Valter Tavares (©MN Press)
Valter Tavares (©MN Press)

Detalj sa Realovog treninga u Areni: Tavares snimljen kako hramlje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 15:00

Jake policijske snage na svakom koraku

Još samo nekoliko sati ostalo je do toliko čekane treće utakmice četvrtfinala Evrolige između Partizan Mozzart Beta i Real Madrida. U toku su poslednje pripreme za svojevrsni spektakl u Beogradskoj areni, a po snimcima Partizanove klupske televizije, u dvorani su prisutne jake policijske snage.

Jedan detalj je ipak privukao dosta pažnje. Naime, kamera je uhvatila trenutak kada Valter Tavares hoda prema parketu - hramljući. Kasnije je postalo jasno da gorostasni centar trenira sa zavojem oko leve noge, odnosno kolena, te da se ne kreće previše punim intenzitetom. Oba tima danas odradili poslednji šuterski trening i pripreme za večerašnji duel, španski novinari su imali priliku da razgovaraju sa igračima Blankosa, ali je u centru pažnje definitivno bio reprezentativac Zelenortskih Ostrva.

Izabrane vesti

Sve ovo, naravno, može da bude dimna zavesa za medije i stručni štab Partizan Mozzart Beta, ali opet nije isključeno ni da Tavares neće biti spreman za večerašnji susret. Podsetimo, on je trenirao sa saigračima pred duel sa Saragosom u nedelju, ali se kasnije nije presvlačio u takmičarsku opremu, već je susret ispratio u civilu.

Večeras je moguće da će biti u protokolu, ali je veliko pitanje koliko će moći da pomogne saigračima i da li je vredno rizika... Duel se igra od 20.30 uz direktan televizijski prenos na Sportklubu.



tagovi

KK Real MadridEvroligaKK PartizanPartizan Mozzart BetTop 8 Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara