Komentari na vest

Dejan Radonjić na tankom ledu, Olimpijakos razbio PAO za plasman u finale Kupa

R

Realno je to

pre oko 1 godinu

On je u skladu sa njegovim mogucnostima koje su nazalost skromne jer je lik zalutao u trenerski posao. Jednostavno ne moze on bolje od ovoga jer njegovi plasmani su od 14. do poslednjeg mesta.
1

149

pre oko 1 godinu

The Coach Without Roaming Strikes Again!
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Ko prati kosarku odvoji par minuta iznalizira rostere i vidi da Oli ima 12 Evroligaskih igraca, a PAO mozda 4-5, ostalo prosjek...Zasto je to tako nije mi jasno, jer nije do novca, PAO ga ima ali roster smesan, realno, sa ovim novcem sto imaju moze se napraviti 2x jaci tim, jer sumnjam da Oli ima vise novca. Od igraca Panatanaikosa jedino bi mi u 12 i dalje bili Vilijams, Tomas, Bacon, Ponitka, Grigonis,Gudaitis i Papagianis, ovo ostalo nije ni za Evrokup, znaci da bi Radonjic mogao da parira Barcokasu treba mu jos 5 evroligaskih igraca jer Oli ima bas super roster, jer Barcokas nije uopste bolji trener ali jednostavno covjek ima Vezenkova, Slukasa, Papanikolaua, Valkupa, Kenana, Fala, Pitersa, Bleka, Mekkisika, Bolomboja itd.
T

Takoo jeee

pre oko 1 godinu

Zao mi je uvek ljudi koji vole Zvezdu i borili su se ili se bore za svoj uspeh i uspeh kluba ...Radonjic je sve ovo sto sam naveo, ali ostaje ali...Nije trebao otici iz Zvezde kao iz vedra neba kao i u prvom msndatu...Bez prica da se zamerao sa Covkinsom...U Zvezdi mu je najpametnije da je ostao, nigde mu bolje nece biti nego u Zvezdi...Pao uvek puca na neke eurotitule s ne moze ni prvenstvo da uzme kad se malo otvsraju finansijski kad je roster u pitanju...Ovako u zvezdi jedini ciljevi su Aba, Prvenstvo i eventualno kup...Puno je lakse ali tako je hteo, opet su mu uvek vrata Zvezde otvorena kao i za jednog jedinog Vladana Milojevic...To vazi i za Dekija Stankovic...
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Kakva romantika.......
N

Npr

pre oko 1 godinu

Ovo je ironija sudbine. Čovek ima epitet "najtrofejni", a realno nikad i nigde neeće osvojiti ništa. Sa druge strane imamo najtrofejnijeg ikada, koji na ovim prostorima ne može ni kup da osvoji. Pitam se zašto?!
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

zar ne osvoji sa bajernom titulu
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Dule Vujosevic se zato naosvajao trofeja u inostranstvu.
P

Pozdrav

pre oko 1 godinu

Zato što je jedan trenirao Zvezdu, a drugi tenira Partizan. Komplikovano je osvojiti bilo šta sa klubom koji je ima luzersku auru oko sebe već skoro punu deceniju, a igra za trofeje protiv kluba koji ima šampionski mentalitet. Sportski pozdrav

619_miliona

pre oko 1 godinu

Da mi je neko rekao da ce najbolji kosarkas Evrolige biti Bugarin, ne bih mu verovao! Danas stvarno svi igraju kosarku!
g

gost123

pre oko 1 godinu

Nije tu do njega do rostera,sa ovim paom ne bi bio u aba ligi u prva tri
G

Gost696

pre oko 1 godinu

More NAPOLJE.