Pogodi najduži tiket
Pogodi najduži tiket

Do nedelje imaš šansu da osvojiš novi teren za svoj kraj

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.09.22. | 15:00

Možeš li da sastaviš dobitni tiket s više od 16 parova?

Evropsko prvenstvo u košarci nastavlja se, nažalost bez reprezentacije Srbije, ali koliko su uzbudljivi bili mečevi osmine finala, možemo da zamislimo šta nas tek očekuje u četvrtfinalu, polufinalu i finalu.

Završnica šampionata Starog kontinenta ujedno je i šansa da se uključiš u borbu i postaneš legenda u svom kraju tako što ćeš osvojiti - teren za basket!

Izabrane vesti

Podsećamo, od 1. do 18. septembra u Mozzartu traje takmičenje pod nazivom „Osvoji teren, budi pobednik“, a cilj jeste da pogodiš najduži tiket i na taj način pobediš i izabereš gde će Mozzart renovirati sledeći teren u akciji „100 terena za jednu igru“, kao i 100.000 dinara pride.

Pogledaj ponudu za nastavak Evropskog prvenstva u košarci

Trenutno je u vođstvu tiket sa 16 parova, čiji je kreator Dejan Majstorović iz Čačka. Majstorski tiket sastavio je 5. septembra i od tad uspešno odoleva napadima na prvo mesto.

„Igrao sam baš namenski za takmičenje, ali još uvek nisam razmišljao o tome koji bi teren renovirao. Ukoliko dođe do toga videću, ima onih koji bi mogli da budu renovirani, mada je Mozzart već dosta terena uredio po svetskim standardima. Odlična je akcija i biće mi veoma drago da učestvujem u njoj“, poručio je Dejan kada je saznao da se nalazi na prvom mestu takmičenja.

Takmičenje POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN počelo je 1. septembra - kad i druga faza takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PUT U KATAR - i trajaće do kraja Evropskog prvenstva u košarci. Pobednik će biti u prilici da odabere gde će Mozzart da renovira teren, dobiće i 100.000 dinara freebeta, a takva vrsta nagrade očekuju i one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu budu minimum dva para sa Evropskog prvenstva u košarci, kao i da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju).

Više o takmičenju POGODI NAJDUŽI TIKET pročitaj OVDE.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.


tagovi

Pogodi najduži tiket100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara