Komentari na vest

Čuda Evrokupa: Andora napada Evroligu dok ispada iz ACB lige i juriš Dušanovih pitbulova protiv inflacije

D

Drvo

pre oko 2 godine

Turski pit bulovi pocepali partizansku lutkicu od 15 miliona. Kome da se zalimo?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Igra Bursa kao Barsa, Zocika kao da je pao s Marsa.
D

Danilo91

pre oko 2 godine

Jasno je ko dan da ovo uzima Valensija ili Virtus...
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Sta kaze ostoja? Koliko ce zaraditi od prodaje karata za finale?
F

Fiat

pre oko 2 godine

partizan sigurno osvaja Evrokup.....😄😄
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Andora ispada iz Lige i stigla do F4, a ovi što bi u “Korona godini” da nije bilo iste osvojili sve što se osvojiti može jer su imali do kraja prednost domaćeg terena, doguraše do Top16 i ispaše na svom terenu.
8

83833838

pre oko 2 godine

Prizvali su tango smrti 😂😂😂

iS

pre oko 2 godine

Kako bi i vas neko potukao da se igra na jednu dobijenu kad se setim nekih kup utakmica proslih sezona timovi iz kls umalo vam nisu skinuli skalp bile su tu srecom nase sudije.
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Andora sledeće godine EL i 2. liga Španije..
P

PartizaniUstase

pre oko 2 godine

Nista, jedino svi do jednog da molite na sajtu Eurolige da vas prime. Nasledecoj utakmici zastave Ukrajine neka se viore.
H

Hepek

pre oko 2 godine

Smesno takmicenje sa jos smesnijim timovima. EK nikada ali nikada nije bio slabiji. Sve timovi koji su prosle godine bili 7-mi ili timovi koji se sada boreza opstanak
P

Prokisevski

pre oko 2 godine

Jel dolazi 20 000 ljudi da se pokazu ispred evropskih televizija kako su oni ti koji prave atmosferu. Starletizam od navijaca. Lovrenj stize na cetvrta
D

Dileje Sever

pre oko 2 godine

Starletizam je bio kad DrČ broji i multiplikuje samo iz razloga da upiše navodni rekord. A kad meri stotinke dovodeći u pitanje Kecmanovu trojku u sred Zagreba, to je nešto između bolesti i izdaje.
Z

ZV

pre oko 2 godine

Cekaj,nisam skapirao,jel jsdp domacin i u finalu ili samo do finala?

MIJA

pre oko 2 godine

Da je kojim Slucajem Rumeni ,,pobedio" Tuti Fruti Bursu...e da je kojim slucajem pobedio
4

44

pre oko 2 godine

Видим да се свуда пише како ће само шампион играти Евролигу следеће сезоне. А због стиуације са Русима који се готово сигурно неће враћати, играће 99% и финалиста Евролигу догодине. И онда остаје још једно упражњено место, вероватно ће неко добити вајлд-кард. Што значи да ће Андора или Бурса бити Евролигаши. Бааш неочекивано
3

333000000000

pre oko 2 godine

Mislim da u njihovim halama nije moguce igrati Evroligu zbog pravila
Z

Zbaj

pre oko 2 godine

Nisi shvatio, pala je jer nema Partizana :D
B

Bingole

pre oko 2 godine

Koja blamaza Partizana
B

Bgd-Srb

pre oko 2 godine

"Da je kojim slučajem Partizan pobedio Bursu imao bi potpuno otvoren put do titule utakmicama na svom terenu. Crno-beli bi gostovali samo Huventudu koji je izgubio u osmini finala i Gran Kanariji koja je izubila u četvrtfinalu." Otvoren put do titule utakmicama na svom terenu,a gostovali bi dve utakmice?!?!?! Vec nekoliko tekstova ovog novog novinara na vasem portalu je nemoguce citati zbog njegove pristrasnosti...druze novinar si,a ne navijac tako da malo povedi racuna sta pises jer je postalo ocigledno da ne mozes da prezalis ispadanje od tuti frutija!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Pa po kosturu bi gostovali njima, ali posto su oni ispali, bili bi domacini onda sve utakmice?? Jel toliko tesko skontati ili je bitno samo pljunuti??
B

Bgd-Srb

pre oko 2 godine

@Gost999 druze ja nikog nisam pljunuo,a ti ako si iole normalan onda kapiras da nema mesta navijackom pisanju od strane bilo kog novinara na ovom svetu!Navijacki mozemo da pisemo mi po komentarima,a on nikako!!!A pogotovo da pise to sta bi bilo kad bi bilo...Inace partizan da je dobio tuti frutija isao bi na cedevitu od koje je izgubio oba puta ove sezone u aba ligi...toliko o tome sta bi bilo kad bi bilo...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Malo je neozbiljno izjaviti da je EK trening...to je nepostovanje ostalih ucesnika i organizatora. Sa druge strane moje misljenje o sistemu takmicenja je da je to topina za favorite...jedna tekma na tvom terenu i cao. Druze ako nisi u stanju da pobednis losije plasiranu ekipu od sebe koja ti na noge dolazi onda neces mnogo toga uraditi ni na 2 dobijene. Po vama bi svetsko ili evropsko u kosarci i fudbalu trebalo da se igra na dve dobijene ili dve tekme pa ko ima bolji skor....nemojte se vaditi da je sistem takmicenja glup, iako zaista jeste, ali za favorite ne moze bolje...sta bi tek rekli sa igraju recimo neki top 16 na neutralnom terenu i za 7 dana da izrokas 1/8, 1/4, 1/2 i finale..:
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Sistem je OČAJAN za favorite. Nemaju svi klubovi "jak" domaći teren u vidu brojnih i vatrenih navijača. Ne razumem kako je bolje kada ti cela sezona, sve za šta si se borio proteklih pola godine, stane u jednu utakmicu? Nije mi jasna ta tvoja logika. Znači Real je treba samo jednu utakmicu da igra protiv Makabi???? Šta da ih nije išao šut, da su ovi iz Makabija pogađali kao ludi? Jedan poraz i kraj? Pa gledao sam dosta četvrtfinalnih serija u Evroligi gde favorit izgubi odma jednu, ili čak obe utakmice kod kuće, pa na kraju DEKLASIRA protivnički tim 3. utakmice zaredom jer je jednostavno bolji i kvalitetniji.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Pustite sad cuda nego neko mora da objasni Partizanovu igru protiv Burse.Partizan je veliki klub sa dosta dosta trofeja,institucija,brend,sa najboljim navijacima na svetu.Trebao je da dobije Bursu sa 25-30 razlike.Koja li je tajna lose igre i prosute pobede protiv Burse koja li je tajna?I sta cemo sad?
i

igokea 2007

pre oko 2 godine

dosta trofeja???Kojih trofeja?Da li računaš pre i posle 2007?Ili u te trofeje ubrajaš i igokeine

Basket info

pre oko 2 godine

To mogu samo FMP ovi trofeji da se prisvajaju od strane Zvezde dok Partizan nije menjao pib i adresu niti je bio domacin u Laktasima niti je on Igokei ili ona njemu prepustala mesto kao sto je FMP dao Zvezdi to je javno receno i tako je bilo a ostalo je bajka.
R

Rumeni prevarant

pre oko 2 godine

Eto koliko je EK smesno takmicenje ... partizan sa najvecim budzetom u istoriji,pred 20.000 navijaca ispadne od Boston Seltiksa iz turske ... Ne moze se nista na silu,ostoja je nesposoban da vodi partizan... A najbolji trener ABA lige unisti Smajlagica koji je bio najbolji igrac partizana... Avramovic glumi Novicu(Novici svaka cast) busa se u grudi ,a zasro je sezonu ... panter igra kako mu dune ... Lidej,dobar igrac ali nema akcije za njega... bice tesko partizanu u plej-off-u ABA lige ..
s

stalno ista prica

pre oko 2 godine

koliko puta je buduci drugoligas ili tadasnji osvojio kup u fudbalu.Kup je kup,nije liga,neka osvoje kup i ispadnu iz lige ako to igrama zasluze.Nije pala atomska bomba.
G

Gost3678

pre oko 2 godine

Terzijaneri se sigurno secaju Borca iz Banja Luke. hahaha kada su izgubili finale kupa od drugoligasa.
@

@Gost3678

pre oko 2 godine

Vuleticevi puleni se sigurno secaju ispadanja od Bsk Bataje i Timoka na Jna,tada neka 4 liga.Hahaha.
S

Sf

pre oko 2 godine

Ti si klinac. Vi ste izgubili od srpskoligasa kup, TIMOK I BASK. Pokrij se usima.
G

Gost433

pre oko 2 godine

evrokup je za njih kao trening... toliko o jačini cipiripi kupa.i od koga je ispao drzavni projekat