Komentari na vest

Danilo Anđušić: Srbija na prvom mestu, Željko mi prvi rekao koliko je važno da odemo na Mundobasket

l

lajdo

pre preko 1 godinu

a jel ti zeljko reko? ada ti zeljko nije prviiiiiiiiiiii to reko ti ne bi znao to,to sto je zelko reko mora da se napomene obavezno u naslovu.do kad ovi uvlakacki naslovi partizan pukne 30 razlike ih pocepa urnise oli naslov potrosili municiju.hahha omg.ali dobro zeljko zna zeljko zna zeljko zna ti spavas ti sanjas ti spavas ,,,,ali zeljko mu je prvi reko..ti spavas ti sanjas ti spavas ti sanjas
N

No Respect

pre preko 1 godinu

Bolje ispričaj za sukob između pokojnog Dušana Ivkovića i Vujoševića koji ti je tada bio trener u partizanu a razlog je bio poziv u reprezanticiju a ti se opredelio da poslušaš debelog dukljanina jer reprezentacija za njega nije bila svetinja.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Kako te bre nije sramota. Zbog vas takvih i one vam legende na čelu sve više navijam da što više gubite. Držite fenjer i ne puštajte što se mene tiče. Bili 14, 17 osvojite i to 18. Zbog takvih kao ti ste i zašlužili. Još ćete ovde pisati da je to veći uspeh nego fajnal for sa Duletom.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Možeš ti da navijaš šta hoćeš, moj grobare biće tripla kura i ove godine. Rešena misterija, kada grobari kažu F4, misle na one 4 sezone kad su bili zadnji u EL. Samo polako ima da se igra još 27 kola, biće ove sezone F5. Nije vam ovo ona EL kad se dalje išlo sa 3-7.
M

Mop

pre preko 1 godinu

I još nešto koliko su igrači Zvezde poena sinoć. Tačno koliko su i došli da igraju za reprezentaciju.
M

Mop

pre preko 1 godinu

I šta ima veze što smo bili i poslednji. Osvojili, 4 puta bili i na fajnal foru. 3 KRK osvojili. Meni je to sasvim pristojno. Nego Srbende koliko je vaših igrača igralo sinoć za reprezentaciju sinoć. Opet kažem sram vas bilo. I u fudbalu i košarci pravite razdor zbog vaših bolesnih priča.
M

MNN

pre preko 1 godinu

Nemojte se folirati,kao po cenu poraza u Pireju kad bi svakako izgubili od brace mozda vas samo ne bi naduvali kao sto jesu
L

Loznica

pre preko 1 godinu

Čemu ste se vi nadali kada ste objavili da su Nedovic i Petrusev roviti, a eto igrali da bi se oporavili!!!
G

Gost1010101

pre preko 1 godinu

da nije Zeljko rekao, sigurno ne bi otisao. Jer se taj Kari poneo prema njemu kao i prema Teodosicu, tako da pametnom dosta kako bi shvatio ovo.
l

loll

pre preko 1 godinu

Da Željko nije rekao ne bi znao ni ti ni mi

RARITET

pre preko 1 godinu

Neko je Andjusic ili Avramovic,a neko je Mitrovic!
G

Gost1121

pre preko 1 godinu

Ti svetsko prvenstvo sigurno neces videti, tako da ti Zeljko moze rece sta hoce, bolje slusaj Ostoju spasioca Srpske kosarke
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Normalno, Nedovic ce biti na spisku iako je morao da odmara protiv Britanije. A zaboravih da je igrao 30 minuta protiv Fenera dan ranije.
R

Rebel

pre preko 1 godinu

Kolko je postigla Neda?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Šteta što ćeš ti Svetsko prvenstvo gledati na TV 🤭🤭🤭
M

Mozz

pre preko 1 godinu

On da je pametan nije ni trebao da igra za ovu razbucanu zemlju punu nekulture i neobrazovanja
g

ghs

pre preko 1 godinu

Da nije igrao i dao 15 poena ne bi ga ni ti gledao
J

Jovanovics

pre preko 1 godinu

Kakva je ovo smejurija od kluba. Sve lazno, price o Fiat 500 sa 3 miliona evra po sezoni, priče o reprezentaciji a u timu mu domaci igraci manje doprinose nego Izraelci u Makabiju
P

Pb

pre preko 1 godinu

U a u Zvezdi ovih 7-8 sezona u Evroligi razvili ste vi Srpske igrače koji su danas stub reprezentacije ajde ne lupaj molimte o kosarci ako nemaš ništa pametnije svih ovih godina u Zvezdi su Ameri glavni igrači zato pokrite se ušima ako pričamo o našim igračima u Zvezdi i Partizanu.!!!
t

top g

pre preko 1 godinu

Tako je i Nedovic razmisljao 😐
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dobro je bre ljudi, Ostoja se javlja da pokaze kako je veliki srbin i pusta sve a sad ovaj da uzdigne Zelimira. U redu je srbi ste, bravo.
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Nama je važno da se plasiramo na svetsko jer u suprotnom neće nas godinama biti na košarkaškoj mapi. Inače Partizan i Zvezdu velikim delom finansira država tako da oko toga nema pitanja da li će igrati za reprezentaciju ili klub, mada ovi iz Zvezde izgleda imaju neke "umorne" za reprezentaciju a za klub ne
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Vasi svakako nisu umorni jer za klub ni ne igraju. Mozda samo suljeve dobiju od tolikog sedenja na klupi.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ova prica postaje glupa, da se ne poznaju da se nisu uigrali itd. Jaramaz, Ristic, Kuridza su bili u 12 na EP, Simanic i Dobric su otpali pred samo EP, samim tim znaju se sa njima. Trifunovic je takodje bio na tom spisku, nije mu sigurno prvi put da igra sa njima. Nije ovo bas potpuno nov tim koji se prvi put skupio. Uredu da ne mogu biti potpuno uigrani, ali ta prica vec postaje jako glupa.
b

bgcz

pre preko 1 godinu

pošteno, da odemo na svetsko, da ostane ista garnitura u savezu, da možete da pobegnete sa kupa ili lige bez kazne
g

gx

pre preko 1 godinu

Pa to bi ti i prvi komisija rekao. ...roditelji kada si krenuo basketom da igras...hm..koja logika u ovom naslovom ja ne razumem...imali ko ti reko da nije bitno da se ide na eurobasket.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ali ovde ti garantujem da je neki drugi igrac u pitanju da bi reko da dok je Pesic selektor nece da igra za reprezentaciju Pesic se Prema njemu poneo isto kao sa Teodosica onaj roster Koji je bio na EUROBASKET Andjusic je morao da Bude nismo imali ni jednog sutera u Tim.
S

Sekundarac

pre preko 1 godinu

Bratina Anđušić
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Tako je sto rece Aleksandar Mitrovic majko Srbija zove idemo bre.