{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dejan Kravić između Partizana i Aleksandra Đorđevića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
Hoće ga crno-beli, hoće i Virtus da ostane u Bolonji
Dejan Kravić između Partizana i Aleksandra Đorđevića
Dejan Kravić 2014. godine

Karijeru počeo je na američkim univerzitetima, pa ga domaća košarkaška javnost i ne poznaje previše, ali oni koji su malo dublje u tom sportu dobru znaju za Dejana Kravića, pa bi smo upravo načuli da bi 28-godišnji centar iz Mostara konačno mogao da dobije priliku i da se predstavi srpskoj publici, jer je za njegove usluge zainteresovan i - Partizan.

Neće međutim to biti lak posao, iako su ga prema informacijama MOZZART Sporta crno-beli stavili pod lupu. Nisu ipak jedini. I Virtus srpskog selektora Aleksandra Đorđevića rad je da 213 centimetara visokom centru posle veoma dobre sezone ponudi ostanak u Bolonji.

Što će reći da bi moglo da odluči i to koliko ko može da ponudi, a sigurno je da bi Virtus mogao da bude izdašniji. Opet, nije sve ni u plati, na crno-belima je sada da probaju da šarmiraju Kravića, ako procene da je on taj. I Đorđević ima svoje adute. On ga je uostalom 2014. i zvao na pripreme reprezentacije Srbije za Mundobasket - tada je Kravić ispao na poslednjem filteru – a onda i prošle godine za mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini.

Ove sezone Kravić je u proseku postizao 10,9 poena, imao 5,9 skokova i 1,2 blokade po meču.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×