Luka Dončić (©AFP)
Luka Dončić (©AFP)

Dončića čeka novi ugovor, vredan 170.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 19:42

Dalas ne želi da izgubi reprezentativca Slovenije

Košarkaška reprezentacija Slovenije noćas u tri sata posle ponoći igra protiv Nemačke za polufinale Olimpijskih igara u Tokiju i Luka Dončić ne dozvoljava da ga bilo šta poremeti. Čak ni prebogati ugovor koji mu nude u Dalasu za ostanak među Mamuzama.

Po informacijama poznatog košarkaškog novinara Marka Štejna, Dalas želi da produži saradnju sa slovenačkim asom na još pet godina i spreman je da za to plati 170.000.000 evra.

Izabrane vesti

Kako se dosad nije pominjalo, bar ne ozbiljno, da bi Dončić mogao da napusti Teksas, za očekivati je da će potpisati produžetak saradnje sa Dalasom, međutim, Štejnovi izvori navode da će to biti tek posle Olimpijskih igara, jer 22-godišnji Ljubljančanin želi da bude maksimalno koncentrisan u vođenju svoje reprezentacije ka medalji.

Kako Dončić igra u Tokiju, odličje se zaista smeši Slovencima. U grupnoj fazi savladana su sva tri rivala - Španija, Argentina i Japan, pa Nemačka koja je u četvrtfinale stigla kao jedna od dve najbolje trećeplasirane ekipe ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka.

Dalasov as u tri utakmice grupne faze prosečno je beležio 28 poena, Od dolaska u Dalas 2018. iz Real Madrida igra sjajno i ne čudi što su Maveriksi spremni da mu ponude bogat ugovor da bi ga zadržali u timu.


tagovi

Luka Dončić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara