Komentari na vest

Danilović: Možda je postojao drugi način za rešavanje problema, ajde da ne budemo samodestruktivni

Z

Zoon politikon

pre preko 1 godinu

Ja ne mogu da podrzim one koji na ovako bedan i perfidan nacin namecu globalisticke trendove u reprezentaciji, i ponizavaju narod tako sto isteruju iz nacionalnog tima jedne od retkih preostalih koji su se uvek odazivali i bili primer privrzenosti naciji i odgoja u patriotskom duhu, a uzdizu neke druge kojima je novac vrhovni princip i merilo svih ljudskih vrednosti. Nema tog trofeja i zlata koje je vrednije od nacionalnog dostojanstva.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Najbolje bi bilo za nasu kosarku da ti das ostavku
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Populacija iz Stjepana Šupanca nam je ispirala mozgove prošle godine posle neuspeha u kvalifikacijama za OI. Samo Pešić i niko drugi do Pešića. Čak se i Dr mašinskih nauka javljao i predlagao. U redu dobili ste šta ste tražili u čemu je problem? Zašto se povlačite? Jednom u životu prihvatite nešto stoički a ne sad se povlačite jer vam Pešić ne deluje kao pre 20godina. Ni ja nisam isti za 20 god tad 21 sad 41. Ipak je razlika. Sd je Danilović kriv jer ste da ne napišem šta neće pustiti komentar. PRIHVATITE STOIČKI ŠTA STE TRAŽILI !
G

Gostik

pre preko 1 godinu

nikad ovo nece biti zavrseno pogotovo ako dozivimo brodolom na evropskom.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Selektora si postavio sad nema šta ti da komentarišeš i kako bi ti drugačije. Videlo se u kvalifikacijama za OI kako je bilo kad ste se mešali. Sad ćuti lepo i pusti čoveka da radi svoj posao.
Л

Лукаку 98

pre preko 1 godinu

Узми ти опет пребијај судије, па је онда небитно ко нам игра
1

11

pre preko 1 godinu

Predsedniče kada se tačno očekuje vaša ostavka??
R

Razum i osećajnost

pre preko 1 godinu

Legenda nase kosarke,ali kao funkcioner???. Stalno se neko kritikuje zbog reprezentacije,a Danilovića niko ni da pomene. A ako ćemo realno on je ustvari glavni negativac sve ove godine...
G

G

pre preko 1 godinu

A zbog cega je to on negativac? Da nije samo zbog toga sto je grobar. Covjek je doveo Kokoskova i sada Pesica. Kada su dolazili oba ste svi hvalili, sad oba pljujete.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Да ли је могуће да смо такав народ. Само неке смене, оставке тражимо, све нам смета.