Komentari na vest

Danilović o tajni uspeha srpskog sporta: Stvar je u karakteru, sve je život ili smrt

T

Tuneki

pre 6 meseci

Raspada se kosarka, vise nemamo igrace, u nasim klubovima sve stranci
@

@@@@

pre 6 meseci

@TUNEKI Nije Danilović predsednik ili vlasnik klubova. Slobodno je tržište. Ne može da im nametne pravila.
M

Maestro

pre 6 meseci

Lepo je biti drugi na svetu i hvaliti se time,al kad je zadnji put u Srbiji izgradjena neka hala za kosarku,kad smo pre ovog leta napravili rezultat u mladjim kategorijama,ne razvija se kosarka u Srbiji,on istice ono sto je dobro a skriva gomilu problema i losih stvari...
@

@@@@

pre 6 meseci

A reci mi jel treba Danilović da gradi halu? Ko gradi hale po Evropi? Predsednici saveza?
T

Toto Rina

pre 6 meseci

E ovo je materijal za mafiju. Stvoren za bossa ili underbossa Gambino ili Kolombo porodice. Ima iskustva za pištoljem, ima i sa hladnim oružjem, razvio je nove metode "prijateljskog" ubeđivanja (gepekovanje). Ima kontakte po svetu, razume se u kolumbijsko zlato. Kakav bre John Gotti, kakav Sammy the bull Gravano. Naš Đape Danilović.
V

Vlax

pre 6 meseci

A ima i zlata sa reprezentacijom, osvojenu LŠ i titula sa klubovima u kojima je igrao. Sve je stvar lične percepcije. Zakucavanje preko Sabonisa 1995. je obeležilo jednu generaciju Srba.
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Ako me nisu obmanuli najradikalniji od navijača Zvezde, ima i kuma koji je na čelu šverca duvana. Možda se radi samo o duvan čvarcima.
Б

Блок

pre 6 meseci

Моја Звезда,а и Партизан,ако се овако настави имаћемо по два,три домаћа играча.Ништа немам против квалитетних странаца,али тако се губи индетитет.У фудбалу,имамо лошу лигу али скоро увек се нађе по који играч за нас.У кошарци из ЕЛ кога може Звезда да узме ...Јовић,Гудурић,Калинић,Добрић...мало је то...у аба лиги има ли играча ? У Борцу носиоци странци,Мега (Ђуришић нпр) ,ФМП можда за ротацију Шарановић,Степановић ...у осталим тимовима ? Нема. Да л има у Еврокуп,Фибиној ЛШ? Или по Европи ...можда Ненадић. Из НБА? Домаћи ...Боби,Петрушев можда ... Једноставно треба нам домаћа лига.Добиће вечити у новом месту,Задру,Загребу ...исто као што би добили у Краљеву,новом Саду ...али би се можда појавили и домаћи играчи. Реално у недостатку добрих домаћих играча у оба тима играју ,слабији наши играчи од Трифуновића,Анђушића, Лазаревића,Кузмића... Кошарка није профитабилна ,али уместо што се спонзорише Аба лига,боље домаћа лига.
@

@@@@

pre 6 meseci

Slažem se. Ne može savez to da organizuje. Mora država ,zajednica.
@

@@@@

pre 6 meseci

Mrzite Danilovića jer je iz Partizana.
o

ok

pre 6 meseci

U pravu si jer covek privatizuje savez za vas. Rekao si ono sto cela Srbija vidi i zna. Covek podredjuje savez interesima svog kluba i to moze da radi ako ga klub placa ali ne savez. Uostalom covek se sam bez izbora reizabrao. Sramota. Sto se igraca tice jedina dva kluba koja stvaraju mlade igrace u Srbiji su Zvezda i Mega. Partizan nije stvorio igraca vise od deset godina. Nerad prijatelju. Pare, pare, pare.
@

@@@@

pre 6 meseci

@ok Nisi u pravu.
F

Family Sport

pre 6 meseci

To se pogotovo vidi po tatinim ćerkicama, jedna uvek neugodna 200ta teniserka, druga ne može ni domaću Superligu u odbojci da igra nego greje klupu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 6 meseci

jok treba da sude navijaci pokojne komsinice koji su kosarci od velikih igraca doneli moku i ducija. od toga je moka uvek govorio kako mu je zao sto nije ranije presao u partizan. usput Danilovic je bio bolji igrac i od moke i ducija. A da ne pricamo o kredibilitetu u svetu kosarke. Mante se corava posla, nego u svoje kljuse i volite malog Topica kao brata rodjenog, on moze da bude nesto veliko
m

mare1414

pre 6 meseci

O evo ga javio se da preuzme tudje zasluge. Gde si bio prethodnih godina kada su nam se i seniori i juniori blamirali po prvenstvima? Sta si uradio po pitanju nase lige? Koliko imamo profesionalnih klubova u zemlji? Sta je sa srpskim trenerima? Da li se ulaze u struku? Sta je sa Suboticom, Novim Sadom, Kragujevcom, Vrscom? Milion pitanja na koje ne dobijamo odgovor. Tako mogu i ja da budem predsednik saveza.
k

ko(lektor)

pre 6 meseci

Kragujevcem, Vrscem... Ne ucite padeze ovde na portalu, ni oni ih ne znaju
e

ejao

pre 6 meseci

a kad se covic javi ahshahahaha