(©Star sport)
(©Star sport)

Dangubić zadovoljan izdanjem protiv Zadra, a u Veneciji očekuje novi Partizanov uzlet

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 10:09

Crno-beli nastavljaju evropski put sutra u Veneciji (20.30)

Nemanja Dangubić, Partizanov specijalista za odbranu, odigrao je protiv Zadra izuzetno produktivno i u napadu - 15 poena, uz bezgrešan šut iz igre (3-3 za dva, 3-3 za tri). U trećoj četvrtini je bio crno-beli ključ koji je otvorio vrata ka trijumfu, na čijim krilima je Partizan odleteo u Veneciju na meč 7. kola Evrokupa (sreda, 20.30 časova).

Izabrane vesti

"Ostvarili smo bitnu pobedu protiv neugodnog protivniika. Zadovoljni zbog zbog trijumfa. Energija i pristup igri su bili dobri, lomili smo ih u odbrani. Ušao sam u meč koncentrisan da zaustavim njihovog plejmejkera. Pogodio sam neke šuteve u trećoj deonici, iskoristio šansu u napadu. Saigrači su me pronalazili...", usmerava Dangubić na saigrače značajan deo zasluga za pobedu nad Zadranima.

Ali odmah se okrenuo gostovanju Veneciji, poznatoj da daleko bolje igra na svom parketu, što pokazuje i trenutni učinak u Evrokupu. Obe pobede je zabeležila kod kuće, dok je na gostovanjima nanizala tri poraza, od kojih je najubedljiviji bio onaj protiv Partizana u 2. kolu (95:73).

"Kvalitetna su ekipa. Čeka nas važan duel, jer smo u veoma ujednačenoj grupu. Dobro igraju kod kuće. Ubedljivo smo ih pobedili u Beogradu, pa će biti verovatno motivisani. Ali ne treba da se bavimo time, već da se potrudimo da unapredimo našu igru i da budemo bolji nego u meču sa Zadrom", dodao je Dangubić.


tagovi

Nemanja DangubićEvrokupVenecijaZadarJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara