Komentari na vest

Dejan Radonjić prvi put od okupljanja ima ceo tim na raspolaganju

S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Ima jos da se igra. Samo 3 pobede nas dele od plej ofa. Imali smo problem sa povredama i teskim rasporedom. Sledi serija utakmica kod kuce. Nadam se boljim rezultatima.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Goatovanje Zenitu je pakleno tezak mec..Oni su jaci od Uniksa..Otud i kvota 1.25 na domacina..Bez Jakog centra i Bek sutera tesko u vrhu EL pored onakvih jakih svih timova.Zadnjeg primera radi Zalgirisa da dobijes treba krv da propisas..Sa ovim timom jedino smo gazde u ABA...
G

Gostzz

pre preko 2 godine

Odbrana je kljuc,samo jaka odbrana ..aman vise ..jel zna taj ista drugo..dok je Radonjica nista od top 8
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Danas da se Davidovac i Dobrić pokažu ili da traže slabije takmičenje i klub. Prosto ne ide ovako. Stefan Marković nije bio neki igrač ni pre 5 godina a kamoli sad. Kladio sam se da neće dati više od 3 trojke u celoj sezoni i ubeđen sam da dobijam opkladu. Cirbes mora više da igra, nije on tako loš. Videćemo, mnogo će zavisiti od toga kako ćemo da uđemo u meč. Ivanović, Lazić, Dobrić da se uozbilje i počnu da igraju.
S

Saklamanski

pre preko 2 godine

Opet su sasuli milione i opet ce biti u prva tri ali sa zadnje strane. Radonjizam
D

Drvo

pre preko 2 godine

I opet cemo da vas deremo 20-30 razlike svaku i pored vaseg duplo veceg budzeta.
N

Nema svrhe

pre preko 2 godine

Ubili su nam zelju za gledanjem svake godine ista prica i na pocetku sezone se oprastamo od top 8 ... Deset godina smo ucesnici i nikad nista nismo uradili i posle kukaju za posetu! Pa sta da gledamo i placamo revijalne utakmice i borbu za zacelje?! I ponavljam Radonjic nije trener za Evroligu nama treba savrermen trener poput Trinkijerija.. Covic polako gubi konce i to se vidi i upadamo u sve vecu finansijsku bulu a rezultata u Evroligi ni na vidiku..
S

Stella Rossa per sempre

pre preko 2 godine

imate vi Žoca..
д

д.г.

pre preko 2 godine

Против Уникса били сви сем Вајта и од нас остале само фронцле. Немам баш нека очекивања вечерас. Напад нам је ужас. Имамо шутере који не смеју да из чисте позиције шутну за три. Мислим на пензионера Симоновића и човека без срца Давидовца.

Forzza

pre preko 2 godine

Tačno je da nismo bili kompletni od početka sezone a da jesmo možda bi imali još koju pobedu više 1-2 pa i 3 max ali ovoj ekipi za takmičenje u euroligi je potreban centar kvalitetan tipa Tarika Bleka i bek šuter kao Džordan Lojd ili Nedović ili Gudurić da bi se nešto uradilo konkretno u Euroligi tipa Top 8 a kasnije je sve moguće šta ti Bog da jer ovo je sasvim realno stanje...Dok Aba ligu osvajamo bez problema....Pozdrav Delije Zvezda se voli‼️🔴⚪❤️
d

da se ne lazemo

pre preko 2 godine

Opet alibi prica! Prosla alibi prica je bila presli smo milion km, a sad kompletni smo konacno. Pa dokle majstori? Ajmo malo realnosti,i da igramo sa 5 igraca mi treba da imamo igru a ne da divljamo ono u napadu ne lici na nista!
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Da bi Zvezda igrala koliko-toliko ravnopravno EL sa ostalim klubovima potrebno joj je jos 2-3 igraca. To je bilo jasno i pre pocetka sezone. Da li je stvarno neko mislio da Simonovic, Uskokocic, Lazic, Cibers.... imaju kvalitet za EL. Ovaj tim moze da igra ravnopravno u ABA ali u EL nema sta da trazi. Dobicemo mi jos neke utakmice ali se slika nece popraviti. Postavlja se pitanje koncepta, koja je razlika da li u EL imamo skor npr. 9-25, 15-19 ili 6-28? Efekat je istu, a onda se poatavlja pitanje da li je bolje da je ove godine igrao Lazarevic po 25 minuta umesto sto igraju Simonovic i Lazic.
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Koncept je igranje u Evroligi, zašto Kaljari igra Seriju A kab bi u Seriji B bio uvek u vrhu a ovako nije, pitanje se uvek može postaviti za bilo šta?!
D

Dragan P

pre preko 2 godine

Ovaj tim Zvezde jeste evo konačno izgleda kompletan ALI trebaće dosta vremena da se sve to prepakuje ( pod uslovom da se niko od bitnih ne povredi više) jer doći će do prromena uloga i minuta igračima i na to trebaju navići jos kada dodje centar bar se nadamo svi tome bas će trebati vremena e kada bi mogli da dovedemo jednog beka šutra onda bi i ličili na ozbiljan i konkurentan tim u Evro ligi a Aba bi bila verovatno ajde da ne preteram 60 % Zvezdina.
m

milittao

pre preko 2 godine

znači još samo plej i pali se mašina?
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Danas dobijamo u Piteru!
p

pitanje

pre preko 2 godine

Da li jos neko ima osecaj da je Stefan Markovic unazadio ovaj tim jos vise u napadu?
O

Odgovor

pre preko 2 godine

Slažem se sa tobom,ali mi sem Nejta nemamo drugog plejmejkera,ja ne volim nikoga od igrača da omalovažavam,ali kad gledam Uskokovića bole me i oči i duša,trudim se da nađem neki pozitivan element u njegovoj igri,ali ne mogu. Marković je odličan igrač,ali kao da se vratio iz penzije,zašto nije potpisao pre početka sezone,pitanje je.Okreni obrni,love za nekog top igrača na toj poziciji nema,to nam je što nam je,neka se više niko ne povređuje i verujem da možemo da uđemo u seriju pobeda i u el...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Onaj ko očekuje poboljšanje napada zbog Markovića je u teškoj zabludi. Dok je bio u punoj snazi odlikovala ga je odbrana.