Komentari na vest

Denver poput vulkana, Lejkersima se smeši metla! Mari i Koldvel Poup sipali trojke, Jokić finiširao za 3-0

R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Odvratni Lejkersi 🤯🤯🤯... Jokiću uzmi prsten💍.... Gotivim San Antonio u NBA
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Opet srbija ostaje budna nocu. Samo ovaj put ce biti srecan kraj.
Z

Zuga

pre 12 meseci

Kakva metla...
J

Jokaro Grobarcino

pre 12 meseci

“Kladiim se da Partizan dobija Makabi” ! Staa sam rekao …… Partizane sampioneee” ….. Jokaro uzmi prsten ! Vole te tvoji Grobari!
Х

Хдхебе

pre 12 meseci

Ај баталите више да свакога ви и ови преко пута сврставате код вас, човека брига много и за твој партизан и за звезду
t

tviter.kafic

pre 12 meseci

Sad ga navodno volis glavati? A pljujes ga gde god stignes. Da nisi proslavljao u kaficu? E provokatoru glavati.
h

hulio

pre 12 meseci

Brat ne znas da je jokic sa dangubicem trebao u zvezdu iz mege ..imas gde mu je soba sa posterima a jedan poster pored bilija ajdola i roxete fk crvena zvezda iz barija ...ali jokaru boli bas veruj
G

Gost123321

pre 12 meseci

Nisam se ovako intenzivno bavio Denverom još od Blejka Karingtona...
g

gostasepsol

pre 12 meseci

rasel di andjelo najzaslužniji za 3:0😂😂
Б

Бибарс

pre 12 meseci

Овај Џамал Мари није лош играч, мислим да би се снашао у Партизану. Размислићемо.
A

Atlantik1996

pre 12 meseci

Treba biti realan pa reci da je u ovoj utakmici u prve 3 cetvrtine Jokic bio ocajan, ali je u 4oj izdominirao i prelomio utakmicu svojim potezima. Postovanje za ceo tim Denvera, deluju kao ekipa koja ulazi u svaki mec sa punom koncentracijom i ne pusta protivnika ni u jednom trenutku da se previse odlepi. Bravo!
V

Vanjola

pre 12 meseci

Oće neko na basket?
B

Blef

pre 12 meseci

Lejkersi užasno loši, sem malog Rivsa niko ne može da ništa da pogodi spolja. James i Davis zaštićeni kao beli medveđi. Do pred kraj utakmice kada su Lejkersi počeli namjerno da šalju Denver na liniju slobodnih bacanja, odnos bacanja je bio 29 na prema 13. Šta su sve sudije svirale, kod nas ne bi živi s terena izašli. Saamo pogledajte 4. ličnu Jokića, gdje zamahuje pored Davisa i čak posle čelebdža faul ostaje. Elem, Jokiću prve tri četvrtine ništa nije polazilo za rukom, čak i one njegove karakteristične floutere promašivao. Marej vukao prvo poluvrijeme, KCP i Braun u trećoj četvrtini, i Jokić na kraju u četvrtoj uključio svoj mod iako je promašio još i 4 bacanja. Porter standardno ima svoje bubice, dok je najveća enigma Gordon koji je nekako pao sa formom. Sve u svemu, slijedi metla.
C

CL16

pre 12 meseci

U NBA ligi sudije ne znaju pravila! A jos kad navlace za nekoga, to izgleda tragikomično! James udario o ledinu! On vise nije najbolji igrac svoje ekipe, a kamo li danasnjice kako ga prozivaju! Godine ipak ucine svoje. Velika je razlika izmedju 35te i 39te...
S

Saturn

pre 12 meseci

Gordon nije pao s formom neg je prepustio drugima , Gordon drzimodbranu celu Denvera , pa sto James ima lose brojke i procente pa zbog Gordons druze , Gordon je u Denveru kao Green u GS dusa tima
D

Dejani

pre 12 meseci

Nisam dugo gledao NBA, a pogotovo Jokaru. Covjece, on je u kosarci kao Ronaldinho u fudbalu. Ronaldinho je imao pas dugi i kratki, šut, dribling, preglednost igre, završnicu.. Jokara isto može sve u basketu. Centar koji igra više pleja nego sto je pod košem. Ima te ludačke pasove i suteve. U trku je, pravi roling i tom momentu vidi da je igrač slobodan na trojci i daje mu loptu i onaj pogadja..
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

osvaja Denver lagano
p

pfefer

pre 12 meseci

Marej i MPJ u epizodi "Kako smo postali vlasnici Lejkersa", Jokic do cetvrte cetvrtine igrac manje na terenu i onda je onom trojkom kulturno zatvorio utakmicu
K

Komso

pre 12 meseci

Ja samo da pozdravim mog komsu jedinog. I nekomsu brankeca ajde
g

gost888

pre 12 meseci

Treba pohvaliti i Portera, cim malo ukljuci mozak odma igra bolje
N

Nikola66

pre 12 meseci

Vise puta sam MPJ slau u aba2 ligu ali veceras najzrelija i njegova najbolja partija .Ovo sto rade Jokic i Marej prelepo.Napokon prava pojacanja u vidu KCP i BraunaDenver do titule Jokic do MVP plejofa.
j

jokee

pre 12 meseci

Kako sve to lakse izgleda, kad pogadjaju i ostali, sudjenje ocekivano katastrofa, ali dzaba. Metla spremna
4

421

pre 12 meseci

Kao sto rekoh. Da Perkins kaze bice lepo jutro taj dan ne bi svanuo. Jokic nije bio na svom nivou veceras al opet ubacio 24 poena. Ali cela ekipa Denvera je pokazala neverovatnu zrelost pogotovo u 3 cetvrtini kad je Jokic izasao na 6 minuta do kraja cetvrtine. Izuzetna borbenost i maestralna partija Murray-a! S druge strane Lebron James je toliko forsirao sut da je to nerealno. Ako se ne varam pre one 2 vezane trojke imao je sut za tri 0-24 u ove tri utakmice! Denver moze puno i ovaj tim zasluzuje to!

Sliks17

pre 12 meseci

Kakva teleca glava ovaj James, vecito sve na silu
e

esprit fort

pre 12 meseci

Jokic igrao sjajnu odbranu tokom citave utakmice, tako da se Denver nadavao poena iz kontri i polukontri. Imao je problema sa faulovima zbog cega je dobar deo trece cetvrtine presedeo na klupi, i tada su Lejkersi uspeli da izjednace. A onda u 4. deonici usao i Denver pravi seriju 13-0, tako da je pitanje pobednika bilo reseno 2.5 minuta pre kraja.
7

799

pre 12 meseci

razmontiraj LA!!!
R

Ragina Glava

pre 12 meseci

Dzaba. Sudije su sve dale da vrate neizvesnost u seriju, ali nije se moglo. Za klasu bolji tim je pobedio, uprkos svemu sto je probano da se ucini od strane momaka u crnom. Sa prosečnim Nikolom nocas, sa istrosenim Dzamalom u drugom poluvremenu, maltene bez Gordona, na kraju rutina. Puno srce. Jos jedna Nikola ajde, pa se nadam ljutim bitkama sa Dzimijem i ekipom!
S

Saturn

pre 12 meseci

Druze Gordon drzi odbanu Denvera , igra zrelo i prepustio je loptu onima kojima ide bolne sut
J

Jupiter

pre 12 meseci

Gordon drzi odbramu Denvera 😄
T

Tupa

pre 12 meseci

Koliko je Jokić veliki igrač,govori i to, što kad nema tripl-dabl, ubaci "samo" 20-25 poena,podeli "tek" 7-8 asistencija i uhvati 5-6 lopti većina pomisli "pa i nije odigrao nešto"... Doktor košarke🇷🇸...
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Zaboravio sam brata Hidu...Hidaet Turkhoglu, igracina i ljudina bio.
g

gostasepsol

pre 12 meseci

bravo jokara majstore.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Bilo he uzivanje pratiti Pedju i Divca, Majk Bibija, Polarda, Dag Kristiija, Vebera, u finalima zapada protiv Saka i Kobija, ali sad Denver i Jokic su isto bas za uzivanje.. Bravo Jokara, kidaj i pokazi da si najbolji..
b

bocco

pre 12 meseci

Da bili su je.... dobri. Ispratio skoro sve utakmice i svaka im čast ali ovo šta igra Nikola ovo se ne može opisati. Najveći košarkaš Srbije ikada!!!!
s

salesale93

pre 12 meseci

Ajmo Jokara, napred po prsten!