Brajant Danston (©Star Sport)
Brajant Danston (©Star Sport)

Danston i Balbaj dogovorili nove ugovore uz ozbiljno smanjenje plate

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 11:52

Obojica će biti vezani za Efes na duži vremenski period

Pre samo nekoliko dana poznati košarkaški agent Miško Ražnatović objavio je fotografiju sa Vasilijem Micićem i u komentaru ispod nje zapitao se da li je sa srpskim reprezentativcem poslednji put razgovarao kao sa igračem Efesa, što je podiglo ozbiljnu prašinu i ponovo u fokus stavilo glasine da bi vrsni plejmejker uskoro mogao da se preseli u Filadelfiju.

Mada bi Micićev transfer u NBA bio veliki udarac ne samo za Efes već i za evropsku košarku, turski šampion je nastavio da radi na čuvanju kostura tima za predstojeću sezonu pa su tako nove višegodišnje ugovore dogovorili Brajant Danston i kapiten Doguš Balbaj.

Izabrane vesti

Kako javlja turski novinar Ismail Šenol, inače dobro upoznat sa dešavanjima u turskoj košarci, Efes je nagradio Danstona i Balbaja sa ugovorima na po tri godine. S tim što je kod jednog od najboljih defanzivaca Evrope poslednja godina opciona za klub.

Ono što je ipak privuklo najveću pažnju javnosti nije dužina ugovora dvojice igrača Efesa, već činjenica da su obojica u teškim vremenima pristali na, kako se navodi, ozbiljno smanjenje plate. Danston je dugo bio među najplaćenijim igračima Efesa, posle Šejna Larkina i Vase Micića, ali informacije o visini umanjenja primanja ostale su sačuvane za internu upotrebu i nisu objavljene javno.

Inače, Balbaj i Danston imaju najduži igrački staž u Efesu od svih igrača na raspolaganju. 



tagovi

Anadolu EfesBrajant DanstonDoguš Balbaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara