Komentari na vest

Dobar za Ol-star NBA lige, ne i za najboljeg u Crnoj Gori: KSCG opet prevideo Vučevića

vladimir3.maz@gmail.com

pre preko 2 godine

nisu ga stavili jer je Srbin. On je pomagao da se napravi hram Svetog Jovana Vladimira u Baru. To znaju svi gradjani grada bara.
М

Марјан

pre preko 2 godine

Наређење "одозго" ! Свакако јадно+прејадно! Некаа их још мало,брзо ће им крај...
D

Doktorr

pre preko 2 godine

Ovo nije sportska nego politička odluka, isto kao i godinama unazad. Vučević je javno podržavao litije u CG i bio na strani naroda i to je jedini razlog ovakve odluke Saveza. Ja da sam na njegovo mjesto vratio bih savezu tako što se nikad više ne bih odazvao pozivu za reprezentaciju. A Dubljeviću svaka čast na postignutim uspjesima, ipak je oborio rekod i postao najbolji strijelac Valensije u istoriji kluba ali je svjetlosnim godinama daleko od Vučevića kada su u pitanju košarkaški kvaliteti.
S

Smehoteka

pre preko 2 godine

Ovo kao kada KSS pored živog MVPa NBA lige proglasi za najboljeg Bogdana "solidna rola kad nije povređen tri meseca u godini" Bogdanovića.

Dj_97

pre preko 2 godine

Koji cirkus savez, nemam reči. Pored Zvezdana Mitrovića koji osvaja Evrokup, može se reći i iznenadjujuće, njima najbolji trener bude neki Radović. Posebna priča je i Dubljević, koji ne može da mrdne dalje od Valensije, dok Vučević konstantno igra u NBA na visokom nivou. Mislim da su trebali dati nagradu Milu za najboljeg trenera, a Krivokapiću za najboljeg igrača, to je svakako realnije nego ovo.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pa nije Milo na celu saveza, nego Nikola Pekovic, veliki Srbin, plus zna sta znaci igrati u Nba ligu. Sto je jos veca tragedija.
B

Barsko Zlato

pre preko 2 godine

Ne vole ga zato sto je iskren, posten i Srbin.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Tacno tako
g

gost1970

pre preko 2 godine

Velika sramota..
p

pacino

pre preko 2 godine

uf kako bi legao Srbiji