Komentari na vest

Direktor Arene o selidbi Partizana: Neka igraju gde hoće, ABA liga najsmešnije takmičenje na svetu

p

prti

pre 12 meseci

Grba ljut na Ostoju sto im ovaj dinara nije dao za zakup arene cele sezone i izbacio ih. Tj vise nisu prioritet sad ima da se uklapaju sa koncertima.
G

Gostqqq

pre 12 meseci

Bilo je to nekada normalno takmicenje, ali je onda Ostoja uzeo da rukovodi... Epilog vidimo. Ceka se Partizan, odlazu im se utakmice da se ne umore mukice za top8, sad svi cekaju njih da odigraju odlozene, pa ce verovatno da se ceka da se odmore od cetvrtfinala, a u medjuvremenu bi da koriste Arenu ali ne zna se kad jer ne znaju kakva ce biti situacija i sta ce im tad trebati, pa ne mogu unapred da kazu. Gde Partizan vuce konce tu ide propast, jer oni nista nisu sposobni posteno i kako treba da urade.
L

Losmika

pre 12 meseci

Ovaj Grbovic nikada nije imao obraza... Posto "nisi navijac Partizana" ti sada sacekaj da se Avramovic i Smajli oporave od lomova i povreda pa tek onda naknadno nadji neki termin da Partizan igra (ako bude bilo) majstoricu sa Sportskim centrom!
B

Bugarin 7 6

pre 12 meseci

Kakve crne Stozice, ako prodju nek igraju u Fuenlabradi, Tamo ih ceka sigurno publika na koju su vec navikli
A

Alo čemu tolika

pre 12 meseci

Frka,pa Partizan neće stići do te faze da bude domaćin Zvezdi ove sezone.

Sliks17

pre 12 meseci

Slazem se smesna jeste jer vam je izasla u susret da budete odmorni za Real. Treba da se zakuca termin pa makar bio tada i F4 cega god pa ako si tu igraj ako ne posalji juniore ili 20:0 i cao, pa ko hoce neka izabere prioritete i to je to. Sve transparentno i unapred. A ovaj Grba sta reci djon bio djon ostao
G

Gosten

pre 12 meseci

Kako ABA liga da ti da datume kada Partizan pomera utakmice? Cela Evropa igrala,Real igrao izmedju utakmica sa Partizanom samo tvoj Partizan odlagao.I sada umesto da krivis Partizan krivis ABA ligu. Zvezda mora devet dana da ceka zbog njih. Svasta.
M

MSt

pre 12 meseci

Apsolutno se slazem da je Partizan zeleo da odlaze utakmice i podnosio zahteve za odlaganje istih ali problem je ABA liga koja ocigledno nije autoritativna da odbije zahtev Partizana i drzi se unapred pripremljenog rasporeda. Ovu situaciju smo imali i pre nekoliko godina kada je Zvezda igrala cetvrtfinale sa Cska, dakle nije prvi put da liga srozava autoritet i sama sebe degradira
e

ej

pre 12 meseci

Kada nesto napises, poenta je da razumes poentu, a ne samo da ostavis komentar. Ozbiljne lige treba da vode racuna o terminima, partizan je pre nedelju dana ispao iz evorlige i ABA liga je mogla da istakne datume kada ce igrati jedna od ove dve ekipe, eventualno sa cedevitom i eventualno finale. Real je inace igrao regularni deo. Bez obzira ko prodje dalje od ove dve ekipe, termini su morali biti poznati. Po nekim pravila ABA lige, ekipa koja nastavi takmicenje u evroligi (TOP 8) plej of igra kada zavrsi sa evroligom.
A

Adios amigos

pre 12 meseci

Čemu nervoza, vidite da neće biti potrebe uopšte da igraju, dobio ih SCD
b

brine

pre 12 meseci

Izgleda da neće ići nigde imaće produženi odmor,pobedi ih studenski
R

Ris

pre 12 meseci

Najsmesnije takmicenje na svetu je kup Srbije u fudbalu. Odredi se domacin finala prije pocetka sezone, i onda finale bude derbi pa se skonta da bi se ipak trebalo igrati u BGu, jer su stadionu u NS i Nisu premaleni.
b

bilo nekad

pre 12 meseci

Sad vise nema derbija u finalu, vidis da se radja novi poredak, Zvezda u vrhu bez konkurencije pa onda TSC, Cuka i Vosa, Partizan ce da bije bitke sa Pazarcima i Kragujevcanima xD
У

Улт

pre 12 meseci

Чекај бре...какав црни дерби у финалу??
C

CCCC

pre 12 meseci

Treba da se oformi nasa domaca liga
p

prti

pre 12 meseci

Da ti smo videli vec sta se desava. Jedan tim istupa dve godine iz takmicenja bez sankcija.
g

gajs

pre 12 meseci

Zvezda jedina u euro ligi ni u jednom duplom kolu nije igrala utorak-petak,slučajno ili ne.Mislim ne!!
a

ako ćemo pravo

pre 12 meseci

Ali ste zato odlagali utakmice ABA lige kad god vam se prohtelo i ostavili ih za kraj sezone kada su bile revijalnog karaktera.
D

Djape45

pre 12 meseci

Kako pojedine nije sramota konstantno da lažu. Cedevita je odložila meč protiv Zvezde, Zvezda im je izašla u susret i imala je pravo da u dogovoru sa Cedevitom i aba ligom odredi datum odigravanja meča.

boban milosevic

pre 12 meseci

grbo grbo
5

56789

pre 12 meseci

DA SE KLADIMO DA CE SE ODREDITI DATUMI KAD JE ARENA ZAUZETA
G

Gost1717

pre 12 meseci

Druze..Aba je ucinila ustupak Partizanu..nije u redu ih prozivati, pogotovo od strane tebe grobara..postedjeni su igranja plejnl ofa Abe zbog top 8.. pa nisu oni krivi za termine Partizana. Sto nije Ostoja rekao igramo plej of..ne treba nam pomeranje. Sve mufljuzi
A

A vi

pre 12 meseci

Kad ste igrali top 8 protiv CSKA, al ste igrali tad utakmice plej ofa Aba lige?
R

Rodman1986

pre 12 meseci

Nije on nikakav grobar, da se razumijemo, jedna obična lijenština,nneradnik koja se preko politike uvalila na ovo mjesto, osrednji košarkaš, a posle sportske karijere obilan svirač zna se čemu.
D

Djape45

pre 12 meseci

Isto je bilo kao kad je Zvezda igrala. Al niko nije napadao aba ligu jer je ona nama napravila ustupak.
n

noless

pre 12 meseci

Vidim da se niko ne seca da je 2017/18 kad je Zvezda igral playoff euroleague sve stalo na mesec dana. Nista nismo znali, niko nije smeo da igra…
p

pera1

pre 12 meseci

nije to problem stace i ovde zvezda je nastavila u pioniru gde nema toliko razlicitih desavanja za razliku od arene
2

2017/18

pre 12 meseci

Tesko je sa Alimpijem na klupi igrala
P

PsyhhoDelija

pre 12 meseci

Hahaha šta vam grba radi,"neka igraju u Zagrebu"
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Haha nevolje u raju. Ima ona "previse nicega mora puci"
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Apsolutno je u pravu. Moraju postojati termini. Sinoc je odigran prvi susret polufinala, a jedan cetvrtfinalni par nije ni poceo da igra. Mora se reci tad i tad je 1/4 finale, tad je 1/2 finale. Sta bi bilo da je partizan kojim slucajem prosao na F4? jel bi cekali da zavrse sezonu u evropi pa da se aba liga nastavi nekad u junu?
Г

Госта

pre 12 meseci

У праву си све… још плус на то, испали у среду из ЕЛ, и даје им се да одмарају 5 дана. Ако вам је дозвољено да не играте, иако све остале лиге играју у исто време, па изволите господо играјте у суботу. Не увек повлашћени морају да одморе до понедељка… Иначе сваки дерби у сезону су имали дан одмора више.
z

zar je bitno

pre 12 meseci

Partizan jedini nije igrao utakmice Aba lige izmedju svojih utakmica jer su se cuvali za top 8... Real je igrao utakmice svog prvenstva. Vestacki se pravi tenzija, neko drugi im je kriv
g

gostgg

pre 12 meseci

kakve veze imaju dani odmora sa ovom vescu, pa i vi svaki pocetak pingponga odlazete zbog evrope da se bolje odmorite i spremite, cuj treca utakmica u sezoni oni je pomeraju zbog odmora, pa englezi igraju 4 takmicenja i koliko visim jos niko nije neku utakmicu pomerao zbog evrope
Č

Činjenice su uvek bitne

pre 12 meseci

@zar je bitno - Ponovi više puta, možda postane i istina. Partizan nije odalgao utakmice u ABA ligi. Do jedinog pomeranja je došlo u četvrtfinalu EL, a da se plasirao na F4 morao bi da igra redovno ABA ligu i imao bi vrlo zgusnut raspored, o tome se već pisalo. Real je tokom F8 igrao ligaški deo ACB lige, pa se nije moglo odlagati. Osim toga, Real ima 19 igrača i ACB ligu je tokom F8 EL igrao sa drugim timom i ubedljivo pobeđivao. Zvezda je sada u prednosti jer će imati dug odmor i vreme za pripremu finalne serije, dok je Partizanu zgusnut raspored do kraja sezone. No, morate spinovati, kukati, napadati sve redom oko sebe i pisati saopštenja. Posle se ljutite kad vas zovu onako kako ste se zvali od postojanja, premda, vi više niste taj klub.
s

senseimaster

pre 12 meseci

@činjenice su uvek bitne-koga briga koliko Real ima igrača i šta si želeo da objasniš ovim komentarom.Nikad duži komentar a ništa nije rečeno.
P

Pal

pre 12 meseci

Se zna valjda kad su termini finalnih utakmica?