Miloš Teodosić (©MN Press)
Miloš Teodosić (©MN Press)

Dobar marketing pravi čuda: Italijanski drugoligaš "pregovara" sa Teodosićem

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.24. | 10:13

Mada nije izgovorio ime i prezime plejmejkera Crvene zvezde, vlasnik kluba Valerio Antonini kaže da pregovara sa jednim "srpskim asom" koji je igrao u Italiji. Mnogima je odmah na pamet pao nekadašnji kapiten Orlova

Nekada se takve stvari rade zbog marketinga i nemaju veze sa istinom, a opet sa slikovitim vlasnicima klubova u Italiji nikada se ne zna... Tako je u rimskom dnevniku Korijere delo Sport osvanuo intervju Valerija Antoninija, inače vlasnika drugoligaša Trapanija, u kome nagoveštava da je u pregovorima sa, ni manje ni više nego - Milošem Teodosićem.

Antoninijev Trapani nalazi se trenutno u drugoj ligi, ali ulažu se velika finansijska sredstva kako bi se klub uveo u najviši rang. Iz tog razloga italijanski biznismen tvrdi da Trapani uveliko ima dogovor sa "dvojicom velikih igrača" i daje naznake, mi verujemo u šaljivom tonu, da se pregovara sa Milošem Teodosićem.

Izabrane vesti

"Uveliko radimo na timu za narednu sezonu, kada želimo da budemo član najvišeg ranga. Već imamo dogovor sa dvojicom sjajnih igrača, a pregovaramo sa Srbinom koji trenutno igra u svojoj domovni, ali je već igrao u Italiji", rekao je Antonini, a upitan da li se radi o Milošu Teodosiću odgovorio je:

"To ste vi rekli. Verujem da vi (novinari) već imate informacije o tome".

Teodosić je nesumnjivo najveće ime među aktivnim srpskim košarkašima koje je igralo u Italiji. Opet, sve osim da je u pitanju namera vlasnika Trapanija da se malo našali ili čak kroz dobar marketing digne vrednost svom klubu bilo bi ravno čistoj senzaciji.

Teodosić, istina, ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja juna, pa u teoriji nije isključeno da bi karijeru mogao da nastavi na drugom mestu. Ali, o tom - potom.


tagovi

Miloš TeodosićKK Crvena zvezdaKK TrapaniTrapani Šarks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara