Komentari na vest

Derbi iz stručnog ugla: Željko preveliki trener da bi gubio triput na isti način, Zvezdina klupa daje više od Partizanove

B

Borky

pre oko 2 godine

Jedni odmarali 15 dana drugi igraju konstantno i to protiv euroliaskih ekipa. Takodje u Partizanu su sigirno napaljeni posle blamaze u kupu i jos igraju na domacem terenu. Po meni je Partizan ovde apsolutni favorit.
e

esex

pre oko 2 godine

zvezda trenutno bolja i iskusnija..ali za naredne godine mora da izmisli neke talente i lagano podmladjuje tim..partizan ima spoj iskustva i mladosti al nesto izmedju fali..ako zeljko ostane i ako im ostanu ove finansije bice sve bolji i bolji,sto meni ko zvezdasu uopste ne smeta.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Vec su pocela nagadjanja ko ce biti sledeci multimilionski partizanov trener. Prirodno bi bilo da to bude Perasovic, s obzirom na situaciju u Rusiji, ali i neke druge svima nama dobro znane faktore. Kad ce kvote?
З

За нас јако небитан меч

pre oko 2 godine

Звезда има далеко бољи скор уз утакмицу мање и далеко лакши распоред до краја волео бих да их победимо али то се вечерас неће десити већ су почели приче са продајом магле као и увек када изгубе како је Звезда скупљу тим а јел те они имају Три играча из Ел и како кажу најбољег тренера европе а сви ми знамо да они раде за велике паре а јок за шаку кикирикија и мрвицу љубави
D

Drvo

pre oko 2 godine

Energija Zvezde za 90% veca, ne moze to da se nadoknadi , ni srecom, ni budzetom.
L

Lako je to

pre oko 2 godine

Kad im energicno dajete najvece ugovore na Balkanu! Naprimer da mi je plata kao Kaliniciju 3,6 mil i ja bi imao energije doduse ne bi priznao Kosovo i nosio IDEA na dresu!
Л

Лако је то

pre oko 2 godine

А колико има пантер? Колико Жељко? Колико ледеј? Колико Далас Мур? Колико Смаилагић? Колико Аврамовић? Колико Дангубић,Загорац и остали? Сви су они играли негде и сви они играју за веће паре зато боље је ћути
D

Drvo

pre oko 2 godine

O Turci Rumunija zove!
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Jos jedna rutinska pobeda Zvezde. Gledano kakav ko ima tim, sta je do sada uradio, Zvezda ima ogromnu prednost i ovo treba da dobije lagano. Partizan koji godinama kuka kako nemaju para, a ove sezone doveli jedno 10 stranaca od pocetka, ni posle toga nemaju neki respektabilan tim. Stice se utisak da dovedu jos 10, i tada bi im neko falio. Zvezda iako od pocetka igra prakticno bez dobrog centra, dobija sve uglavnom bez problema. Pritom su odigrali najvise utakmica, imaju najvise teskih utakmica, silne povrede itd. Ovo je ujedno i prilika da Zvezda prakticno osigura prvo mesto i da svima do znanja da je nedodirljiva.
G

Gosjimir

pre oko 2 godine

Očigledno subjektivno govori. Ispada da Zvezda samo ima sreće i ništa više
J

Javier

pre oko 2 godine

Ajmo Grobari svi u Pionir..da gori🔥🔥🔥
2

20 kinte

pre oko 2 godine

“Verujem da će biti bolja utakmica nego prethodna dva derbija” - dokle ćete više da zovete ovu brkatu bukvu Đurovića za komentar? Šta je falilo prošloj utakmici, Vlade? Odlična atmosfera, krcata hala, bez incidenata, muški okršaj na parketu i zaslužena pobeda Zvezde. Samo, nisi to očekivao, Žoc promenio sve nijanse crvene, naduli vas dvadeset razlike - meni bila super utakmica. Neka ista takva bude i ova, nemam problem.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Svi pričaju samo o Zvezdi i Partizanu kao favoritima ABA lige. Niko ne obraća pažnju na CO. koja igra sve sigurnije od kada im je došao Dragić.
l

letecagugutka

pre oko 2 godine

Igraju mnogo sigurnije, ali maks mogu da budu treci ukoliko vezu dobre partije i cekaju neki kiks rivala. Tanki su oni za titulu. Buducnost je po meni uz Zvezdu favorit za titulu, igraju dobro i sem jucerasnjeg kiksa protiv Zadra nisu imali nekih problema, cak i u EK gde je mnogo teza grupa sa Virtusom, Valensijom, Grankom...Partizan nema sanse za titulu, na papiru da, ali igraju katastrofa, kod nas su medijski prenapumpani, zna se i zasto, kvota za finale kupa ovde bila 1.65 na Zvezdu, u stranim kladionicama 1.45 dosta to govori o hajpu o njima...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Imaju jedan veliki hendikep, idu na Zvezdu u polufinalu.
M

Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Ne može ni Željko puno toga da uradi kad se pita onaj koji ne treba da se pita a svi znamo ko je to, nažalost..
S

Ssl

pre oko 2 godine

Čekaj, pa kako sad, taj što se za sve pita sasuo milione u vas, Ostoja stranački vojnik, doveli vam Žoca, Pantera, sve ove strance… zašto? Da bi vas sprečili da pobedite?
S

SAŠA FRANKFURT

pre oko 2 godine

blago tebi s tom pameću! Inače Žoca, Ledena, Puntera, Lesorta ...., vam doveli onako tj za sarmice?! E to vam je doveo, taj NEKO!!
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Milojko Arsenic Onaj što je navodno oterao Dulu iz Srbije a pustio Željka da se vrati. Kome se mozak nije vezao u čvor od ove tvrdnje taj nije normalan.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Realno,ovo je jedini derbi ove godine koji Partizan može dobiti,Zvezdi nije naročito bitan, a Partizanu ova utakmica odlučuje hoće li za finale odlučivati u Beogradu ili Podgorici.
T

Trut

pre oko 2 godine

nemate nijednog drugog/boljeg sagovornika od Vlade Djurovica.. lik prica gluposti.. "takticka zamka za Radonjica od Obradovica" a Radonjic ga procitao kao bukvar.. igra se otvorenih karata.. bez iznenadjenja.. drugo i najbitnije.. "Obradovic je prevelik trener da bi 3 puta izgubio od Radonjica" kakav licemjer i poltroncina od Djurovica.. objektivno je Zvezda bolja i ima sve sto protivnik nema.. i tu svaka prica pocinje i zavrsava!
P

Postic

pre oko 2 godine

Da nmz da izgubi 3 puta ali zato ce vise puta, ali Zvezdi ovo nije bitna utakmica ima lufta ,tako da ce verovatno pustiti

07.08.16

pre oko 2 godine

Djurovic je sada potpisao ugovor sa Arenom,bice tamo strucni konsultant u najavi utakmica....Kroz sve ove sezone,poslednjih ko zna koliko,evidentno je da je Vlade opcinjen Zeljkom,uvek i na svakom koraku prica kako je on trenirao Drazena,i kako samog Drazena i Ameri hvale,i to je to.Nista vredno pomena,gomila tzv "opstih mesta".Kroz citavu karijeru nogde nije ostajao duze,uvak i svuda sezonu ili dve.Imao zapazenu trenersku epizodu u Fmp,ali generalno,po stavovima,shvatanjima,ostao zaglavljen i zarobljen u vremenu kada je kratko trenirao Zadar i Sibenku.I Drazena.
p

podesen

pre oko 2 godine

Zvezda jaca za 30 %,poslednju cervrtinu u kupu vodio pomoćnik,isto igraci igraju ,održali 20razlike na kraju stali taman 15.Ne moze trener da nadomesti onoliko koliko mu je slabija ekipa.Moze trener trenutno da podigne ekipu ali u nizu tesko ako su slabiji.E sad u derbiju sve je moguće,los dan umor,zvezdi ne treba partizanu noz pod grlo,navijači,ako Partizan krenu trojke gotovo je ako ne bice do 10 za zvezdu
L

Logitech

pre oko 2 godine

"Markovic poceo pod stare dane poceo da pogadja trojke" aahahaha.
T

Tincupa

pre oko 2 godine

Ako pobedimo vicite da smo bolji a ako izgibimo pustio ih Zeljko.
Z

Zvezda Idea Zagreb

pre oko 2 godine

Pobedice Zvezda ponovo, to je sigurica dana. Nemamo sta ds trazimo protiv njih, nece pomoci ni povratak Smailagica.
O

Orao

pre oko 2 godine

Zvedi ova utakmica ništa ne znaci, možda bi mogli da se posvetimo malo evroligi kad još imamo šanse za top 8
z

zgazena

pre oko 2 godine

Pregazi je Partizane
S

Serifovici sever

pre oko 2 godine

@Orao Znaci sve tekme koje ste izgubili nisu vam bile vazne? Ahahaha koja si ti legenda.
O

Orao

pre oko 2 godine

Ništa onda kad hoćete tako, tući ćemo vas opet 20 razlike
R

Redmond

pre oko 2 godine

Danas Zvezda da izađe sa 4 juniora na derbi :)) Čisto deca malo da osete kako je igrati protiv prosečne Evrokup cipiripi ekipe.
C

Charlie sa Monda

pre oko 2 godine

@Redmond Charlie, jel postoji neki portal na kojem nisi taj komentar napisao?
B

BogiGF

pre oko 2 godine

Koji juniori ovi od 29god
b

bojank996

pre oko 2 godine

Bukvalno je rekao da ako Glas pogodi 5 trojki, Partizan bi imao veće šanse da pobedi. Ajde??
K

KLJAJICEVO

pre oko 2 godine

Tezak mec i za CZV i za PAR. Zvezda posle velike potrosnje u EL, bez drugog centra i drugog pleja, Partizan sa druge strane sa velikim pritiskom usled 2 poraza , ali ne treba zaboraviti ni tabelu gde je vrlo lako moze da bude i 3. pa da ih Buducnost ometla u eventaulnom 1/2 finalu jer po meni imaju bolji i jaci sastav! Videcemo kako ce da se zavrsi... neka pobede kosarka i lepi potezi, taktika, tvrda igra, jaka zakucavanja, trojke kao kap.....
p

pop9

pre oko 2 godine

Uzdizanje Zeljka a nipodastavanje Radonjica jos od finala kupa od strane Djurovica,i tada se vise govorilo o uzrocima Partizanovog poraza a ne o rutinskoj pobedi Zvezde kojoj bi vise otpora pruzili Mega,Borac itd..Znaci da ne smije da ga dobije tri puta,zbig velicine?Evo izvini da ti se sklonim,kad shvate da moraju da igraju kosarku da imaju sistem mozda i budu konkurentni ovako sa izjavama i njihovom poznatom patetikom nista od toga..Inace msm da cemo celi derbi gledati Zoca na vratnim arterijama sudija i vredjanjem jednog coveka koji ih je ugasio u kosarkaskom smislu!Sportski pozdrav
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Још на крају спортски поздрав...зар тај човек, о коме на крају пишеш ,није вас угасио???

07.08.16

pre oko 2 godine

To sto je Zvezda dobila prethodna dva Derbija,pa je sada puno da dobije I treci,to je budalastina.Ako si bolji,dobices i 5/5,nema kalkulacija.Prednost Partizana ce veceras biti navijaci,na sta bi Zvezda mogla da odgovori iskustvom,a druga velika prednost je svezina,odmor.Nije isto kada kao Partizan treniras i spremas se samo za Derbi,bez dodatnih obaveza,ili kad kao Zvezda imas tri zahtevne utakmice u LE,sa maksimalnom potrosnjom.Opet,Zvezda je vec navikla na sve to,umor,raspored,i kroz dril evro lige postaje sve bolji i bolji tim.Psihologija je na strani Psrtizana,zbog navijaca,iz jednog ugla,ali iz drugog,dva lagano izgubljena Derbija su im psiholosko.opterecenje.Prednost Partizana jevsvezina,a suvi kvalitet i ocigledna razlika u klasi na strani Zvezde.Zvezda jeste jaca za nekih 10-15 razlike,faktor domacih navijaca moze da tu razliku smanji malo dole.A kljucna stvar je svezina.Znala je Zvezda sa Radonjicem da odigra najbolje kada su bili najumorniji.Ako budu dovoljno svezi,opet Zvezda dobija.
F

Firga

pre oko 2 godine

Ne tropaj.

07.08.16

pre oko 2 godine

@Firga..Smesan si kao i lik cije si ime stavio kao nick.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Posle ove analize nisam siguran da Zvezda može do +15 .
d

djokovic cilic

pre oko 2 godine

20:1 pobede,tako da cinjenica da neko izgubi dva puta ne cini ga favoritom u narednim mecevima. fmp je djokovic za nas,barem ove sezone.a sta ce biti posle o tom potom..
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

A Igokea B tim iz Prislonice je za nas Cilic! Lepo si poredjenje napravio!

Vlada

pre oko 2 godine

Bolje da ste stavili naslov teksta "Kako pobediti Zvezdu"
S

Srbijancina

pre oko 2 godine

Samo ako ih Zvezda pusti, mogu da dobiju, cisto malera radi, jer ide play off, pa malo da se razbije monotonija... Razlika je u klasi i na strani trenara (svaka čast Rumenom na svemu do sada učinjenom sa neograničenim budžetima), i na strani tima...
S

Svakako

pre oko 2 godine

Toliko je preveliki trener da uzima najskuplje igrace koje ima na trzistu.
N

Ne prica

pre oko 2 godine

O Radonjicu!
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Poštujem Željka ali ne može on igrati .....nema kvalitet partizan ni na 5mesto u Ana ligi!!!!ne zanosite se o nekom uspehu ove godine!!!!koja crna evro liga i ostala spinovanja javnosti!!!!!
G

GOST111

pre oko 2 godine

Da li se pobeda Zvezde dovodi u pitanje
S

SNSinsajder

pre oko 2 godine

Zvezda danas ne sme pobediti, zbog onog sramnog skupa učetvrtak naveče i zbog dolazećih izbora! U kupu pored svih vanterenskih radnji nismo mogli dobiti, ali danas je pobeda zagarantovana, i toje info direktno iz nemanjine
w

www

pre oko 2 godine

Obe je izgubio na razlicit nacin tako ce i veceras...
G

Gostens

pre oko 2 godine

zvezda ima iskusniji tim naravno da ce da pobede.
D

DelijaNS

pre oko 2 godine

Partizan ima skuplji tim, naravno da će izgubiti
b

box

pre oko 2 godine

Ovaj Djurovic kad nesto isprognozira,obično se desi drugacije....
G

GROF OD MIKUTOVAC

pre oko 2 godine

ZA ONE KOJI SU NEOBAVESTENI OVO JE GRADSKI DERBI PARTIZAN FMP,ZVEZDA JE 2012 UGASENA I OTISLA U STECAJ A FMP JE UZEO NJENO IME,TAKO KAO STO VISE NEMA JUGOSLAVIJE SOVJETSKOG SAVEZA ,BERLINSKOG ZIDA ISTOCNE NEMACKE NEMA NI ZVEZDE U KOSARCI,JER KAO STO RECE COVKE NIKO NEMOZE FMP DA ZABRANI KAKO CE DA SE ZOVE..E SAD STO DECA VERUJU U DEDA MRAZA I ZVEZDASI DA IMAJU KOSARKASKI KLUB PA KAD PORASTU SHVATICE
0

0211

pre oko 2 godine

Ne postoji ni Partizan ☺️
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Bolii boliii neka boliii duuusa ranjenaaaa...
V

VAR

pre oko 2 godine

Pazi sad ovog bezmozgaša, koliko vas bre ima sa tom istom pričom
C

CibonaZG

pre oko 2 godine

Realno jedini pravi, izvorni gradski rival smo vam mi ijedva čekamo da nam se vratite
В

Веља

pre oko 2 godine

Да је тако, не би било потребе да о томе пишеш. Али, ако ти је тако лакше, онда добро...
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Jesi zaboravio da je KK Partizan ugašen i sada imamo KK Igokea - Partizan iz Laktaša. Kako ono izjavi tada Danilović "Kosarkaska lopta je prešla preko Drine i od sada smo jedan klub, sa jednom zajednickom upravom". Tako da kad budete igrali protiv Borca iz Banja Luke to ce vam biti "prigradski derbi".
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ne moze da bude gradski derbi. Kako kad je jedan tim iz Beograda a drugi iz Laktasa?
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Sorry ali Partizan nikad nije ugasen niti je ikad mjenjao adresu...bip mip rip...dok vi uz duzno postovanje jeste.ugasili ste se radi duga.e sto je covic to iskoristio pa zakupio vase ime i dao ga svom klubu to je veoma mudar potez jer je dobio armiju navijaca i sredstvo da muze pare od drzave.pa i sami znate da su igraci ugasene zvezde potpisivali ugovor ponovo sa nekom zvezdom,zar nije tako bilo?nije trebalo dopustiti gasenje jednog kluba,moglo je se to sprjeciti ali vasa legenda je urgirala da se ugasi klub da ga preuzme.zivi bili pa vidjeli istina ce izaci na vidjelo

Kontraudar

pre oko 2 godine

Čovek je u pravu. Ma šta Danilović tada izjavio i kakve sufikse i prefikse dodavali imenu (Partizan Igokea i Igokea Partizan) ostala su dva kluba a svaki je ostao na svom matičnom broju i imenu. Danilović je isto kasnije rekao da će se Partizan pre ugasiti nego što će primeniti ime. Sa druge strane FMP je zadržao svoj matični broj ali je uzeo ime Crvena zvezda i otuda ona legendarna da FMPu niko ne može da zabrani kako će da se zove.
V

VSVSVS

pre oko 2 godine

Dok je Partizan bio standardni Evroligas Zvezda je imala uvek problema da kazemo "mentalne" prirode u derbijima. Tako je sad sa Partizanom. Zvezda redovno igra protiv mocnih protivnika i navikava se da menja taktiku u sred meca po nekoliko puta u odnosu na to kako se protivnik postavio. Partizan protiv svakog igra napadacki i to prolazi u vecini slucajeva jer su protivnici, kako rekoh, slabijeg kvaliteta. Ovoj zvezdi je tesko dati i 70 poena, imaju doktore odbrane. Malo im je slabija napadacka opcija. Partizan napadacki potentan ali kad se zaigraju i malo stane sut odbrana to tesko isprati. Tad se stvori 10ak razlike i Evroligaske ekipe dobro znaju kako se to cuva jednom tvrdom igrom punom kontakata. Derbi kao derbi, u 40 minuta ima nekoliko etapa jedne i druge ekipe i ko se bolje snadje u trenutku dobija.
D

Djura II

pre oko 2 godine

Plus poeni. Za veliki ulog. Osecam da ce biti napadacka kosarka, sa puno faulova i slobodnih bacanja. I minimum 150 poena ce pasti. Pozdrav svima pa da veceras slavimo kada kapne jedna plata pride, sto je vrlo znacajno u ova krizna vremena. Ponavljam idem sa izrazito jakim ulogom! Srecno!
n

ne kladim se godinama

pre oko 2 godine

ali Djuro sretno,da uzmes platu