"Lazić sa saigračima"
"Lazić sa saigračima"

Darušafaka je velika škola

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.10.16. | 08:00

"Iz ovoga ćemo izaći pametniji", poručuje Branko Lazić

Lazić sa saigračimaSmirile su se strasti posle prve utakmice Crvene zvezde u Evroligi. Posle duela glave su bile vruće, a u toj atmosferi razgovarali smo sa Brankom Lazićem. On je odigrao 15 minuta, pa čak ni takav specijalacza odbranu nije uspeo da zaustavi nalete napadača Dejvida Blata.
"Odigrali smo dobro prvo poluvreme, u drugom smo pali, popustili smo u odbrani, stao je napad. Stala je i odbrana. Tu moramo da popravimo šta nije valjalo. Velika škola za sve nas. Idemo dalje, spremamo se za sledeću utakmicu", prvi su bili utisci Lazića.

I on ističe da je turski sastav ofanzivno orijentisan, te da mu nije išao šut u prvih 20 minuta u kojima je ubacio 30 poena.
"Darušafaka je napadačka ekipa. U prvom poluvremnu su promašili dosta otvorenih šuteva i zasluženo su pobedili. Ima tu i dužina klupe i nedostatak iskustva velikog uticaja. Iz ovoga ćemo izaći pametniji".

Izabrane vesti

Klejburn u napadu

Vil Klejburn je pravio najviše problema crveno-belima. Ubacio je 19 poena uključujući one prelomne. Međutim, Lazić ističe da nije samo on bio opasan.
"Nisam ga nešto mnogo ni čuvao. Nije samo on, svi su tamo nezgodni, ne bih sada njega posebno izdvajao", kaže Lazić.

Sledeća utakmica je Krka?
"Idemo u Novo Mesto. Znamo da su dobri na domaćem terenu. Imamo vremen da se pripremimo i nastavimo sa pobedama u ABA ligi. Ispustili smo dobru šansu da krenemo sa pobedom u Evroligi, ali dobro. Tek je prva utakmica. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje", zaključio je Lazić.

Meč u Novom Mestu na programu je u ponedeljak od 18 časova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Branko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara