Dejan Bodiroga (©MN Press)
Dejan Bodiroga (©MN Press)

Dejan Bodiroga: Vlada Srbije i Partizan želeli da se utakmica odigra

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.23. | 18:59

"Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku bez zahteva za odlaganje", dodaje prvi čovek elitnog takmičenja

Košarkaši Partizan Mozzart Beta će u od 20.30 ugostiti Real Madrid u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige (crno-beli vode 2-1 i imaju drugu meč loptu). Zbog tragedije koja se u sredu ujutru dogodila u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar bilo je pitanja da li se razmatra odlaganje susreta, s obzirom da su proglašena tri dana žalosti u Srbiji (od petka).

Prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga je u razgovoru za Eurohoops istakao da je su Vlada Srbije i KK Partizan želeli da se utakmica ipak odigra.

Izabrane vesti

"Tragedija koja se dogodila donela je veliku tugu srpskoj naciji. Nažalost, zbog trenutne situacije, proglašeni su dani žalosti u Srbiji. Ipak, Vlada Republike Srbije je odlučila da utakmica ipak bude odigrana. Partizan je takođe želeo da igra i Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku bez zahteva za odlaganje", rekao je Bodiroga

Predsednik elitnog takmičenja je izrazio saučešće porodicama nastradalih.

"Duboko sam pogođen i želim da izrazim saučešće porodicama žrtava i pogođenih ovom tragedijom. Teško mi je da mislim o košarci sada", zaključio je proslavljeni srpski košarkaš, od minulog leta i prvi čovek Evrolige.

Večerašnja utakmica ipak neće biti kao svaka druga. Počeće minutom ćutanja u čast žrtava velike tragedije, a u dvorani neće biti muzike, ni propratnog programa.

Veliki broj ljudi okupio se ispred Štark Arene i odao počast stradalima.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetDejan Bodiroga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara