Komentari na vest

Dan pobede vojvode Kalinića!

G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Svaka čast igračima i Radonjiću šta su sve izdržali od početka sezone. Namešten raspored, povrede, korona...Džoni Ivanović polako ulazi u ritam i pokazaće da je klasa. Kalinić fantastičan, ostali solidni. Kafa se vrati Vajt i zaigra Pefi biće to još mnogo bolje. A tek kad dođu centar i šuter biće to pakao za sve koji nam izađu na crtu. Mada i ovako oslabljeni gazimo napredni projekat u nedelju. Ostojin bot sendvičar će još jače da cvili i jeca dok mu Zvezda klubić keca. U nedelju mora da grmi Pionir. Da se milionerima tresu ćega i žute hulahopkice od straha. PIONIR CELI CRVENO BELI!!
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Kad vrati Aleksa tog nekog Džonija Ivanovića na fabrička, ima da bude "Stoj Džoni, stoj, stoj... Stoojjj, ne budi lud"
u

uzicanin

pre preko 2 godine

"Namešten raspored"...auuu ala si ti momče u problemu
e

esex

pre preko 2 godine

samo da ostane smiren i kada ne ide a ne tehnicke da dobija.inace veliki igrac,znaci nam ko u fudbalu dragovic.do pre godinu dana nisam mogao ni sanjati da ce drago i kalina biti u fk i kk cz
S

Skroman

pre preko 2 godine

Citam komentaru ovog drveta.Kakvo drvo,panj je u pitanju,ili mamlaz koje spominje sudije na strani Zvezde u derbiju.Unapred se stvara alibi za eventualno neuspeh Partizana u derbiju,sto bi za njih Bilo ravno katastrofi Obzirom na povratak Rumenigea I enormnu kolicinu Novca potrosenih na dovodjenje igraca.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Druze svi realni navijaci znaju da zvezda ima stabilniju ekipu.prvo vec duzi niz godina imate istih par igraca drugo niste vi doveli pojacanja iz seoskih liga nego iz el. Nba i ostale iskusne igrace plus kalinic.a Partizan je doveo par dobrih igraca i digla se ogromna prasina.stvorila se slika nba tima.a realna slika je da avramovic nije nista posebno aba igrac,mali madar se tek razvija moze biti nesto od njega,smajli ok ali nije jos se uigrao a za kuruca da ne pricam bolji je nego kad je dosao ali daleko od nba igraca,sve su to igraci novi i treba to uklopiti a za ostatak ekipe imas dangu,zagora,trifka,koprivica,miletic,glas...kontas.?ako realno sagledamo sliku po meni bilo bi iznenadjenje da Partizan vas dobije pred vasim navijacima.plus te price kako partizan ima veci budzet od Vas su bajke.dovest ce covic jos dva igrace a ako opet zaskripi dovest ce jos kao i prethodnih godina.
r

radonjica

pre preko 2 godine

U nedelju vam sledi recikliranje!
K

Kukulelekmekme

pre preko 2 godine

Komsije su vec svesne sta im se sprema u nedelju, a mislim da vam je i mocart pojasnio sve sa kvotama. Dzaba ulozene(bacene) pare,Zvezda dobija 10 razlike.
E

Eh

pre preko 2 godine

Dobro je to. Imamo problema, ali sve to može da se reši. Rekoh pre neki dan da trebamo da dovedemo Jovića i Štimca, dobio sam minuse. Mislim da Volters i Ivanović trebaju da idu na 2, a da umesto Holinsa dovedemo Jovića. Na 1 bi imali dvojicu "pass first" igrača (Jović i Marković), dok bi na 2 imali dvojicu solidnih trojkaša i skorera. Na 5 kad bi došao Štimac bila bi sjajna situacija. Nije najjači, ali je borac. Počeo je da šutira i trojke, tako da bi i šutem sa distance doneo. Videli ste kakav je bio pre korone, svaka ekipa bi ga

Forzza

pre preko 2 godine

Ne može Štimac igrati Euroligu, nama je potreban Matias Lesor koji je u najboljim godinama karijere gde moramo iskoristiti prekid saradnje njegov sa Makabijem sad 17 ili 27 mislim eventualno da uzmemo Tarika Bleka.Holinsa nece dirati Radonja čovek gine i bori se tako da je zahvalan, 35minuta držali smo odlično Ekoba i on i Dobrić.
M

Minusčina

pre preko 2 godine

Kakav Jovic druze kad je dosao Markovic I kakav crni Stimac, nama treba centar atleta stranac.
D

Drvo doktor

pre preko 2 godine

Sve ispod 20 razlike u sledećoj ABA utakmici nek se slobodno računa kao pobeda protivnika.
g

gosttt

pre preko 2 godine

haha, bice u nedelju da ste nas pustili
K

Kemp

pre preko 2 godine

Derbi je derbi ima svoje pritiske, jbg ne može se tako lako ni dobiti.. Ja sam zadovoljan i da Zvezda dobije sa pola koša, samo da dobije.
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Добра игра звезде. Честитам на победи. Али Жељко и момци морају да казне онај празан ход и недопустиве празне минуте!!! Ми имамо КП Јуниора и Ледејчину, они немају!!! Запамтите ово!! Идемо до лагане победе у недељу за 8-0

Forzza

pre preko 2 godine

Druže sa kim će da kazne sa Madarom i Murom i na centru sa Koprivicom gde ne može igrati u Kk Zdravlje Leskovac daj budi realan, Partizan teško da prebaci 50 poena protiv ove Zvezde gde je fizički 4x dominantnija ekipa od Partizana ne mogu im prići realno i Zoc po meni mnogo pogrešio u izboru igrača, Radonja sa manjim budžetom napravio bolju ekipu ovaj bacao keš na Mura, Madara, Zagorca, Dangubića, Avramović ti ima 700-800 po sezoni i to je on dokazan cigan kao i Smajli, doveo je onog Mura a Gagija Milosavljevića nije uzeo nekog ko zna kako se osvaja trofeji i zna da pogodi kada je najpotrebnije...Živi bili pa videli 10-15 razlike glat dobija Zvezda sa kontrolom tokom celog meča
V

Varela

pre preko 2 godine

Avramović 700-800K pa vi panteri stvarno niste normalni.Imate ubedjivo najveći budžet to je svima jasno pogotovo posle najave junaka za narodne kuhinje kako stižu još 2 igrača pored Markovića
a

abc

pre preko 2 godine

Sinoć su neki "grobarski romantici" branili poraz i pisali kako je Želemir namerno izgubio kako bi skinuo teret nepobedivosti pred derbi, ali da to bude kontrolisan minimalan poraz. Evo, i mi možemo da kažemo da je Radonja večeras namerno pustio Asvel da nam se približi, da zadrži tenziju, mobilnost pred derbi...Videćemo u nedelju je li bolji kontrolisan poraz ili kontrolisana pobeda pred derbi.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Samo da sudije navlace za zvezdu kao i uvek i imamo neke sanse protiv Zelimira
K

Koma

pre preko 2 godine

Vratice nas Partizan na fabricka, ne zanosite se
d

devlet

pre preko 2 godine

pa nismo u 2k10
A

Avenger

pre preko 2 godine

Nas? Kao nisi njihov?

Cz

pre preko 2 godine

Ono sto se ponavlja iz utakmice u utakmice- svedemo protivnika na 10 i ispod poena u prvoj cetvrtini ali ni mi ne odemo preko 20 nikad i onda svu stecenu prednost prokockamo padom u drugoj cetvrtini. Igra na mahove koja mora da se sredi sa 2-3 dobra napadacka igraca. Odbrana bolje ne moze ali napad mora i top 8 je realna prica.
D

Dzaba

pre preko 2 godine

Se koprcate, kad cete ionako biti pretposlednj...
G

Gost111

pre preko 2 godine

Vidim baš hoćeš da umreš od muke što Zvezda godinama igra Euroligu, a partizan POZIVNICA cipiripi kup, a i tu vas trte.
д

д.г.

pre preko 2 godine

А како твој клуб стоји у ел.
m

miladin 1970

pre preko 2 godine

ljudi moji ova zvezda ne dozvoljava 67 + poena evroligaskim ekipama,opustili se zadnjih 2 minuta inace asvel ne bi presao 55.ovaj najbolji strelac e l u prvom poluvremenu nije dao kos !mi sta drugo nego da cekamo nedelju i probamo muski da pariramo valjda ce žoc nesto izmislisti.ali panter nam sutira trojke 12-1 zadnje dve utakmice ako tako nastavi i u derbiju crno nam se pise
d

dule pacov

pre preko 2 godine

potpisujem svaku rec !
9

951357

pre preko 2 godine

Manite to vojvoda i ostalo, neka to ovima iz komsiluka. A nasi igraci su fantazija! Bravo momci, samo gazite jos jace! Verujemo u vas!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pitali Radonjica sta ocekujete od utakmice sa Partizanom. Kaze Radonja: "Cujem da su potrosili ogromne pare na ovaj tim, pa nemojte i mi unapred da im stajemo na muku"
N

Nalozi se

pre preko 2 godine

sam, zima je stigla.
G

Gost)()+

pre preko 2 godine

kako kazu grobari nikad jaca andora i huventud nikad slabiji pao i asvel AHAHHAAHHA
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nije to nista,prebacim na Sk3 i cujem komentatora,reprezentativka BiH Dzouns postigla 44 poena i imala 22 skoka.E to je dominacija.
G

Gos

pre preko 2 godine

u toj konkurenciji bi Rade Zagorac imao statistiku kao Vilt. Ženska košarka je smešna blago rečeno.
P

Parody

pre preko 2 godine

Ali vojvoda hahaha 🤣😅🤭
C

Cccc

pre preko 2 godine

Sve odlično ali ima i ono ali. Dozvoliti protivniku da se za dva minuta pred kraj sa - 17 vrati na minus - 3 nebi smela ozbiljna ekipa da sebi dozvoli. Umesto da ideš na pun napad ti nakon 4 sekunde napada sutiras nerezonske trojke. Radonja morao si da im to kažeš. Ali pametan iz ovoga može mnogo da nauči.
G

Gille

pre preko 2 godine

Kakva je steta kiks protiv Albe . Narednih 6,7 meceva imamo sasvim korektan raspored , imamo realne sanse da udjemo u top 8 do nove godine . Pa ako Bog da tu i ostati do kraja !!
A

Aleksandar Pancic

pre preko 2 godine

U nedelju će Rumeni da prsne.......a i Partizan kao zvečka
B

BD

pre preko 2 godine

NIKOLA KALINIĆ=SVETI NIKOOOLA.
Д

Делија

pre preko 2 godine

Брате.мој си али не хули!!!!Велики грех
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Сада само у недељу да судије опет буду наш шести играч јер без њих ми против Партизана не можемо, то је тако деценијама уназад

Cz

pre preko 2 godine

Ti ustvari najvise lozis sebe
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Zebrac opusti se. To je samo sport. Nas sesti sedmi osmi .... igrac su tribine.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ivanovic kao stranac konacno da pokaze zasto je doveden. Nadam se da ce za njega biti dobro kad Markovic preuzme mesto pleja,a on predje na dvojku. Kalinic svaku utakmicu izgara. Generalno cele ekipa je odigrala dobar mec. Brinu malo padovi u igri na momente. Vodis +17 i za par minuta se grcevito boris za pobedu. Mora to Radonjic malo da utegne!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Јак ми је војвода од 3,5 мил е годишње
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ти се баш упрпио.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pa i ja bih za 3, 5 miliona evra godisnje bio vojvoda
K

Koma

pre preko 2 godine

Opravdava svaki dolar od 3,5 koliko je dobio na godisnjem nivou
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Pa jbg kad nije hteo u "instituciju" ko Panter, za stipendiju i kikiriki...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нема шта, чим шут буде на оптималном нивоу лагано се и добије тренутно топ 4 екипа евролиге(шта ли би тек урадили 14тој екипи шпанске лиге)! Одбрана на уобичајено високом нивоу, суђење 50%-50%, Делије на 100% и онда је све осим рутинске победе изненађење. Реално за викенд ће бити 5 на 8, тако да разлика неће бити на објективном нивоу од 30,40, али победа од 7-10 разлике не сме да долази у питање!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Dobijamo i Baskoniju.
F

Familija

pre preko 2 godine

Razbio je Kalina večeras pravi vojvoda vodio lavove do nove pobede sjajna utakmica i Ivanovića posle pauze koju je imao odigrao doktorski odlična utakmica odlično spremljena i opet defanzivna klinika Gospodina Dejana Radonjića radi punom parom izuzetno važna pobeda spektakularna atmosfera i samo napred lavovi NAPRED ŠAMPIONI
M

Megagiga1

pre preko 2 godine

Ocekujem bar jednu pobedu u Spaniji u naredna dva kola. Napred Zvezdo!!!
u

uli

pre preko 2 godine

odbrana udri kao Kod Dulete pa sudija sta svira svira
O

Ojo

pre preko 2 godine

Svaka čast momci idemo dalje
M

Megagiga1

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo ljubavi❤️
G

GostB

pre preko 2 godine

Bravo momci, puno mi je srce veceras 😍
0

0211

pre preko 2 godine

Klub milionera u neverici
k

kućni snimak

pre preko 2 godine

Koji vojvoda, da nije Kosovski?
D

Drvo

pre preko 2 godine

Posto vec pominjes snimak, tad je pricao sa zocom.
X

XD

pre preko 2 godine

E sad ovako i protiv milionera za vikend.
J

Jovan 84

pre preko 2 godine

Vojvoda prljave i divlje kosarke,sve postize na osnovu fizikalija.Koliko je placen trebalo bi svaku utakmicu da postize 20+ poena.
K

Koma

pre preko 2 godine

Panter koliko je plaćen trebalo bi sam da igra utakmice, a svi ostali da gledaju.
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

pa i igra Panter sam.jednu asistciju ima.i to slucajnu ispalau lopta
M

Mikki

pre preko 2 godine

Cao jovane, jedno pitanje, da li i dalje plačeš
G

GETAFIX

pre preko 2 godine

Pa i postiže.
N

Nidzo8

pre preko 2 godine

Svaka cast Kalina, svaku utakmicu igra preko 30 minuta, pravi lider.
B

BD

pre preko 2 godine

Asvel???Ko je Asvel?????? Igra im 6 NBA igrača.Koliko su dali koševa? 67.Mnogo brate,mnogo.ZVEZDO,ZGAZI I SVE.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Никад слабији четврти тим евролиге и никад јачи четрнаести тим шпанске лиге!
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Ivanović će biti još bolji kad bude stalno na beku sad kad imamo markovica za pleja tu dzoni nece morati da se troši na kreiranju vec samo da šutira i pogadja napred zvezda idemo dalje
D

Del.pje.

pre preko 2 godine

Bravo zvezdo ❤️❤️❤️❤️
G

Gost9

pre preko 2 godine

Bravo momci, teška utakmica koju smo trebali ranije da rešimo, malo su ih i sudije vracale. Raduje Džoni, čini se da hvata ritam. U nedelju najjače šampioni!
M

Mi

pre preko 2 godine

Nismo znali da su trebali ranije da zavrse mec ako ne znas sta ces komentarisati onda nemoj a ne ovako bespotrebno
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Cestitke za pobjedu i da vidimo u nedelju kako poslije danasnjeg pada hita EL pada i neporazeni hit ABA lige.
P

Ponos grada

pre preko 2 godine

Momci,svaka čast!Biće ovo sve bolje i bolje,zgazite komšije u nedelju,da vide kako se igra protiv ozbiljne ekipe!

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Kakav doktor! Koliko puta to mora da se kaze..Hvala sto si se vratio,U top3 najboljih igraca na svojoj poziciji...Kari Pesic mora da ga zove....Skor 4-5 u evroligi je odlican..Jeste kiks Alba kuci,ali brejknuli smo Makabija...Pobeda šampiona Srbije i Jadrana u nedelju !!!
N

Ne prica se

pre preko 2 godine

Asvel bez tri glavna igraca dosao koji su nosioci igre i jedva ih dobili..

Barjaktar8

pre preko 2 godine

Neće ni da se priča kad vas otresemo u nedelju :)
G

Gosz112234445

pre preko 2 godine

Koja 3 glavna igraca? Gist glavni igrac?
G

Gost9

pre preko 2 godine

Koja su tri najbolja igrača, kad su Ekobo, Dzons i Fal najbolji ubedljivo?
L

Lemenka

pre preko 2 godine

Igraca ciji zbir poena prelazi 30p po mecu
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Covek je medju 3 najbolja igraca evrope na svojoj poziciji. Strasna pobeda Zvezde protiv mnogo mnogo opasne, plej of ekipe Asvela!!!
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Medju top 5 najplacenijih u Evropi je takodje!