""
""

Dejan Tomašević na otvaranju terena u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.11.16. | 11:13

U prisustvu proslavljenog košarkaša i potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije u petak će biti otvoren još jedan teren obnovljen u okviru velike akcije kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“

Vremenska prognoza ove godine ide naruku ljubiteljima košarke, pa su stanovnici Čukaričke padine u poodmaklim jesenjim danima od kompanije MOZZART na poklon dobili renovirano košarkaško igralište u ulici Obalskih radnika. Obnovljeni teren će poneti ime proslavljenog košarkaša Dejana Tomaševića.

Izabrane vesti

Najkorisniji igrač i član idealnog tima Evrolige u sezoni 2000/2001 svoju bogatu klupsku karijeru započeo je u Borcu, nakon čega je igrao za Crvenu zvezdu, Partizan, Budućnost, Valensiju, Panatinaikos, a svoju poslednju sezonu odigrao je u PAOK-u nakon čega je 2009. godine završio svoju profesionalnu karijeru.

Tomašević je s reprezentacijom Jugoslavije osvojio tri Evropska prvenstva u košarci (1995, 1997. i 2001), dva Svetska prvenstva (1998. i 2002) i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 1996. godine.

Dejan Tomašević će, kao specijalni gost, prvim šutem na novi koš otvoriti 34. po redu teren obnovljen u okviru najveće akcije na omasovljenju sporta u Srbiji, „Sto terena za jednu igru“, koju kao deo društveno odgovornog poslovanja realizuje kompanija MOZZART. 

Tim povodom vas pozivamo da u petak 18. novembra od 12.00  prisustvujete svečanom otvaranju terena u Beogradu na adresi Obalskih radnika, preko puta broja 17.

Dragi Beograđani, dođite da igramo basket sa Dejanom Tomaševićem na obnovljenom terenu!

Vidimo se!


tagovi

100 terena za jednu igruDejan Tomaševićdeo tvog života

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara