samo napred Zvezda.
V

Vl@dimir

pre oko 1 godinu

Наслов ове репортаже треба да буде противтежа јер су исфорсирали текст о звезди да не буду линчовани јер пишу само о партизану
j

jestedatako

pre oko 1 godinu

Da li je moguce da je Mozzart sport posvetio jednu objavu i za Zvezdu? Svaka cast, dobro ste se i setili momci.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Ali cuj ti grobare i taj obraz djon,tu sramotu da kazu za Zvezdu da ima najveci budzet u istoriji srpske kosarke.Poslusajte vi njih samo kako oni lazu i veruju u to sto lazu.Specijalna sorta ljudi.Ponavljaju lazi iz dana u dan mislice da ce to tako postati istina. To vise nije ni smesno. Mi za sada znamo da Zvezda ima najskupljeg igraca Kampaca koji za ovu sezonu uzima 1.6 miliona eura iako ne znamo koliko kod njih godisnje zaradjuje Panter,Le dej,Naneli,Egzum...Lesor nema milion ili vise jer je on ove sezone eksplodirao. Najskuplji tim u istoriji srpske kosarke je Partizan. Sto se kosarke tice, ja sam zadovoljan. 17 pobeda,zapravo 18 jer nam je pobeda protiv Barselone ukradena a da recimo dva najskuplja igraca naseg tima nisu igrala dosta utakmica. Vildoza gotovo 50% utakmica, Kampaco 75% utakmica evrolige. Da smo sezonu poceli sa trenerom Ivanovicem,Vildozom i Kampacom ja potpisujem da bi Zvezda bila u prve cetri ekipe.Smeo bih u kucu svoju da se kladim. Jos kada na to dodamo odvratno sudjenje i razna saplitanja,Zvezda je za mene izvrsno izgurala sezonu
b

beringator

pre oko 1 godinu

da jedna vest o Partizanu ili zvezdi protekne bez komentara ko je koliko dao za plate, ko je fuzija, ko nije. Treba se neko pravilo uvesti da se izjasne ovde ljudi za koga navijaju i da onda ne komentarisu uopste vesti suportnog tima, ovo vrc prejadno postaje, svaka vest cooy paste kom. Jasno je da je ova blast zvezdaska, javni se ljudi izjasnjavaju kao zvezdasi, guraju zvezdu itkako au dosli na vlast, kao sto su demokrate to radile sa Partizanom.
O

Otkud vi

pre oko 1 godinu

Na crveno slovo?
k

kljucnoo

pre oko 1 godinu

Zadrzati Fakua i Petruseva i dovesti centra, Dobric moze kao 3 i mislim da nisu povrede osakatile poziciju 2 ove sezone da bi Dobric pokazao cak i vise. Ne sme uprava da kiksira kao ove sezone sto administrativno sto otpustanjem skoro cele prve petorke. Partizan za razliku od nas je zadrzao okosnicu ekipe, Panter, Ledej, Lesor odstranio skart Danga i Zagorac i na to doveo Exum,Papapetru i naneli. Nadam se da ce nam dati i nama i Partizanu 2godisnju licencu pre eventualnog finala
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...nije zvezda otpustila prvu petorku, nego su ljudi otisli za vece pare, koje zvezda nije imala da im da...kalinic doduse nije otisao zbog para, nego je trazio da se zadrze najbolji igraci i posteno cekao do kraja a kada je video koliko je sati potpisao je za barsu...zanimljivo da su otisli u barsu, pao i makabi, odakle su dosla partizanova pojacanja, jos samo da je davidovac otisao u monako umesto u cska...
l

lals

pre oko 1 godinu

Covek bi pomislio po naslovu da je Zvezda medju prva tri. Da se ne lazemo sem Kampaca niko nije pokazao neku zastrasujucu klasu, niti kontinuitet. Petruaev, Vildoza, Nedovic svi oni odreda su nestajali kad je bilo najpotrebnije. Kampaco se potvrdio ostali to tek treba da urade u utakmicama sa Partizanom.
M

M17

pre oko 1 godinu

I ta klasa, uzlet, brze ruke, instinkt ubice i ostali komplimenti su bili dovoljni za 10. mesto. Kakve hvalospeve onda zasluzuju timovi iz vrha tabele?
g

gost111

pre oko 1 godinu

Prioriteti za sledecu sezonu: 1. Zadrzati trenera 2. Zadrzati oba Argentica (ako je to moguce), svim ostalim strancima se zahvaliti 3. Zadrzati kostur domacih igraca a to su Nedovic, Petrusev, Dobric, Mitrovic, (Lazarevic i Lazic - nemaju gde, moze za rotaciju) 4. Od domacih igraca dovesti Kalinica i malog Topica da uz Kampaca izraste u prvog pleja. 5. Dovesti dva ozbiljna centra koji garantuju poene i skokove
N

Nikola 88

pre oko 1 godinu

Hahaha kao da su osvojili el
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Ali cuj ti grobare i taj obraz djon,tu sramotu da kazu za Zvezdu da ima najveci budzet u istoriji srpske kosarke.Poslusajte vi njih samo kako oni lazu i veruju u to sto lazu.Specijalna sorta ljudi.Ponavljaju lazi iz dana u dan mislice da ce to tako postati istina. To vise nije ni smesno. Mi za sada znamo da Zvezda ima najskupljeg igraca Kampaca koji za ovu sezonu uzima 1.6 miliona eura iako ne znamo koliko kod njih godisnje zaradjuje Panter,Le dej,Naneli,Egzum...Lesor nema milion ili vise jer je on ove sezone eksplodirao. Najskuplji tim u istoriji srpske kosarke je Partizan. Sto se kosarke tice, ja sam zadovoljan. 17 pobeda,zapravo 18 jer nam je pobeda protiv Barselone ukradena a da recimo dva najskuplja igraca naseg tima nisu igrala dosta utakmica. Vildoza gotovo 50% utakmica, Kampaco 75% utakmica evrolige. Da smo sezonu poceli sa trenerom Ivanovicem,Vildozom i Kampacom ja potpisujem da bi Zvezda bila u prve cetri ekipe.Smeo bih u kucu svoju da se kladim.
B

BAD

pre oko 1 godinu

Ako ste vi zadovoljni nakon 10 godina uzaludnih pokusaja da dodjete u TOP 8 sta reci za Zeljka kad to ostvari iz prve i to sa sjajnim bilansom 20/14 mozete zamisliti kako su grobari prezadovoljni!
G

Gost123

pre oko 1 godinu

I cinkarosi iz jednog susjednog kk, cisto da napakoste komsiji......
8

8889

pre oko 1 godinu

Dosta cudna sezona mogli smo vise ali nije se dalo neke meceve smo sami sebe pobedili na kraju 17 pobeda nije lose ali moglo je dosta bolje. Imali smo los start sezone to nas je dosta kostalo pa dosta povreda u toku sezone i neke odluke na koje tim nije mogao da utice ona trojka Mirotica pa zabrane kad se sve sabere dosta smo i pobeda ostvarili.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Komsije odnosno navijaci Zvezde ispostavilo se da vas je plasmana u top 8 kostala ona uzeta pobeda protiv Barselone kad je Mirotic gazio liniju.Sad da li su sudije greskom ili namerno ostetile Zvezdu ne znam ali bi sa tom pobedom Zvezda bila osma umesto Zalgirisa.Ali da vas obradujem verovatno ce i Partizan i Zvezda igrati Evroligu sledece sezone.Srecan praznik i Hristos Vaskrese svima.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Žalgiris 19 pobeda i bolji skor od Zvezde, kao i Fenerbahče, dakle pored Barselone Zvezdi su trebale još 2 pobede za Top 8. Dobar pokušaj da utešiš komšije na današnji praznik, ali daleko su oni bili od prolaza, baš daleko.
y

yyd

pre oko 1 godinu

ja sam zadovoljan bilo je par utakmica gdje je malo vise zalaganja falilo al dobro kakvo smo sudjenje imali citave sezone te barselona te slucaj kampaco te 10 dobijenih izgubljenih utakmica meni je ovo top za sad samo jos aba i kls da pokazemo ovima ko je najbolji ako budu igrali kls
r

raduljica pere lovu

pre oko 1 godinu

ma bolje da igramo finale sa fmp-om, raduju se svi bez obzira na rezultat..nije da se ne zna rezultat, nego eto cisto .
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Vidi se da nam fali suđenje iz Aba lige i kupa, trebalo bi uložiti žalbu da nam dodele bar nekog sudiju iz Aba lige po našem izboru za Evroligu
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa ako osvojimo EL a nije nemoguće , možda ne igramo ni ABA a kamoli KLS.
y

yyd2

pre oko 1 godinu

molim ove grobare da ne dokazuju na mocartu ljubav prema partizanu nego na JNA pokazite da ste navijaci kluba a ne rezultata mi kad smo imali pet poraza za redom imali smo krcat pionir vi kad ste imali 4 9 u areni su bili prijatelji kluba i rodbina igraca oko 4000 hristos vaskrse vidimo se u finalu abe kls necete ni igrati
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHA. Najsmjesniji naslov u istoriji sajta.
а

абвгдђ

pre oko 1 godinu

Са највећим буџетом у историји српске кошарке резултат далеко од очекивања.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Ajde malo pojasni kolika je kome plata i uporedi sa ostalim ekipama,nemoj tek tako da pises
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Čoveče u zadnjih 48 sati bilo je 124 teksta o Partizanu i sad jedan o Zvezdi nadju se navijači rezultata da nesto komentarišu...
g

grobaru

pre oko 1 godinu

Sipu ga...
S

Sramota

pre oko 1 godinu

za tvoj komentar. Kako si slep samo tako?
b

bakutaner

pre oko 1 godinu

Bice bolje sledece sezone... Unazad 9 godina, ponavljaju isto.
D

Dingo

pre oko 1 godinu

Sta cemo od priloga za ostojin sendvic?
Z

Zli_Vuk81

pre oko 1 godinu

Ko te je to naučio? Željko Pantić ili neki veći poznavalac košarke? Ne razumem samo kiga ubedjujete da su svi protiv vas i da ste nekakva avngarda. Država je uletela sa parama u vaš klub i zato ste tu gde jeste. I kapiram da se stidite toga jer konstantno spinujete i ponavljate rečenice koje nisu istinite samo da opravdate svoje "glavešine" koje,malo - malo, pa se zahvaljuju vrhu države. Uživajte u tome gde ste sada,a nas se okanite...još uvek ništsa niste osvojili,pitanje je i da li ćete,zato ne trčite pred rudu. Može da boli kasnije,znate....srećan i vama Uskrs i neka ove godine pobedi bolji.
3

3,4 sad

pre oko 1 godinu

grobari!!
ш

шоне

pre oko 1 godinu

не дају ми да лупим минис
u

ubedili ste nas

pre oko 1 godinu

Pa brate, kako da odlis kad se dnevno vec poslednjih mesec dana pisu po tri ovakva teksta. Dobro je, ukapirali smo, vi ste mogli da osvojite EL, igrali ste najbolju kosarku, ali eto nije vam stalo do toga. Nema potrebe onda ni da pisete vise o tome. Ukapirali smo, vi ste u stvari najbolji tim EL i ostale ekipe imaju srece jer vas ona ne zanima. Da nije ovakvih tekstova svakodnevno ne bi bilo ni Grobara na komentarima.
@

@ubedili ste

pre oko 1 godinu

pa da si iole normalan gledao bi svoja posla i svoje dvorište...