©AFP
©AFP

Darko Rajaković kažnjen sa 25.000 dolara zbog kritikovanja suđenja

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.24. | 20:52

Srpski trener i šef struke Toronto Reptorsa udaren po džepu

Nije Darko Rajaković mogao da zadrži emocije posla poraza njegovih Toronto Reptorsa od Los Anđeles Lejkersa. Pitanje je da li bi iko ostao staložen nakon poraza rezultatom 131:132, uz činjenicu da je pobednički sastav izveo 23 slobodna bacanja u poslednjoj deonici, a ekipa srpskog trenera samo dva.

Rekao je Čačanin šta mu je na umu na konferenciji za medije posle meča, a sada je stigla i reakcija nadležnih organa. NBA liga je kaznila šefa struke Toronta sa 25.000 dolara zbog "javnog kritikovanja suđenja", obelodanio je izvršni potpredsednik i prvi čovek košarkaških operacija NBA, Džo Dumars.

Izabrane vesti

Rajaković je vidno nezadovoljan izašao pred medije i u dahu rekao šta mu je na umu.

"Ovo što se dogodilo večeras je nečuveno, potpuno sr**e! Ovo je sramota, sramota za sudije i NBA ligu. Dozvoljena su 23 slobodna bacanja za njih u četvrtoj četvrtini, a mi smo dobili samo dva. Kako onda da igramo? Imam poštovanje za sve zvezde u ligi, ali i mi imamo zvezde u našem timu. Kako je moguće da Skoti Barns, igrač Ol star kalibra, koji će u budućnosti biti zaštitno lice lige, svaki put ide svom silom na koš, a dobije samo dva slobodna bacanja za celu utakmicu. Kako je to moguće? Kako biste mi to objasnili", grmeo je srpski trener.

Na kraju je samo ostao kraći za 25.000 dolara.



tagovi

Darko RajakovićToronto Reptors

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara