Komentari na vest

Dominacija! Srpski basketaši 4/4, Domović Bulut se igrao s Belgijancima

3

321

pre gotovo 3 godine

Ima li na yt da se pogledaju mecevi?
E

Evo da pomognem

pre gotovo 3 godine

Takmiči se 8 ekipa, svi su u istoj grupi. Prvog, drugog i trećeg dana igraju se po 2 utakmice, a četvrtog minimum jedna. Nakon sedam mečeve gleda se poredak, prvi i drugi idu direktno u ½ finale, dok će se timovi od trećeg do šestog mesta istog dana takmičiti u ¼ finalu. Nakon toga, petog ( poslednjeg ) dana igra se za medalje. Pravila su takva da se igra do 21 ili 10 minuta. Trojka važi 2. Ekipe za napad imaju 12 sekundi. Nakon postignutog koša, menja se posed, lopta se izvodi ispod koša, dok se svaki drugi prekid izvodi sa centra. Bonus faulova je na 6, nakon čega se izvode slobodna bacanja. Nakon svake promene poseda, igrači moraju da izadju van trojke. I mislim da se igra na razliku u slučaju nerešenog ishoda. Toliko od mene, nadam se da sam sve rekao i da nisam smorio, živi bili i radovali se u sredu!
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Igram basket svaki dan, ali ako moze neko malo da me uputi u pravila i sistem takmicenja? Na koga idu momci, da li kao prvi idu direktno u polufinale i te slicne stvari? Ovaj Bulut nije realan, bas ga je lepo gledati. Zaista svaka cast momcima. Nadam se makar jednoj medalji od njih. Izgledaju prespremno.
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Bas se cudim kako Bulut nije uspeo ozbiljnu karijeru u Vojvodini da napravi.
d

dzo15

pre gotovo 3 godine

Basket i kosarka ,dva totalno razlicita sporta,sportski pozdrav…
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Ama znam da su dva razlicita sporta, ali nisu hirurgija i balet. Poenta je ista, ovamo osvoji 5472 medalja na 42 prvenstva, a ovamo nije mogao drugu ligu da igra. Neverovatan podatak.
M

Molba

pre gotovo 3 godine

Novinari možete li napisati nešto o samom sistemu takmičenja?
A

Alen RS

pre gotovo 3 godine

Respekt momci idemo do Zlata
G

Gost 22

pre gotovo 3 godine

Srbija ... Simultanka Buluta ... Bravo momci,idemo do zlata !!!!!!!!!!!!!
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Bice ovo prva zlatna medalja za nas, nadam se ne i poslednja. Ne prstim preterano ali gledam kad god mogu, ekipe koje su to jednostavno nisu za prici ovim momcima, tako da se nadam da ce sve teci po planu
B

Baketaš

pre gotovo 3 godine

Razbijaju momci kao da im je 20...fizicka sprema odlicna, samo napred momci do zlata!!!
B

BRAVO

pre gotovo 3 godine

buducnost srpske kosarke
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Bulutu kad se igra moze i sam, nestvarno kako igra covek. Ona svojka za kraj sa jedne noge i ulaz...alal ti vera majstore.
К

Крис99

pre gotovo 3 godine

Браво момци! Браво Душане!!