Darun Hilijard (©Starsport)
Darun Hilijard (©Starsport)

CSKA sklapa moćan tim, ostaje sedmi trojkaš Evrolige

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.20. | 13:33

Darun Hilijard produžio ugovor i za sledeću sezonu

Svuda kriza, nigde para. Tako je trebalo da bude posle pandemije korona virusa i tako i jeste u većini evroligaša. Međutim, kriza kao da je bar donekle mimošla CSKA, pa već sada možemo da kažemo da će Armejci i sledeće sezone imati moćan tim. Biće tu i Darun Hilijard, koji je danas i zvanično produžio ugovor sa Armejcima do leta 2021.

Amerikanac je u Moskvu stigao prošle godine i dokazao se kao pouzdan trojkaš. Ubacuje 41,2 šuteva iza linije za tri poena, a sa ukupno 56 pogodaka je sedmi trojkaš Evrolige. Pride je bio i drugi strelac lige sa prosečno 10,6 poena u Evroligi.

Izabrane vesti

Najefikasniji igrač CSKA je naravno Majk Džejms, a i sa njim je produžena saradnja. Pride su u CSKA stigli i Nikola Milutinov i Tornike Šengelija, a kad na njih dodamo i oporavljenog Vila Klajburna već sad možemo da kažemo da je tu okosnica za napad na sam tron Evrope.

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Ron Bejker, Miša Kulagin i Kosta Kufos, a letonski reprezentativac Janis Strelnijeks će ipak ostati u klubu pošto ima još godinu dana ugovora.


tagovi

CSKA MoskvaDarun Hilijard

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara