Komentari na vest

Čuda se ne dešavaju svaki dan, ali se dešavaju: Partizan ne mora ništa, Real u panici – ne ide se u Beograd sa 0:2

G

GLAVONJA ANDJUS

pre oko 1 godinu

Zbogom odoh ja na aparatima !
s

srka

pre oko 1 godinu

Dragan@ Nadam se da si u pravu i ja se uzdam u Željkov autoritet. Naravno verujem i igračima, kao i Zoranu Saviću, čoveku bez mrlje u svojoj karijeri. Svima ostalima brutalno ne verujem!
R

Rokstedi

pre oko 1 godinu

Partizan igra svoju igru,skim kod da igra,gleda sebe,dok drugi skeniraju Partizana do tancina,u tome je caka,igraj svoju igru i cepaj...
s

srka

pre oko 1 godinu

Nikada nisam bio pristalica teorija zavere i ako bih razmišljao čisto sportski, za mene dileme nema. Ova će se serija završiti rezultatom 3:0, u korist Partizana. Ima samo jedna momenat kojeg se plašim i nadam se da je to samo stvar mog kompulzivnog dela svesti. Bojim se da ako bude 2:0 za Partizan, da bi nekome moglo pasti na pamet, da se namerno izgubi treća utakmica u Beogradu, kako bi se odigrao i četvrti meč u Areni. Nadam se da lupetam gluposti, ali ako se pogleda finansijska situacija u klubu i taj, sad već čuveni, poreski dug prema državi, ta četvrta utakmica bi samo od prodaje ulaznica, ako se uzme u obzir prosečna cena karata, donela prihod od oko 5 miliona eura. Sa prvom koja će doneti isto toliko, to izadje na 10 miliona eura, pa braćo, malo li je. Iskreno se pribojavam takvog scenarija. E sad, kad pomislim ko bi imao hrabrosti da od Željka i momaka traži tako nešto, onda mi to dodje kao neka uteha. Skloni smo mi kao narod takvim nekim egzibicijama, ali ne smem ni da pomislim da će se neko usuditi da ide toliko daleko.

Dragan Arsenovic

pre oko 1 godinu

Ako neko bude tražio tako nešto,od Željka Obradovića mislim da će izaći u javnost i PODNETI OSTAVKU.Mislim da niko to nebi smeo da uradi...
n

nouu

pre oko 1 godinu

pa to jedino ako si racunao prosecnu kartu od 500€, budalastina
s

srka

pre oko 1 godinu

Po nekoj mojoj računici, prosečna cena ulaznice je oko 250 eura. Kada se to pomnoži sa 20 hiljada ljudi, to mu izadje na 5 miliona eura. Čista matematika, egzaktna nauka, nema nikakve dileme.
a

ala si

pre oko 1 godinu

Se nalupetao 250e nije ulaznica za finale ls a najjace da ce da bude u evropskoj kosarci u cetvrtfinalu bednog takmicenja gde pobednik istog ne dobije jedan milion
s

srka

pre oko 1 godinu

Ne znam šta ti nije jasno. Najjeftinija karta je 50, a najskuplja 500 eura.
N

Nik olekin

pre oko 1 godinu

Da to je cena ali za karte u prodaji pored sezonskih kojih je 11.000 prodatih a koje važe za ovu utakmicu ... Znači max ,9.000 karata x 100 EUR = ,900.000 EUR minus hala minus obezbeđenje minus ...
M

MarePFC

pre oko 1 godinu

Pričam od letos da će ovo biti istorijska sezona i da treba da dovedemo Hezonju, a ne da ostane sezona zapamćena po tome što smo je odigrali bez domaćih igrača. Ali šta vredi što pričam kad svi sede na ušima.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

To je taj Robi Ćaćak humor, celo V-2 je popadalo od smeha.
Z

Zadnja klupa

pre oko 1 godinu

Je ponosna za vic ! Al si nas preso ko svinja reso ! Da vratim i ja sa forama pre 35 godina kada sam bio prvi razred osnovne . Bolje nadji devojku nego sto ostavljas po 30 komentara na svakoj vesti .. postalo je dosadno
D

Diktator

pre oko 1 godinu

Sve sam vam omogucio , nemojte da dolazite kuci bez pobede. Uzeli smo od Penzosa da bi se vi radovali
D

Danilo V

pre oko 1 godinu

Ja sam kupijo kartu za Kaunas. Ako bude ispala neznam stacu.
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Nije ni za očekivati realno da ove sezone Partizan prodje Real i da se nadhe u samoh zavrsnici Eurolige.Potrebno je izaci hladne glave na teren i odiigati kao i prvi mec,sto ke ocigledno izgledalo kao ogromno iznenadjenje za sve na terenu kao u gledaoce.Obradovic ih je potpuno iznenadio pocetnom postavom i to je ono sto pravi razliku.prva petorka i u njoj Trifunoć i Smailagic..neverovatno zar ne.
$

$@$#

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima koja je prva petorka, to niko živi ne gleda. Nije ovo fudbal. Važna je samo minutaža. Svi du znali da će da počne Smailagić da bi šutem izvlačio Tavareza iz reketa, to svi teeneri rade protiv njega jer u reketu nema šanse ko god da igra.
D

Danilo P

pre oko 1 godinu

I ja sam kupijo kartu za Zadar. Videcemo se tamo prijatelju moj iz Zeleznika u top 8 fazi
P

Pazi se karme

pre oko 1 godinu

Panteru! Ona uvek dodje po svoje
P

PREDSEDNIKKK

pre oko 1 godinu

ULOZILI SMO 30 MILIONA OVE GODINE, AKO NE POBEDITE MATORCE IZ REALA KOJI IGRA BEZ CENTARA NE IZLAZITE MI NA OCI.

Dragan Arsenovic

pre oko 1 godinu

Sledeće sezone dobijamo budzet od 50 miliona i četir pet NBA igrača.Može nam se mi smo PARTIZAN.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

vec smo kaparisali bogija,dezmonda grina i pokusevskog, ali on je pristao na 15m platu a da samo dodaje peskire...
d

dok izn-

pre oko 1 godinu

ajmljeni suze roni ...mi smo novi sampioni !!!
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Partizanovi navijači treba da se ponašaju kao i njihovi igrači. Da strpljivo slažu kockice, jednu po jednu, a ne da gube energiju na besmisleno prepucavanje. Momci su došli u ogromnu šansu za istoriju. Zna se koliko retko se dolazi do F4. Sa druge strane dug je put. Ne daj bože nekih povreda, a moguće su(puno je utakmica pred njima), zatim pada morala(šta ako neku ključnu izgube isto ovako u zadnjoj sekundi), i kad prođe euforija čeka te veliki rival, strahovito napaljen da dokaže da je bolji, koji se u miru pripremao mesec dana, sanirao povrede i stvorio uslove da pobedi. To treba da čekaju Zvezdini navijači a ne da brinu o Džananu Musi. I mali i veliki je put od sjaja do očaja. Za nas neutralne extra bi bilo da oba kluba za iduću godinu dobiju pozivnicu pa da uživamo u košarci u finalu ABA lige. Ako to ne bude kopaće se oči, pa ko uspe da otme a ne pobedi.
S

Sta se palite

pre oko 1 godinu

Zgromice ih Real.
R

Realizam

pre oko 1 godinu

Pročitah više komentara iste sadržine pre 2 dana, uplati neke velike pare ako si toliko siguran.
S

Samo kazem,

pre oko 1 godinu

Madriđani su poslednji put šampioni starog kontinenta bili 2018. godine, a i tada su plej-of počeli na identičan način.
N

Normalno

pre oko 1 godinu

Niko nije rekao da ce Partizan proci ..uspeh je i jedna pobeda protiv monstruma kakav je mocni Real iz Madrida
A

Assas

pre oko 1 godinu

Real je naročito sada bez centra smešan tim i smešna odbrana.
R

Real je sila

pre oko 1 godinu

Koja ce osvojiti Evroligu!
P

Potkoči

pre oko 1 godinu

Samo vi potkočite sudije kao u prvoj i sve se završava u BG.
p

potkoci

pre oko 1 godinu

kako tr boli brate moj,izdrzi 😍😇
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ja uplatio 100e da Partizan osvaja EL, jos pre prve utakmice. Kvota 15,nikad lakse zaradjene pare. A ovo sa Realom 3-0 u seriji bez po muke. Jubilarna 10 titula za Zeljka zivi bili pa videli. Uz veliku dozu pomoci sudija moram da priznam,ali Zoc je to. Valjda taj autoritet nema niko.
P

Panercicu

pre oko 1 godinu

Pazi se Karme ! Ko malerise njemu se vraca maler!
A

Ajmo crno beli

pre oko 1 godinu

Sta god da bude mi smo ponosni na vas
S

Sledi gazenje

pre oko 1 godinu

Od 3 uzastopne pobede velikog Real Madrida! I tutula Evrolige ide u Madrid ! Hala Madrid!
M

Mnogo smešno

pre oko 1 godinu

To ti iz vašeg iskustva pričaš? Koji cirkus!
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Kapiram sarkazam
J

Jedno pitanje

pre oko 1 godinu

Vidim nešto mnogo zvezdaških komentatora pa me zanima kako vam je klub prošao u Top 8 doigravanju taj jedan jedini put kad ste stigli do top 8? Koliko ste ono pobeda imali? Jel beše 0:3 ciscenje? Da ne guglam, ima li neko da zna?
1

1100

pre oko 1 godinu

Ja na nekom portalu procitao komentar da je bilo 3-2 za CSKA...da su ih Bobi i Jovic pocistili...tu vidis njihovo neznanje i prekrajanje istorije...i sto je najgore neki ce u to da poveruju...bez proveravanja.
G

Glupani

pre oko 1 godinu

Zvezda je izgubila od CSKA koji je te godine bio sampion Evrope, i evroliga je bila deset puta jaca 2016 godine nego ove bez CSKA i rusa.
$

$$

pre oko 1 godinu

3:0, sve tri utakmice tesne do kraja. Zvezda igrala sa budžetom koji je ekvivalent panterove i žockove plate za ceo tim, Simonović bio najbolji strelac, CSKA imao najveći budžet u Evropi ikad. Još nešto?
S

Sledi metla

pre oko 1 godinu

I 3:1 za Real! Shvatili su ih neozbiljno i sada krece gazenje od 15+ svaku tekmu
L

Lagano!

pre oko 1 godinu

Tu se ne postavlja pitanje
R

Real je

pre oko 1 godinu

Sila
I

I da bude

pre oko 1 godinu

Mi smo ponosni
S

SamoZato

pre oko 1 godinu

Ma demoliracemo i Real i Barselonu bez problema. Pa u finalu da vidimo ko će da bude, mada je svejedno jer osvajamo.
s

srka

pre oko 1 godinu

Siguran sam da će Željko da zategne ekipu, kao i u prvoj utakmici i da će se igrati na drugu pobedu, kao da je početak serije. Da je bilo koji drugi trener, bio bih zabrinut za pristup večerašnjoj utakmici. Nikako ne volim to kada čujem komentara, ili neke medijske natpise, ok, to je to, odradili smo ono po šta smo došli. U fazonu, napravili smo taj brejk koji smo tražili i sad laganica. Takav stav je poguban i sportu i u životu. Moraš da imaš ambiciju da dobiješ svaku utakmicu. Ni 2:0 nama ništa ne garantuje. Jeste komfornija situacija, ali i u Areni treba iskrvariti za tu treću pobedu. Ako bude 1:1, biće jako teško dobiti obe utakmice u Beogradu. Znam šta je psihologija. Znam da eventualna pobeda večeras, Real potpuno vraća u život, a eventualni poraz ih dovodi u situaciju da u Arenu dodju rasterećeni, jer će ih svi otpisati. Varljive su to stvari. Mora se biti maksimalno oprezan. Plašim se te euforije, to nas je uvek skupo koštalo, a mi smo skloni tome. Sreća je da imamo Željka i da će on to znati da amortizuje i ishendluje na najbolji mogući način.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kroz sve teske godine vera nam ne umire,vracaju se dani pobede!Real je idalje ogroman favorit protiv Partizana to je isti tim,isti sastav koji je prosle godine igrao finale Evrolige.Nisu igraci Reala matori nego iskusni i kosarkaski jako namazani,plus Real ima mnogo siri roster od Partizana i daleko iskusnije igrace od Partizana koji znaju kako se igraju ovakve utakmice.Nekim igracima Partizana su ovo prve ovakve utakmice u Evroligi.Plus na sve to 100% ce i sudjenje biti na strani velikog Reala a i tesko je pobediti jedan Real Madrid dva puta od utorka do cetvrtka na njihovom terenu.U svakom slucaju srecno crno beli,bice Partizanu potrebne hladne glave i mirna ruka veceras.
R

Realnoo

pre oko 1 godinu

Partizan ima bolji i mnogo zdraviji tim. Real ima povredjene igrače a Partizan nema povredjene igrače
P

Partizan po igracima

pre oko 1 godinu

Ima tim za top10 evrolige ali srce,istorija i tradicija velikih klubova je nesto sto vi nikada necete imati i to donosi prevagu u velikim evropskim takmicenjima!
s

svasta..

pre oko 1 godinu

Cudo pa niste dobili sa vrabcem toliko spominjanim nego sa skupo placenom petorkom..
D

Dzemo

pre oko 1 godinu

Sta fali Vrabcu? Decko je korektan igrac..
b

bas odvratno

pre oko 1 godinu

ovo nazivati cudom moze samo naslednik Tegeltije da nazove...
J

Jedino naslednik

pre oko 1 godinu

Nobojse ne zove ovo cudom!
t

to je istina

pre oko 1 godinu

za najskuplji tim u istoriji balkana svakako nije nikakvo cudo
D

Dan911

pre oko 1 godinu

Kontam da si ti isti lik koji je pisao da cemo izvisiti za top8 jer imamo tezak raspored, pa si onda pisao da ce nas Real ometlati sa 3-0, nemoj menjati pricu.Budi dosledan, vidis da si nam talija..m
M

Mnogo srecan lik

pre oko 1 godinu

Pise svaku objavu po 20 komentara i malerise sam sebe ! Svaka pomoc je dobro dosla!
d

da da paj...

pre oko 1 godinu

Zvezda najskuplji i opet nista cudo bas cudo
a

abc

pre oko 1 godinu

Čuda, koja čuda? Koje čudo? Čudi bi bilo da su Musa i Hezonja prelomiki utakmicu na 77:70, čudo bi bilo da je Jabuselw postigao oba slobodana ali nije nijedno, čudo bi bilo da je Musa pogodio bitnu trojku ali nije on je udario nogicom Pantera, cudo bi bilo da su Oanter i Egzum promašili bar jedno slobodno kad se lomilo ali nisu...Grobari su jedini navijači na svetu koji vole kad im kažes da su jadni, da su slabiji od prilotivnika, da nemaju dobre igrače, valjda ostalo od onog sto su ga zvali "general", kad im kažeš da omaju bolje igrače od Reala, da imaju veči broj boljih igrača od Reala, oni se naljute i krenu sa komentarima da to nije istina. Neverovatno.
9

999

pre oko 1 godinu

Dzaba svi ti dobri igraci, mozda i potencijalni F4 kad necemo nijednu titulu osvojiti, ipak cete vi opet na Kalemegdan.. Ne mogu Musa, Hezonja i Jabusele slomiti, ali kako vi kazete svi znamo da ce ih slomiti Dobric, Lazic i Pefi😂 Naravno, uz sve regularne uslove😂
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Nije cudo dobiti Real u Madridu, cudo je dobiti ga za 3 dana 2x i to u playoffu. Bez obzira ko im je trener i ko je povredjen, te kakav im je roster, a roster je uvek jak. Verujem da nikad u playoffu EL nisu izgubuli u Madridu 2 za redom. Bez obzira na prvi mec Real je i dalje favorit. Zato momci timski, krvava kolena i pamet u glavu. NAPRED PARTIZAN!
n

nmlko

pre oko 1 godinu

sve si u pravu ali nisi spomenuo svoj klub…koji je to uradio sa juniorima.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Realu je Ovo prvi poraz u istoriji EUROLIGE u Madrid od kad se igra plej of na vise pobeda od 2000te godine.

Sakur

pre oko 1 godinu

Ovo je sramota sta su sa kartama odradili,da ne dozvolis obicnim navijacima da kupe kartu vec ces sve da rasprodas bogatasima,fuj
b

bakutaner

pre oko 1 godinu

Sledeci put uzmi sezonsku i bez brige. Treba verovati u tim a ne samo biti aktivan kada je dobro i kada je sjajno.
K

KiM

pre oko 1 godinu

Bakutaneru, sezonsku na 400 km od BG pa da putujem na 2,3 dana to bi bilo ful, pustite te price za sezonsku, ima navijaca Partizana i van BG, ticketline puko sajt odma, kad proradio nema opcije za kupovinu i na kraju rasprodato, mada sta da se nadamo kad je veliki broj ljudi ostao bez karata i na blagajni jer je putem blokiranog sajta rasprodato sve.
s

smekeri

pre oko 1 godinu

Ako vec nema karata za basket svratite na fudbal tamo vam umire oslonac sportskog drustva
1

118-77

pre oko 1 godinu

Ma kako god bude i sta bude, hvala momcima i Zeljku na svu radost ove sezone.
n

nekoTamo123

pre oko 1 godinu

Haha, cuj ti cuda, kakvo pumpanje. Pa ne igraju sa Golden Stejtom, vec sa ekipom koju su dobili 15 razlike u areni, sa Realom koji je najslabiji u poslednjih nekoliko godina, koji ima zelenog trenera, dom penzionera(Ljulj 35, Fernandez 38, Rodrigez 36, Hanga 34, Rendolf 33, Hanga 34 godina) , sa Realom kome je povredjen drugi centar, a od prosle tekme i njihov najbolji igrac Tavares. Kakvo crno cudo, prestanite da se lozite, sasvim je realno da Partizan dobije ovu seriju.
9

999

pre oko 1 godinu

Kako li ne taj Real bio treci u regularnom dijelu, pa oni su po tebi pred gasenjem😂
n

nekoTamo123

pre oko 1 godinu

Nisam rekao da su oni losi, jednostavno se Partizanu pogodilo da igra sa Realom koji nije u svom prajmu. Pogotovo je veliki minus sto se povredio Tavares, ne zaboravite da je Real u Nedelju uvece igrao u goste sa Huventudom, dok je Partizan sa Buducnosti igrao u petak. Sve nekako ide na ruku Partizana. Uz sve navedeno Partizan je opet uz veliku dozu srece dosao do pobede
@

@999

pre oko 1 godinu

To ti samo govori koliko je Evroliga ove godine izjednacena, svako je sa par srecno dobijenih utakmica mogao da bude u prvih 5-6 a isto tako sa par nesrecno izgubljenih u poslednjih 5-6

Milos Bozic

pre oko 1 godinu

naveo si 6 igraca 30+...navedi onda totalno neiskusne Partizanove igrace..Madar,Trifunovic,Tristan,Koprivica,pa i Smailagic,koji nema kondiciju za vise od 20-25 minuta..Navedi i Nanelija,koji je preko 30..spomeni to da Partizan nema rezervnog krilnog centra...Jabuselea prosto nema ko da cuva,osim Ledeja..Imamo Avramovica,Exuma,Pantera,Papapetrua,Ledeja i Lesora od igraca koji mogu da se nadigravaju na ovom nivou..naravno,smatram da to moze i Naneli,ali posto mislis da igrac sa 30+godina,nije cool,necu ga racunati...to je 6 igraca..navedi sve to,pa onda reci realno,da li je ovo uspeh
@

@MilosBozic

pre oko 1 godinu

Kralju, ne blamiraj se, ove igrace sto sam naveo nisu 30+, vec 35+. Naneli ima 32 godine, kako lepo generalizujes kako bi ispalo da si u pravu. Da, vi imate Pantera, Avrama, Eksuma, Nanelija, Papapetrua, Ledeja, Smailagica i Lesora koji mogu da se nadigravaju. To su 8 igraca. A oni imaju Musu, Hezonju, Deka i Jabuselea i Gosa, s obzirom da su im 2 centra povredjena. Ovo ostalo je dom penzionera koji sam naveo. Jesu oni iskusni i nekad su bili strava igraci(Bio je i vas Novica pa je jedva skupljao 10 minuta u Aba ligi sa 34 godina), ali ne mogu da izdrze seriju od 5 utakmica, jos kad na to pridodamo njihovog trenera, mnogo jace utakmice u Acb ligi, kao sto je bila ova protiv Huventuda u nedelju, onda ispade da Real nije takav bum ove godine.
@

@nekotamo

pre oko 1 godinu

Znaci Naneli sa 32g moze da igra, a Rendolf sa 33 ne. Znaci ti bi vise voleo da u ekipi imas Trifu nego Ljulja. Ili da ti presing igra Tristan umesto Rudija. Ja cu ti reci sta bih ja voleo. Voleo bih da sledece godine u fk Partizan dodju Modric sa svih 38 i Benzema sa 36 jer ne mogu zbog god da igraju ozbiljno LS, al bi zato sigurno osvojili Linglong ligu.
@

@nekotamo

pre oko 1 godinu

Haha, kakve paralele ti pravis. Od svih igraca koje sam naveo nasao si onog najmladjeg koji uskoro puni 34 godina, ali si nekako s obzirom na grobarsku objektivnost zaboravio da pomenes da je covek odigrao 30 utakmica za poslednje 2ipo godine. Covek nije ni bleda senka onog igraca od pre 5 godina. Takodje si zaboravio da kazes da Ljulj nije igrao do pre 10ak dana 3 meseca zbog povrede, niti je odigrao minut protiv vas u prvom mecu. Zaboravio si da kazes da Fernandez puni 39 godina, a nigde da pomenes da ja nigde nisam uporedjivao njega sa Tristanom, medjutim moram da napomenem da je isti Fernandez za 15 min u prvom mecu imao 2 poena i to iz slobodnih bacanja. Bas je veliku razliku napravio. Poredis babe i zabe.
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Taj krš Real je igrao finale prošle sezone,taj krš od matoraca vas je mlatio ovde 20 tamo 16 razlike lagano,da ne govorim o Albama, Asvelima...taj krš Real je 3 ove sezone a mogao je da bude lako 2. Tom krš Realu ste jedva, ali jedva dali 130 poena u dve utakmice,kod kuće jedva 59.
@

@Aleksejko

pre oko 1 godinu

Niko nije rekao da su oni krs, nego da vi imate toliko srece da se svakom protivniku povrede glavni igrači protiv vas, da taj protivnik ima 2 dana manje odmora, da su im neki igrači(Rendolf , Ljulj i Yabusele) tek izašli iz povreda, da imaju loseg trenera(cinjenica) i da pored svega toga, vas mora da itekako pogleda sreća u utakmici(trojke Madara gde lopta izlazi pola metra iz kosa pa se vraca, 3-3 Smailagica za tri, Panterova trojka uz faul od 7 metara, kao i ona za pobedu preko ruke, oni faulovi u napadu Muse..a da ne pominjem povredu glavnog igrača i najboljeg centra Evrolige)da bi uspeli da pobedite jedan kos. Sve bi bilo okejj da bar priznate da ste imali vise srece nego pameti, ali ne..
k

ko ume

pre oko 1 godinu

da voli nek izvoli....volimo te crno bela ljubavi!!!
C

Cuda???

pre oko 1 godinu

Da li su bila "cuda" kada je zvezda dobijala dva puta Real u Madridu sa daleko jeftinijim timom? I tad je jos bio Laso trener

Milos Bozic

pre oko 1 godinu

el u formatu lige nema ni blizu draz i ne moze se porediti sa playoff utakmicama...u togu godine svi mogu da kiksnu,opuste se i tome slicno...dobiti real u ligi i dobiti ga u playoffu 2 razlicite dimenzije..
A

Ab

pre oko 1 godinu

Čudo??? Ekipa sa Obradovićem na klupi i sa ozbiljnim igračima na parketu ne pravi čuda... Blaga iznenađenje da, čuda ne...
j

jkoi

pre oko 1 godinu

i ne igra neki Tavares,Ljulj,i Rodrigez…
S

Slazem se

pre oko 1 godinu

Cudo je: kad najskuplji tim u istoriji srpskog sporta i jedan od najvecih budzeta Evrolige ne igra ni top 8 sa Kampazzom od 6,9 mil ,Duskom Ivanovicem ,Vildozom ,f4 igracima Hasan Martinom,Ben Bentilom ,Petrusevim itd do 18 .. e to je cudo ali i velika sramota!
C

Cudo je

pre oko 1 godinu

Realu je ovo prvi poraz u istoriji eurolige u Madridu od kad se igra plej off na vise pobeda od 2000te god.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Napred PARTIZANE!!! Hladne glave, samo polako, strpljivo i hrabro, korak po korak, meč po meč...
n

ne bukiramo

pre oko 1 godinu

Kaunas , nismo na sedmom nebu i nismo se upiskili od srece.. Gotov je tek mec od mogucih 5..Real je favorit za finale Evrolige..Od momaka trazimo da se bore za Partizan i navijace, da skupo prodaju kozu i da Real mora da kopa za svaku loptu.. Pa kako bude..Boljem cemo pruziti ruku i cestitati...Ali isto ocekujemo ako prodjemo..
B

Barselona je

pre oko 1 godinu

favorit za finale ko god da prodje iz naseg duela sa Realom. Barselona i Olimpijakos. Ja ipak vjerujem u Katalonce.
n

navijaci

pre oko 1 godinu

VECERAS NA SVE ILI NISTA KAO DA JE ZADNJA ! IDEMO.
V

VALJAK VERITAS

pre oko 1 godinu

GRANDE PARTIZAN ! Sve je drugo suvisno reci!