(©Star Sport)
(©Star Sport)

CSKA blizu još jednog važnog potpisa

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.20. | 16:07

Armejci strpljivo sklapaju tim za sledeću sezonu

Remontuju se mnogi evroligaški timovi, a čini se da najozbiljniji posao radi CSKA iz Moskve.

Armejci su najveće pojačanje dobili u vidu ostanka Majka Džejmsa sa kojim su potpisali novi trogodišnji ugovor. Potom je iz Olimpijakosa došao srpski centar Nikola Milutinov koji je potpisao trogodišnji ugovor vredan 9.000.000 evra, da bi posle njega od Baskonije za 1.500.000 evra otkupljen krilni centar Tornike Šengelija. A danas stižu vesti da je CSKA na pragu još jednog bitnog potpisa.

Izabrane vesti

Novi ugovor do sledećeg leta sa Armejcima bi trebalo da potpiše Amerikanac Darun Hilijard koji uspešno pokriva pozicije “dva” i “tri”. Ruski i inostrani mediji javljaju da je Hilijardu ponuđen novi ugovor sa povišicom koju će najverovatnije da prihvati. Iako se pre nekoliko nedelja spekulisalo da CSKA neće zadržati Hilijarda koji je tada imao ponude iz Španije, na kraju su ipak rešili da mu ponude novu saradnju.

Sa novim ugovorima Hilijarda i Džejmsa, odnosno pojačanjima u vidu Šengelije i Milutinova, CSKA je praktično sklopio izgled startne petorke za sledeću sezonu. Pored pomenutog kvarteta, tu će još biti oporavljen Vil Klajburn.

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Ron Bejker, Miša Kulagin i Kosta Kufos, a letonski reprezentativac Janis Strelnijeks će ipak ostati u klubu pošto ima još godinu dana ugovora. 


tagovi

Darun HilijardKK CSKA Moskva

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara