Demarkus Kazins (©AFP)
Demarkus Kazins (©AFP)

Demarkus Kazins stiže kod Jokića u Denver

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.01.22. | 17:06

Novo pojačanje za Nagetse

Angažman Brina Forbsa iz San Antonija u trejdu tri kluba neće biti jedini posao Denver Nagetsa ovih dana. Od najpoznatijeg NBA insajdera Adrijana Vojnarovskog stiže vest da kratkoročni ugovor sa franšizom iz Kolorada potpisuje Demarkus Kazins!

Radi se o desetodnevnoj saradnji, koja je proizvod razgovora kluba i igrača tokom prethodne dve sedmice. Razlog zašto će ugovor biti parafiran baš sada jeste taj što će u tom desetodnevnom razdoblju Nagetse sačekati čak šest utakmica! Serija kreće već u noći između petka i subote kada će gost Bol Arene biti Memfis.

Izabrane vesti

Kazins je prvi ugovor ove sezone odradio sa aktuelnim NBA šampionom Milvoki Baksima gde je odigrao 17 utakmica i prosečno beležio 9,1 poen i 5,8 skokova. Poslednju utakmicu za Bakse odigrao je 6. januara kada je prikupio 15 poena, 10 skokova i tri ukradene lopte, ali je klub odlučio da mu ipak ne garantuje ugovor do kraja sezone.

03.00: (1,65) Denver (13,0) Memfis (2,50)

Kazinsu će Denver biti šesti tim u dosadašnjoj NBA karijeri, četvrti u poslednje dve godine! Nekada viđen kao nosilac franšiza, sve je krenulo nizbrdo posle kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta zbog čega je propustio kompletnu takmičarsku 2019/20.

Videćemo od kolike pomoći će biti Nikoli Jokiću i drugovima...



tagovi

Demarkus KazinsDenver NagetsNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara