Komentari na vest

Dejan Mijatović pred Zvezdu: Split protiv nas ubacio sve, sa MZT-om ni blizu te partije

j

jako ja

pre oko 1 godinu

Da pravimo nasu ligu to bi bilo super. Ali to da steluju ,u ovom slucaju,nije tacno.
D

Donnie Brasco

pre oko 1 godinu

To je zato što mrze Srbe i pravoslavce! Daj bre čoveče oladi, radiš 30 godina, nikakav rezultat iza tebe…..da baš nameštaju tebe i Borac.
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Ovaj covek godinama bio trener mladih kategorija, nijedan klinac mu sad ne igra
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Da ste ostavili Malinu,opstali bi u Martu. Čovek vas uveo Aba ligu,pobedio Partizan 2 puta u jednoj sezoni. I vi ga otpustite zbog lošije starta i to nakon pobede protiv Mornara koji je sada jedan od glavnih konkurenata,siguran sam da Malina ne bi gubio Mornar u gositma, Megu kod kuće i to pri dobri m ptednostima koje Mijatović ispuštao. Čačak 94 opstao kada ga je Malina preuzeo,do tada su bili zakucani za dno. Sramotno je da su ga tako otpustili i doveli sebe u situaciju da će gotovo sigurno ispasti.
D

Dr Dzigi

pre oko 1 godinu

ABA liga puna namestaljki, a niko ne pise kako u KLS-u Novi Pazar kupuje tri utakmice, i pobedjuje u gostima Metalac, Slogu i Zlatibor! Naravno nijedan klub nije kaznjen iako postoje snimci svih utakmica!
S

Svekar

pre oko 1 godinu

Prosle godine Borac pusta u Cacku Split kako bi ovi ostali u ligi, a ove godine im braca Dalmatinci uzvracaju, i pustaju MZT, kako bi Borac ispao!
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Reci slobodno da su rešili da izbace BORAC iz aba lige, i hrvati i slovenci i aba. A najviše boli što su to isto rešili i SRBI IZ BEOGRADA!!!
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Brate... Ajde ne lupaj molim te. Ok, Borac možda ispadne, ali sad Zlatibor ima šansu da udje ako osvoji ABA 2. I koja je tu razlika izmedju Borca i Zlatibora? Borac cele sezone ima šansu da obezbedi opstanak i skoro cele sezone nešto improvizuju, do pred kraj. Neka pobede Budućnost u poslednjem kolu i eto opstanka, ili Zvezdu u sledećem. Jeste teško, ali shvataš li da se ispadanju Borca, Zlatibor najviše raduje. Barem će biti tako dok se ne ukine kvota srpskih ili bilo kojih timova za države oko ulaska u ABA1.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Šta bre džokaš, kakav zlatibor sa 20 gledalaca sve sa redarima, instant klub sa sumljivom lovom?Da si rekao Sloboda, Sloga, Radnički kg ili Zdravlje pa u redu. Vidiš li da aba šteluje slovencima mesto u aba preko naše grbače. No nadam se da će se aba uskoro raspasti, čim se Rusi vrate u EL, onda će blizanci iz BG dobiti višegodišnje a licence i ćao. Red je da pravimo sami sebi ligu i igrače a ne hrvatima i slovencima.