Foto: MN Press
Foto: MN Press

Doužer i Kaminski u čudu posle spektakla na Tašmajdanu: Nikada u životu nisam doživeo ovako nešto

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.23. | 21:42

Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer pričali o spektakularnoj utakmici protiv Fuenlabrade na otvorenom stadionu Tašmajdan

Sezona još nije ni počela, a košarkaška Evropa već priča o navijačima Partizan Mozzart Beta. Naime, na otvorenom stadionu Tašmajdan napravljena je fešta za pamćenje. Sedam hiljada navijača je napravilo šou sa bakljama, vatrometom i transparentima da su igrači na terenu ostali u čudu, pre svega novajlije u crno-belom taboru Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer.

Dok je povratnik Ognjen Jaramaz već navikao na slične scene u Pioniru i Areni, ostatak novajlija je bio pomalo zbunjen oko svega što se dešava. Posebno Frenk Kaminski kome nije bilo jasno u jednom momentu zbog čega pola stadiona uleće na teren posle pripremne utakmice protiv Fuelabrade koja je u potpunosti deklasirana.

Izabrane vesti

Frenk je u prvom momentuo krenuo sa slikanjem dok su ga brojni navijači opkoljavali, ali posle svega tridesetak sekundi je odlučio da bi najbolje bilo da se povuče sa terena i ode u slvačionicu. Tek posle dvadesetak minuta mu se i ostatak tima pridružio. Oni su navikli na ovakve scene još od prošle sezone kada su padali rekordi iz nedelje u nedelju.

"Bilo je neverovatno. Nikada ništa slično nisam iskusio. Jedva čekam da vidim kako će izgledati u Areni", bile su prve reči Kaminskog posle utakmice.

Jasno je i njemu da još uvek traje period prilagođavanja na novu sredinu.

"Iz dana u dan mi je sve lakše. Za sada radimo na kontinuitetu, na građenju hemije, ali ono što meni dosta olakšava je činjenica da u ekipi ima dosta momaka koji su već nekoliko godina zajedno i kada ja nešto zaboravim ili ne znam da uradim, oni odmah pripomognu, objasne mi", dodao je dugogodišnji NBA igrač.

Baš kao i Kaminski, Pi Džej Doužer se prilagođava na zahteve evropske košarke i trenera Željka Obradovića. Sada je beogradska publika mogla prvi put da ga vidi na delu i odmah ih je Pi Džej počastio atraktivnim zakucavanjima.

"Kao klinac sam uvek igrao napolju, ali ovo je prvi put kao profesionalac. Nekako sam se večeras vratio u detinjstvo. Bilo je prelepo".

Nije ni on mogao da ostane ravnodušan kada su baklje na tribinama krenule da gore.

"Moram da priznam da sam u potpunosti prestao da razmišljam o utakmici. Bilo je momenata kada sam samo gledao šta se dešava na tribinama. Ovako nešto nikada nisam doživeo. Jedva čekam da vidim kako to sve izgleda u dvorani. Sada mi je jasno zbog čega svi kažu da su navijači Partizana najbolji na svetu", uz smeh priča Doužer.




tagovi

Frenk Kaminski JuniorPi Džej DoužerKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara