Komentari na vest

Da li je ovo kraj dinastije Ratnika?

n

nidza1981

pre 12 meseci

Niko ne pominje da Pul nije senka igraca koji je bio od kada ga je Grin prebio i to ceo svet video...
i

irvingirving17

pre 12 meseci

Njihova najveća želja je Paskal Siakam ali nemaju šta da ponude a da nekog ne žrtvuju....Kari je siguran,vjerovatno i Vigins i Luni....Ako bi Pula dali za Siakama to bi možda bio odličan potez jer on može i centra da igra + dobar igrač sa drafta sve bi bilo moguće
g

goatinjo

pre 12 meseci

GSW treba da nabave igrace za klupu jer osim divicenca,kuminge i pejtona oni nisu imali igraca za drugu petorku.Evidentno je da Klej ne moze da odigra mnogo utakmica konstantno jer je pauzirao 3 godine i to sve teske povrede gdje ti je limitiran radius kretanja a on nikad nije bio igrac driblinga,on sa jednim ili dva kontakta sa loptom postize koseve sad je i to upitno sutne on svoje ali su procenti uzasni a odbrana mu je pala a bio je najbolji igrac odbrana napad u ligi do povreda.Grin je trebao posle incidenta sa Pulom trebao biti izbacen iz tima i poslat u Kinu ili Portoriko da igra,ne dovodim u pitanje njegov kosarkaski IQ ali za vrstu kosarke koju on igra ipak je potrebno malo stomaka da skine a on se bas opustio posle osvajanja titule prosle sezone.Pul je ove sezone odradio cisto reda radi iako su mu dali maksimalan ugovor on to nije vratio na terenu.Jedini plus je Kevon Luni vidim da mnogi u komentarima traze centar da se dovede,ali ti ljudi ne prate bas kosarku jer nije stil Voriorsa da spustaju loptu na centra,vec da kupi lopte posle promasaja i da pravi blokove,a Luni je imao prosjek 20 skokova po mecu sto ofanzivno sto defanzivno igrao jedini pristojnu odbranu i rad sa Dekijem Milojevicem mu se isplatio da ide u bilo koji drugi tim bio bi jedan od vaznijih igraca.Za GSW je nuzan ribilding jer svi nosioci imaju 33plus godine i ispovredjivani su,imaju najveci porez na luksuz u ligi i za njih najbolje bi bilo da trejduju kleja u neki od klubova koji on zeli (portland ili lejkersi) grinu da ne ponudi novi ugovor,da Kari i Pul probaju da pronadju konekciju iz prosle sezone i da vidi sta od pikova mogu dobiti a to znaci da Bob Majers treba da ide jer je imao prije 2 sezone 2 pika na draftu i propustio je mnogo dobrih potencijalnih igraca da bi uzeo Vajzmena koji nije igrao sezonu prije toga
c

cv

pre 12 meseci

kari je jos na nivou ali ne moze sam nema ko da mu se pridruzi lejkersi imaju daleko kvakitetniji roster a gs ima samo karija i kleja .
M

Mili43

pre 12 meseci

Godine čine svoje klej kari grin u zalaznim igračkim godina ali lepo ih je bilo gledati
s

smf

pre 12 meseci

Nek trejduju za pocetak Pula eventualno i Grina i neka dovedu nekog centra pa sledece godine da vide gde su. Njima treba taj treci igrac koji mora da bude konstantan, ali je problem ove godine bio to sto Klej kao drugi igrac nije bio konstantan, ali dobro on izlazi iz povrede pa mu se treba dati sansa i sledece godine da se vidi da li ce se vratiti u staru formu.
М

М21

pre 12 meseci

Пула да трејдујункоји им је најбољи играч после Карија ... Шалиш се зар не ?
V

Voždovac

pre 12 meseci

Pul jeste BIO najbolji posle Karija, ali je psihički pao posle incidenta i u PO nije pokazao puno. Odlazak Grina bi možda popravio situaciju, ali će sa Pulom morati da rade psiholozi u pauzama izmedju sezona.
P

Paartizaaaan

pre 12 meseci

Ne znam kako da opišem ljude koji prate NBA. Ovo je užaaaas. Ne bih da psujem da bi mi objavili komentar. Pozdrav.
G

GSW4

pre 12 meseci

Ne plači zato što se završilo. Raduj se zato što se dogodilo.
Р

Реалан

pre 12 meseci

Верујем, да се није догодио инцидент са Пулом и Грином, борили би се за титулу. Овако сматрам да имају шансе да, ако их повреде заобиђу и доведу још које добро младо појачање да улази с клупе и задрже носиоце игре, да се боре за титулу још годину две, и то је то, просто године их стижу.. систем имају тренера имају.. видећемо.
G

Gost5010

pre 12 meseci

Mislim da je kraj franšize ali ne zbog ovog neuspeha i ispadanja, koliko zbog godina nosilaca igre GSW-a. Curry 35 godina, Green 33, Thompson 33. Mogli bi da pokušaju bar još jednom, ali ako ponovo ispadnu mislim da je to kraj što se tiče ove generacije Warriorsa. Da sam GM Warriorsa ne bih dirao nosioce igre bar još jednu sezonu isključivo iz razloga što je ovo praktično prvi neuspeh GSW-a još od 2016. godine i ispadanja od Clevelanda u finalu posle vođstva od 3-1. Poraz od Raptorsa ne računam u neuspeh zbog povreda ključnih igrača, kao i neulazak u PO 2020. i 2021. godine, opet zbog povreda.
R

Realno87

pre 12 meseci

Slazem se, oni su i ove godine imali dosta povreda. Na ovaj tim im treba samo centar, ne poenterski koliko da rasi posao za ekipu i hvata skokove. Inače jaki su kao crna zemlj…
b

blam

pre 12 meseci

Kraj fransize?
G

Gost5010

pre 12 meseci

Kraj dinastije, ne franšize. Hvala na ispravci.