Komentari na vest

Čus Mateo: Moramo da uradimo stvari zbog kojih ćemo se osećati sigurno i dobro u Beogradu

M

Mitros

pre oko 1 godinu

Pa ti nisi Srbin. Ti si Siptar. Ni jedan Srbin normalan ovo ne bi napisao.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Trazimo hitno zasjedanje borda Evro lige i diskvalifikaciju oba tima (partizan,real madrid)zbog svega viđenog i ubačenjea jednog od naša dva tima(Fmp1 iliFmp2 ) kao direktnog finaliste sa prednošću od 50:0 Zbog svih odluk nanešenih na našu stetu koje dokazuju sve exel tabele koje ćemo dostaviti u narednom prediodu Zvanično saopštenjeb Dr.Nebojša Čović
R

Realni navijač

pre oko 1 godinu

kao neko neutralan o svemu ovome daću neko svoje po meni realno mišljenje sa kojim bi se po meni trebali sloziti navijači večitih Po meni je Partizan veliki favorit za osvajanje ABA lige posliije savršene nedelje u Madridu a sa tim će se sloziti svi realni navijači Crvene Zvezde ,sa tim da ekipa velikog stručnjaka kome niko ne spori ono sto je postigao sa Crvenom Zvezdom ove sezone Jednostavno vjerujem da je Duško već počeo da razmišlja o finalu i taktici što se finala tiče biće veoma neizvjesno pogotovo sto niko iz evrolige nije zvanično potvrdio oba naša kluba sl.godine u ELu prevodu igraće se na krv i noz ali ipak dajem 70:30 %sansi na Partizan samo zbog poznavanja Zeljka i kako je iskoristio mane jednog Reala i dobio ih 0:2 u Madridu
g

gc

pre oko 1 godinu

Bude jedno malo sranje u hali ...prazne se Trebine...druga utakmica se igra bez publike...i to je kraj...to oni Zele...zato nemoj da nasedate na provokacije.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Matori, vama će Anđuša da ubaci 4 trojke u utorak i da vas sahrani….
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Najveći deo Srbije je uz Real a protiv ovog jugoslavenskog zla. Real dobija naredne tri.

Avangardista

pre oko 1 godinu

@ognjen drinski Vidim poceo si i 'hrvatske' termine da koristis seljacino? Na SRPSKOM se kaze i pise JUGOSLOVENSKE a na tebi dragom 'hrvatskom' tako kako si napisao 'Srbine'...
J

Jooj jedva cekam

pre oko 1 godinu

Da Real vrati na fabrizca klub osnovan 2007 koji titule i EL video nije preko DECENIJE dok mu za 5.mil nisu Kupili licencu nakon sto je Pobego iz lige prosle godine jer se uplasio Zvezde!
7

79

pre oko 1 godinu

Poz za fmp koji menja ima svakih par godina i koji nikad nece saznati sta je fajnalfor.Davno nekad postojala zvezda al ugasise je dusmni.pozz od navijaca zvezde ali one prave koja je ugasena
Z

Zabrinut

pre oko 1 godinu

Hahah ali pazi ga ovaj pobaceni,klub osnovan 2007,pa Partizan je od Zvezde udaljen nekoliko miliona svetlosnih godina u kosarci,vi mozete samo da sanjate o takvim uspesima.
m

mitros

pre oko 1 godinu

Šiptaru zavidni.
S

Svim srcem

pre oko 1 godinu

...uz Real da izjednaci i izbaci ZLO sa kupljenom licencom od 5.mil!
g

gost978

pre oko 1 godinu

Koliko li ti godina imaš? Znaš li da čitaš? Mozga imaš li? Strašno
S

Srbija cela...

pre oko 1 godinu

...UZ REAL DO 2-2 I POBEDE U MAJSTORICI U MADRIDU!
C

Ciao!

pre oko 1 godinu

Nemoj resavas druze nista.Ne znate nista.Nemate autoritet kod sudija i imate 6 penzionera.Zavrsi ACB i vozi dalje.
s

sledi metla

pre oko 1 godinu

Već ste uradili više nego dovoljno stvari, zbog kojih ćete se u Beogradu osećati neugodnije nego bilo koja ekipa koja je tu ikad gostovala.
s

sj

pre oko 1 godinu

Druze moj uspeli ste u nameri da izbegnete metlu, sad ste mentalno odlicni
t

tu je metla

pre oko 1 godinu

Metla čeka, ne sekiraj se :)
v

vi ste seljaci

pre oko 1 godinu

Napred Real, svim silama protiv korupcije. Ko ne navija za Real podržava zlo.
k

klk

pre oko 1 godinu

ko jw kaznjen za finansijske malvezacije?
B

Bnm

pre oko 1 godinu

IMAM FILING STO REKO TVOJ DUJO DA JE U UTORAK METLA I TO ONA PRAVA SA DUGACKOM DRSKOM!!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svesni su i navijaci Partizana da bi eventualni incident nastetio imidzu kluba pa ce navijanje biti maksimalno korektno.Neka navijaci Partizana spreme grla i glasne zice da se sto se kaze probije zvucni zid da decibeli budu na maksimum maksimuma pa ce Realu koliko god da su vrhunska ekipa sa vrhunskim trenerom i kosarkaski i iskustvom namazani biti sigurno nelagodno.Sportski pozdrav.
1

1997

pre oko 1 godinu

Sve to stoji šta si rekao ali da imaju vrhunskog trenera to nikako.. Da nije bio pomoćnik Lasu nikad nebi primisao klupi Reala a ni nekog drugog velikog kluba u europi.. Trener im je trenutno najslabija karika..
i

igor978

pre oko 1 godinu

Naravno da nema smisla da navijači u Beogradu odmognu svom klubu, toga su valjda svesni. Ali ima načina da se zagorča život igračima Reala u pripremi i za vreme utakmice, na kulturniji način od gađanja upaljačima i bacanja predmeta na teren (time će samo Partizan da popije kaznu)….Verujem da se mogu naučiti neki tekstovi/poruke koji pogađaju u metu onoga koga treba da pogode , a ima takođe dokonih klinaca koji bi mogli da organizuju mini-koncert ispred hotela igrača Reala.