Komentari na vest

Dejan Bodiroga: Neke stvari iz 2005. ostaće samo između nas igrača, deklarisani sam navijač Partizana

D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Bio dobar igrac ali los biznismen...
D

Dajvak

pre oko 2 godine

Ne znam kakav je čovjek ali znam šta je dao reprezentaciji. Kad je lopta kod njega ishod je koš, slobodna bacanja ili koš plus dodatno bacanje - toliko o tome. A meni kao GROBARU ovo da je DEKLARISANI NAVIJAČ PARTIZANA samo još više srcu prija. 🤍🖤
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Oksimoron je kad se neko deklarise vernikom a bavi se sportom gde su ljudi umesto da su braca supranici i gde vlada dominacija coveka nad covekom.
K

Koji

pre oko 2 godine

Poštovanje za Dejana B. Strašan igrač
G

Gost3

pre oko 2 godine

Donekle si u pravu, ali si otišao predaleko i u dubiozu...on je košarku odabrao u osnovnoj školi, kao dete, ispostavilo se da je megatalenat i tako je to išlo...isto smo godište, igrao sam basket takodje u mladjim kategorijama protiv njega, pa znam ...a do duhovnih spoznaja je došao puno kasnije kad je već odabrao profesiju, tj izvor egzistencije....sad više nije u košarci koliko mi je poznato...
m

mester

pre oko 2 godine

šta bre lupaš? :D kako je na poslu, ili u bilo kojoj drugoj sferi života. uvek postoji konkurencija i takmičenje.
D

Delija 12

pre oko 2 godine

Bodiroga, Djordjevic, Kukoc, Radja, Petrovic. Najbolji igraci ovog prostora. Tehnicki perfektni, iskoristili su maksimalno potencijal svog tijela i intelekta. Dodao bih samo, MNOGO su trenirali. Danasnji igraci nemaju taj "luksuz", mozda neki nemaju ni zelju. Zato su ovi najbolji i neprevazidjeni.
R

Rare

pre oko 2 godine

Bez ikakve uvrede, ali kako se oseća neko ko je mlatio pare dok su njegovi vršnjaci pokušavali da sačuvaju državu za kojom sada kukaju oni koji su zapalili preko? Nije konkretno o njemu, ima ih još iz te generacije.
G

Gost3

pre oko 2 godine

Koji njegovi vršnjaci?..on nije bio ni punoletan, kad je počeo rat 1991 godine...
П

Пихи

pre oko 2 godine

Јеси легенда, али ништа ниси рекао. Како беше рече Жоц тада: "ја так'е људе нисам видео...". Какав је тренер показује се сваки пут кад нема НБА састав на располагању. Пролази искључиво на индивидуалан квалитет играча. Код њега нема места за те 'породичне односе' у тиму.
G

Gost90

pre oko 2 godine

Ne mozete bez Zoca 😁😁😁...
E

Enab

pre oko 2 godine

Sa Partizanom 1992,kao najmladjim i najneiskusnijim timom,sa nijednom utakmicom odigranom u Srbiji,u Istanbulu postaje evropski prvak.Toliko o tvojoj prici.Dovedi Fila Dzeksona i daj mu neiskusne ili lose igrace,nista nebi uradio.Ako neces instant uspeh,tim se stvara i neguje,sa potencijalima koje imas.Partizan uz iskusne Pantera i Ledejla,raste sa klincima,za koje je procenjeno da mogu.
U

Ubice moga zoca

pre oko 2 godine

Zna se sta ste radili a Zoc vas nagradio divnim presom za stampu,gde naravno on nije kriv.Epski Blam
V

Vaskee

pre oko 2 godine

2005.....sve se zna lajne ,dzek i swing devojaka vasih.Mi imamo svoga Boga to je dejan BodiDroga!!!
П

Понос града

pre oko 2 godine

Са 16 година имао улогу у тиму,а Жељко и гробари причају како су неискусни... Трифуновић...па колико му времена треба да се докаже,само личи на кошаркаша,ништа више... Ово није никаква прозивка ни омаловажавање,само одговор на алиби Обрадовића. Поздрав
G

Gostkkk

pre oko 2 godine

ovi vaši mladi igrači su baš neiskusni, najmladji ima 27 godina
R

Rare

pre oko 2 godine

Zvezda ima omladinsku ekipu, tu igraju mladi igrači, u seniorima igraju oni koji doprinose, Gudura je igrao mlad, Simon je igrao star. Ne gledaju se godine, nego znanje i ne traži se alibi, nego titule.
s

senseimaster

pre oko 2 godine

Ne treba mu medijska pažnja zbog strujomera
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Apropo 2005 i sličnih situacija verujem da se mora reći javno ko je šta radio da se ne bi dešavale slične stvari u budućnosti.Kada se ćuti o takvim stvarima dešava se mistifikacija krenu priče među običnim svetom itd.Fudbal 2006 i 2010.Treba izaći i reći
M

Mindara

pre oko 2 godine

Druže moj, misliš da je njih briga za obacan svet...
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@Mindara Nije ih briga znam.Komentar je bio vezan za Bodiroginu izjavu da će to ostati među njima.Verujem da to nije način.

Marko Milivojevic

pre oko 2 godine

legendoooo!!!
T

Takoo jeee

pre oko 2 godine

Puca mi za koga navija, znam jedno da je kidao za reprezentaciju i da je jedan od najvecih ikada...I ja sam deklarisan navijac Zvezde a radujem se odlicnim igracima iz Partizana koji donose radost navijacima repezentacije ..
G

Gost3

pre oko 2 godine

To brate, hvala na komentaru, da je više normalnih kao ti..jer ova sve gora mržnja izmedju blizanaca i tzv navijača je odavno prešla sve granice zdravog razuma, na žalost...
G

Gostlsd

pre oko 2 godine

GOSPODIN bez jedne jedine mrlje u karijeri. Kad vidis Bodirogu na parketu imas osecaj da ne mozes izgubiti. Ostaje zal sto nije i zaigrao za Partizan, ali dobro. Ziv nam bio majstore ! PS bar za mene licno, nijedna nasa kosarkaska reprezentacija se ne moze porediti sa generacijom Bodiroge, Danilovica, Djordjevica, Stojakovica i ostalih velikana. Nijedna
D

Drvo

pre oko 2 godine

Zato mrlja posle karijere koliko hoces. Isto kao i kum Danilko.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Osim nekih 'malih mrlja' i biznisa sa vladikom Grigorijem ovdje u Tb. Znamo mi sta i kako oko kupovine hotela u centru grada.. Znamo svasta jos nesto, mali je ovo grad. Neke stvari ne mozes sakriti. Pa, tereni i kosarkaski kamp. Zasto i zbog koga je sve napustio.. Posteni Dejo:)
G

Gost3

pre oko 2 godine

Pa vi ste bolesni zaista...ne znam cime se Bodiroga sada bavi, ali i da je tacno to sto kazes, hotel, kamp itd, pa sta s tim života ti? Ahahahah lebe mekani, koja komedija sa vama, ovo je neverovatno stvarno..da nije rekao za koga navija sigurno nista od toga ne bi spominjao, ali posto je grobar ajde da se opljune i po Bodirogi...odvratno
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 godine

woow neke stvari ce ostati između vas igraca..pa onda bolje cuti nego to da kazes..koda je bilo ne znam sta? Verige i dva galeba do 5 ujutru sponzoruse Dzek i belo..klasika..nista posebno da bi dramiki ..pa svi znaju sta ste radili..
G

Gost3

pre oko 2 godine

Čovek je pobožan, posti sve postove, ide u crkvu, živi hrišćanski, nikad afera...a ti?..sram te bilo..
А

Аки

pre oko 2 godine

Сунђер Боб - оставио си негативан коментар о најбољем играчу Србије свих времена и овде и на Б92 Ако си Србин треба да се постидиш.А ако си из комшилука онда иди па остављај коментаре на порталима своје земље.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

I naravno, deklarisani navijac INSTITUCIJE zvana PARTIZAN.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Mozda je hteo reci deklasirane institucije...:)
У

УЛТРА....

pre oko 2 godine

КАКО ЈЕ ОВИХ ДАНА ЈЕСИ ОМРШАО ХАХАХАХХАХХХ
N

Naravoučenije

pre oko 2 godine

Za razliku od tebe, to ga ne čini manje lošom osobom.
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Mi imamo svoga Boga ime mu je BODIROGA!
U

Uo

pre oko 2 godine

Imam duboko postovanje prema gospodinu Bodirogi, ali taj stih je zestoko skrnavljenje i za one sa IQ 50. Siguran sam da i Dejan misli to isto.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Vi kao da niste čitali tekst, a nije prvi put da je rekao da mu se ti stihovi ne sviđaju.
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Korisničke "Uo" slažem se sa Vama, međutim na taj stih gledam, a nadam se i ostali kao vrstu "sportskog Boga" u Srba, odnosno veličine u toj sferi života koja može poneti taj epitet kao i Divac, Piksi, Novak...
p

plavac

pre oko 2 godine

svidjalo se to njemu ili ne MI IMAMO JEDNOG BOGA