Screenshot - twitter.com/peristeribc
Screenshot - twitter.com/peristeribc

Dangubić iz Evrokupa prešao u Ligu šampiona, ali ostao u Grčkoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 17:40

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana potpisao za Peristeri

Prethodnog leta se, nakon dve sezone u dresu Partizana, preselio u grčki Promiteas i nastupao u Evrokupu, a sada je promenio klub, ali ne i državu. Nemanja Dangubić je novi član Peristerija, sa kojim će u sezoni pred nama igrati i FIBA Ligu šampiona.

Srpski košarkaš je parafirao jednogodišnju saradnju sa klubom koji sa klupe predvodi legendarni grčki košarkaš Vasilis Spanulis.

Izabrane vesti

Dangubić je prošle sezone sa Promiteasom stigao do četvrtfinala Evrokupa, gde je ipak bio bolji ukrajinski Prometej, dok je u Grčkoj eliminisan u prvoj rundi plej-ofa od PAOK-a. Njegov novi klub je stigao do polufinala u domaćem prvenstvu, gde ga je izbacio Panatinaikos i to tek u majstorici, dok je u Ligi šampiona došao do plej-ina, gde je Dižon bio bolji posle tri susreta.

Krilni košarkaš u Spanulisovu ekipu donosi veliko iskustvo, s ozbirom da iza sebe ima 114 nastupa u Evroligi i 47 u Evrokupu, ali će debitovati u Ligi šampiona.

Peristeri je ovog leta oformio kvalitetan tim, s ozbirom da će Dangubić deliti svlačionicu i teren sa Džejlenom Hendsom, Džoom Reglandom, Kenijem Vilijamsom, Ilajdžom Mitru-Longom i Trevorom Tompsonom.


tagovi

Nemanja DangubićPeristeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara