Komentari na vest

Doužer spreman za Teodosića: Pokušaćemo da iskoristimo godine protiv njega

S

Svi u Pionir

pre oko 1 mesec

SAMO VI VREDJAJTE TEA I ZVEZDU,ODGOVOR DOBIJATE U PIONIRU!
N

Naređenje

pre oko 1 mesec

Spreman za Tea a Ledej za Tompkinsa da ih biju i krljaju a Pukl da ne svira. I kada pukne rešili tehnička do dve i završili su posao.

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Sa tobom tesko, jer si pokazao da si jedan od najgorih stranaca u zadnjih deset godina sigurno. Totalno nezainteresovan, nemotivisan, priglup na terenu, a papreno placen garant... Onaj Hecer sto igrao kad smo bili najgori, pet puta jeftiniji, a isto toliko korisniji i bolji. Teodosic jeste mator, ali je decko motivisan i dace sve od sebe da njegov tim pobedi, a ti i onaj Avramovic izgubljeni, bolje gledajte njegovu motivaciju pa to iskopirajte.
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Neoprezna izjava, i bespotrebna dodatna motivacija protivnika.
Y

Yes sir

pre oko 1 mesec

Razgovaraju Teo i jedan čovek unjkavog glasa, govoreći kroz nos: Kaže njemu Teo: pušim dve paklice cigara, uz dobro društvo mogu malo i da popijem, uhvatile me i godine i ne mogu da podnesem više taj tempo. Šefe, uzmi to u obzir. Kaže šef njemu kroz nos, onako unjkavo: Ma Teo opušteno, nećemo te forsirati, EL igramo rekreativo, U ABA smo u finalu svakako, ti samo da odigraš protiv Partizana i dao si svoje. Zato smo te i doveli. Dobro šefe, samo sad izvini, odoh da zapalim jednu, mnogo sporo to govoriš, ne mogu da izdržim. Odlazi Teo i onako iz daleka dobacuje: ne zaboravi da mi središ sudije. Ja ću na ulaz i slično, ali ako me pritisnu biće čupavo, ne mogu. Čim krenem odmah da odsviraju, za bacanja imam snage.
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Да није то разговор Кевина капитена и Остоје Лимара? Чак има и нека слика где су у мокрим мајицама, загрљени из свлачионице. Још помињеш судије, сигуран сам сад да је Кевин Капитен у питању. Само што ни он, а ни Остоја не пуше (цигарете)...
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Koje sudije da sredi? Pa hordov, drvo javorovo, pukl i boltek su na vašem platnom spisku. Ne sekiraj se ti za Miloša.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Degutantno
D

Dete

pre oko 1 mesec

Ako imas manje od 14 god. ,onda je u redu. Ali, ako si stariji, nemoj vise nikad i nigde da pises komentare.....niti komentarisi u drustvu.
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Jel idu partizani na F4
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

Šta ti pričaš o hali Aleksandar Nikolić, prvo tvoj žuti grobar Boris Tadić ga okrenuo u plavo žuto, obojena revolucija. Nikad nisi bio pored hale Aleksandar Nikolić. Ti znaš zašto zvezda igra u toj hali sediš samo u kafiću i non stop ti je glava iznad tog liberalnog Tvitera, predstavljao se kao grobar petnaest godina ti brate moj mili botuješ preko interneta ne znaš ni za koga ni za šta, sad se spajaš svuda ideš ti u Albaniju Hrvatsku Belgiju u Brisel samo na utakmice nikako ne ideš. Botuješ ovde iz neznanja jer ti je niska inteligencija, 15 godina pun si srdžbe šta sve ne pričaš sve kontru udaraš za sve ti si dečko mnogo uzleteo, za početak na jednu utakmicu da odeš ti ne znaš šta je realnost nikad nisi bio tebi neko nešto napiše na Tviteru ti to usvajaš zdravo za gotovo, ima tu i do nevaspitanja, al šta to mene briga, nemoj da unosiš razdor, ti si umno zaostala osoba
P

Pitanje

pre oko 1 mesec

Volim tvoje komentare, čak me i nasmeju, ali nikako da provalim o kome se radi, o kom čoveku je reč. Kaži o kome se radi, baš me mnogo interesuje. Inače sam navijač Zvezde.
N

Neka

pre oko 1 mesec

Ga zamara Trifunović ne moj ti leba ti, ima da te izbace vec na poluvremenu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Svakako da Partizan i Zvezda vec ovog trenutka moraju da prave jake timove za Evroligu,Evrokup a bilo bi lepo i da Mega Bemax,Borac iz Cacka,Spartak iz Subotice,Fmp igraju Evrokup.Ako samo obednik Aba lige ide u Evroligu onda Partizan ili Zvezda ko bude porazen od ova dva tima mora da ima jak roster za Evrokup i osvajanje istog.Partizan je zavrsio Vanju Marinkovica i on ce biti prvo pojacanje Partizana.Evo jos nekih potencijalnih pojacanja i za Partizan i za Zvezdu-Markus Hauard,Cima Moneke,Met Kostelo,Majk Kocer,Rokas Jokubaitis,Nikos Rogkavopulos,Sander Raieste,Dzordan Teodor,Kinan Evans,Edgaras Ulanovas,Lukas Lekavicijus,Tomas Dimsa,Paulijus Jankauskas,Arnas Butkevicijus,Mantas Kalnijetis,Karolis Lukosjunas,Brejdi Manek,Vejd Boldvin,Johanes Fojtman,Bili Beron,Silds.Sportski pozdrav.
u

uf

pre oko 1 mesec

jesi ovo nabrojao koje sve igrace znas
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kada će neka titula mukiceeeeeeee????? U košarci 11 godina bez titule, u fudbalu 7 godina bez titule, jel vas mnogo pečeeeeee ahahaha ahahaha.
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Ti ne znaš gde je Hala Aleksandar Nikolić. Ja imam sezonsku, ti nikada nisi bio da gledaš svoj klub uživo, ti si internet navijač sa IQ 🤏
G

Gost997

pre oko 1 mesec

Njemu jedan od najmocnijih timova Amerike gps-om lopte nije mogao da nadje, skoro 20 godina covek se poigrava sa svim protivnicima kao sa decom ali ce da ga zaustavi najgota odbrana Evrope, na jednoj nozi vas u kupu razbio, a tek sta ce vam sad uraditi oporavljen na domacem terenu niste svesni
Z

Zigalion

pre oko 1 mesec

Jeste PJ, treba da opteretite Tea i igrate na kartu godina. Ali tu lezi i najveci problem. Teo je u svim utakmicama, a posebno u zadnje 2 zasticen ko beli medved. Svaki put kad krene u dribling ili ka kosu, cim se stvori i najmanja promaja, a ne dodir on dobije faul. A tu si ti velemajstor da za 5min dobijes 3 licne, a onda smo mi u problemu.
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Bolji da si mu rekao da peva danas ceo dan, da razradi usta, trebaće mu elastična protiv Teovog... majstorluka. :)
e

e

pre oko 1 mesec

Dobro samo kad Panter nije zasticen,covek pravi u proseku 20 puta na utakmici korake,a nikad mu nijedne nisu svirali,a o prekrsajima je sve vidjeno i receno protiv Buducnosti.
S

Sofronije III

pre oko 1 mesec

Teodosić zaštićen kao beli medved?!? Izgleda da se ne sećaš Milojevića i Bogdanovića. Beli medved je crni Azerbejdžanac, koji odigra 35 minuta protiv Budućnosti bez faula!? Pa da je statirao u kukuruzu zaradio bi bar jedan.
K

KLASICAN.Versaci

pre oko 1 mesec

Uvesti sezonske karte pored fudbala i košarke i za odbojkaški rukometni vaterpolo hokejaški klub Zvezda, u inat naprednome Partizanu.
S

SOMBORAC

pre oko 1 mesec

Vidim digla se velika prasina oko sudjenja,kao ljubitelj kosarke a ne navijam za vecite voleo bih kosarku da gledam sa stranim sudijama,tipa neki spanci,italijani,grci,rusi,lupam sad ali tako neko,zvezdasima smetaju slovenci posto realno je da Zeljko na njih moze uticati da poboljsa status svog tima...sa druge strane partizanovcima srpske sudije smetaju a i to je razumljivo,politicki vrj je zvezfdin i srpske sudije automatski ce se svrstati na tu stranu ,nadjite se negde izmedju...
B

Bez najezde u Berlinu ove godine

pre oko 1 mesec

Ajde, brzo nas prijavite Evroligi da zviždimo himni Evrolige. Brzo !
M

Mighty King

pre oko 1 mesec

A zašto zviždite? Zašto onda sve činite da idete tamo? Hoćete da sudije budu kao one u Kupu?. Sto puta zašto a nijedno zato, pogotovo da je razložno i argumentovano.
S

SUNĐER BOB

pre oko 1 mesec

Nadam se da dr. Čovic ima rešenje za partizanove najbolje igrače, Javora i Pukla..
V

Vaahn88

pre oko 1 mesec

Ima. Nece suditi Zvezdi na utakmicama u Pioniru. To je zavrseno. imaju oni jos nekoga, ali zna Dr. Čović sve to. Opušteno. Mislim da ce ova serija biti 3:0 za Zvezdu. Sportski pozdrav!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Na prvi prekid napustiti teren i fmp će tim potezom biti izbačen iz Evrolige sledeće sezone. Evroliga je takođe dala zeleno svetlo za ovako nešto i jasno je da je i njima dosta više zla iz železnika.
G

Gost9

pre oko 1 mesec

U bezanju ste najbolji,nece vam pomoci ni slovenacke sudije.
a

arroyo

pre oko 1 mesec

sigurno evo jedva čekaju, aj ne sanjari dosadan si

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

Žena u crnom opet plače! 😂 Parfemcic od Boltauzera za gospodju!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Na prvi prekid napustiti teren i fmp će tim potezom biti izbačen iz Evrolige sledeće sezone. Evroliga je takođe dala zeleno svetlo za ovako nešto i jasno je da je i njima dosta više zla iz železnika.
G

Grobar Cacak 032

pre oko 1 mesec

Jovcic i Kardum,cuveni av covic specijalci po potrebi..da su sudije sudile nromalno,zvezda ne bi rposla studentskic entar,posto je ono bila pljacka veka..Pukl nit smrdi nit mirise..Na prvu kovanicu napustiti parket dok sew ne isprazni hala..
v

vidi vidi

pre oko 1 mesec

ala si nepismen na tumbasa cacu svoga
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

Samo vi napustite samovoljno teren a posle nema potrebe ni da se vraćate. Navikli partizani da kradu i otimaju...
G

Grobar Cacak 032

pre oko 1 mesec

Poceo sa malim slovom recenicu a drugima spocitava nepismenost!Postoje ljudi koji ne botuju kao ti,i ne vise 24 sata ovde,vec u brzini ponekad napisu kom ,pa kom bude takav,cisto da ti odgonetnem misteriju u greskama prilikom kucanja,sa druge strane kod tebe se divi elementarna nepismenost
S

Samo

pre oko 1 mesec

Ne znam sta crvenima znaci taj trofej i Evroliga kada ih vec 10 godina kantaju ko stigne i vecito su 15, i jos zvizde himni Evrolige, i sve sudije su protiv njih.
D

DarkoSrbija

pre oko 1 mesec

A gde ste vi bili tih 10 godina???a da u blatu,tukli vas i drugoligasi😂😂😂😂
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

ne znam šta tek vama znači tahj trofej kad ste ionako u poslednje tri godine osvojili jedan. P.S. Dobro je da vas niko ne kanta u Evroligi, da sa nama imate bolji međusobni skor i da ste ovegodine ušli u TOP 11.

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Ako ne ide, samo u cevanicu pri šutu. Dokazano prolazi.
P

P Dragan

pre oko 1 mesec

Lepo je to što Dožer priča ali na žalost to neće imati nikakav utticaj na ovu seriju jer ponovo kažem na žalost pogledajte odabir sudija za ove prve dve utakmice. Pukl, Kardum i naravno kum Jovčić pa ako kojim slučajem ovo Zvezda preživi eto ti ga Javor u drugoj što nije slučajno ( zna se za njegov incident sa Teodosićem) jer to su ti pošteni i prepošteni na čelu sa Savićem koji se više i ne krije šta radi.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Nadam se iskreno da ce sudjenje biti u okviru realnog. U suprotnom slucaju moze svasta da se desi. I naravno Covic nije naivan. Zato ga suprotna strana blago receno ne mirise.
A

Apostol Nebojša

pre oko 1 mesec

10 godina osvajaju Aba ligu i sudije su super,dve su izgubili od Budućnosti i Partizana e to je zbog sudija sigurno! 10 godina njihov gazda radi u Aba ligi šta poželi,komanduje,određuje sudije,prebija,tera žandarmeriju,dovodi kriminalce da napadaju igrače na terenu...ma sudije su krive!
p

pedja986

pre oko 1 mesec

to sam i ja pisao pre par dana, isto u fudbalu, partizanova davno zaboravljena titula je kradja, ovih 7 su ciste kao suza. U kosarci isti recept, sve njihovo je cisto, zatrovao ih i pokazao koliko ceni sa ovim sa Pionirom, ponizio i pokazao da samo sebe sebe ceni i gleda svoje dupe. Navjkao ih kao nikada, uzeo pare i pokazao ko je i kakav.Ovo sa sudijama je alibi, isto stari dobri recept, ojadili Studentski centar, a bave se Parzizanovim sudjenjem, imaju sigur e 2 pobede u ligi, neregularnost im drugo ime, a prodaju pamet svima. Da ne pricamo o pomoci drzave u svakom smislu. Nijedan sudija u El ne valja, nijedan u Aba, ko treba da sudi, De Masinstva licno, sa mamurnim Nesom Ilicem.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

👏👏👏
D

Dosta toga

pre oko 1 mesec

je video od Vujoševića.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Pukl je tu da pomogne.
D

Daxon

pre oko 1 mesec

Zvezda sa ovim delegiranim sudijama ne treba da izadje na teren
M

MetVranovci

pre oko 1 mesec

Koliko imate titula Aba lige za 10 god? Iste te sudije vam nisu smetale? Mogli ste da kasapite u odbrani i da vam ne sviraju ništa,mogli ste da prebijate igrače,da napadate stolicama,bakljamа,kaiševima....niste se tad žalili na iste te sudije.Vaš gazda se pita za sve u Aba ligi,šta je sporno,ne smete da izgubite,vi ste najbolji na svetu...samo da osvojite Aba ligu i...da vam se 10 godina smeju u Evroligi jer tamo gazda ne može da utiče na sudije,tamo ne prolazi Branko kasapin!!!
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Panteri sa Kalemegdana kako ćete vas 13000 stati u Pionir?!
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Momak je igrac ozbiljnog talenta, i napadackog potencijala, ali decko je u 70% meceva imao problem sa licnim greskama, veliki broj glupih faulova i izgubljenih lopti. Domaci teren i bas Teodosic su najveca prednost Zvezde u ovom finalu.
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

@Grobarčino ja znam da ti košarku pratišš tek treću sezonu, ali Zvezda je ušla u TOP 8 Evrolige, 2015-16, kada vi niste uspeli da dobacite ni do FIBA Lige šampiona. Jedina razlika između našeg i vašeg TOP 8 je što smo se mi kvalifikovali za Evroligu, a vama je država platila pozivnicu. I ne znam šta je smešno, 1 od 10 trofeja? Meni to deluje jako tužno za samoprozvanu instituciju kaš pto ste vi.
G

GostO

pre oko 1 mesec

Imas ti jos kacamak da jedes...
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Kao i Teodosic daj boze da ostane i sledece sezone kod vas opet cete biti top 16 ispusena mustikla hahaha ali u evrokupu
G

GostO

pre oko 1 mesec

Brate... Samo cu da kazem 2 igraca sa F4, najveci budzet na ovim prostorima, i onda dodje Alimpije sa Tutu Fruti Bursom i pometla vas u sred Arene. I ti se kao nesto smejes i spominjes nam EC? Teodosic vam je direktno kup uzeo. Kakav je on igrac sad, ove vase preplacene zvezde za zivota nece biti. Nego, kako je to kad imas 3x veci budzet od Zvezde l, jedan od najvecih u Evropi, a zavrsis u donjem delu tabele? Vidi se trenerov potpis 🤣 Je l ste dobili neki pehar za to vase 11-12 mesto, koje ste vec? Ipak je to za vas "jako uspesna sezona" 🤣
G

GostO

pre oko 1 mesec

Brate... Samo cu da kazem 2 igraca sa F4, najveci budzet na ovim prostorima, i onda dodje Alimpije sa Tutu Fruti Bursom i pometla vas u sred Arene. I ti se kao nesto smejes i spominjes nam EC? Teodosic vam je direktno kup uzeo. Kakav je on igrac sad, ove vase preplacene zvezde za zivota nece biti. Nego, kako je to kad imas 3x veci budzet od Zvezde l, jedan od najvecih u Evropi, a zavrsis u donjem delu tabele? Vidi se trenerov potpis 🤣 Je l ste dobili neki pehar za to vase 11-12 mesto, koje ste vec? Ipak je to za vas "jako uspesna sezona" 🤣
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Zato smo prosle sezone uradili sto vi za 10 god niste
G

GostO

pre oko 1 mesec

Zapravo jesmo, imamo i mi top 8, i to sa daleko manje spiskanih para nego vi. Jedino sto ste uradili prosle sezone je da budete prvi klub IKADA koji je ispao nakon sto je vodio 2:0 u seriji. Cestitke na tome!
G

GostO

pre oko 1 mesec

Zapravo jesmo, imamo i mi top 8, i to sa daleko manje spiskanih para nego vi. Jedino sto ste uradili prosle sezone je da budete prvi klub IKADA koji je ispao nakon sto je vodio 2:0 u seriji. Cestitke na tome!
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...sta kaze : "ne bih ih menjao nizasta na svetu". jos max 5 utakmica, a onda ce da ih promeni lagano i za dvosmerni ugovor u vasingtonu :) ...
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Sutra upravo Douzer ce eksplodirati u odbrani i Avramovic zivi bili pa videli prvi brejk
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Dožer je jedan od mnogih stranaca u Partizanu koji nije opravdao ni deo para koje uzima od Partizana ove sezone.Sva ta slaba forma,slabo zalaganje i nesnalaženje na Evropsku košarku je dovelo do toga da smo izgubili Super kup,Kup Srbije i da Zvezda ima prednost domaćeg terena u ABA finalu što je dosad bila odlučujuća prednost jer upravo tu energiju o kojoj govori Dožer daju navijači.Brejk je neophodan pa ćemo videti kako će sve da se otvori.Inače realno je da.Teo zbog godina pada u igri što serija bude duže trajala i koliko se bude trošio a u poslednje vreme valjda ponesen domaćim navijačima često traži frku i ulazi u konflikte uglavnom bez razloga.
g

gost4

pre oko 1 mesec

u odnosu na platu? a kolika je ta plata pa da mozes da izjavis da neko dobija vise nego sto je pokazao?
h

hebali

pre oko 1 mesec

te kupovi , i extra superkup..koga boli za to..Prvo Evroliga onda Aba ( dok daje prohodnost )..
G

Grobar Cacak 032

pre oko 1 mesec

Samo da nam je Madar ostao umesto njega bili bi lagano u top 8 al jbg,i manje bi kostao,vec naviknut na sve..Exuma nismo mogli zadrzati,nba..DFefinitno naslabiji stranac zadnje tri godine,mada i Ponitka je kilav strasno..
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kaže to igrač koji je tri puta u nizu rutiniran od Zvezde. Kada bolje razmislim, Zvezda će bar pet puta u nizu rutinirati jsd.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Hoce ako budes ti trener 🤣
z

zato

pre oko 1 mesec

iz straha menjamo halu...rutinirani nisu u pioniru ali sad nam gace usle u dupe..i oni to znaju...i mi znamo da znaju..
A

Ahahahah

pre oko 1 mesec

🤣🤣🤣, a 10 godina 15 mesto u Evroligi.
i

igor978

pre oko 1 mesec

Kako ti dečko izgledaš izgubljeno na terenu i koliko lošu igru imamo, ako ovo dobijemo to će biti uspeh za istorijske knjige…užasnu ekipu imamo ove sezone, osim Nanelija i Ledeja tim bez srca i mu.a
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

U pravu su. Madar vam je bio ok plej a Lesor je Smajlija napravio uz njega mnogo boljim. A i onaj btadonja je bio hladnokrvan. Losiji ste min.30% nego prosle. I mi smo ali bar ove godine na petici imamo prednost po meni.
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Ma kakav Teodosic. Ne moze toliko utakmica da odigra a da bude zdrav. Nedovic takodje. Zvezda moze da se uzda samo u losu igru Partizana. Apsolutno se samo Partizan pita jer imaju mnogo skuplji i bolji tim.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Slazem se da imaju bolje i skuplje pojedince ali gledano timski mislim da smo mi korak ispred.
M

Mark Markez

pre oko 1 mesec

E ti koje pominješ (Teododić i Nedović) uz mlađanog Topića, Tompkinsa i Giedrsitisa koji se vraćaju u staru formu , standardno dobrih (Mitrovića, Jaga, Lazića, Bolomboja, Davidovca) i epizodista zgaziće vas u "Pioniru" , a dokrajčiti tehničkim nokautom u 3. rundi 19.maja u Areni !!!
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Kup ko kup monako i virtus su izgubili pa sta hahah ovo je drugo nesto gledaj sutra i uci od Partizana i mister Zoca 💪
M

Mark Markez

pre oko 1 mesec

E ti koje pominješ (Teododić i Nedović) uz mlađanog Topića, Tompkinsa i Giedrsitisa koji se vraćaju u staru formu , standardno dobrih (Mitrovića, Jaga, Lazića, Bolomboja, Davidovca) i epizodista zgaziće vas u "Pioniru" , a dokrajčiti tehničkim nokautom u 3. rundi 19.maja u Areni !!!
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Dzaba Teodosic sutra je finale totalno drugacija utakmica od svih i naravno pobeda sutra i brejk 💪
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Da finale))) U finalu kupa se to videlo bas))))
P

Pst

pre oko 1 mesec

Nisi se prebacio na bocanje. Ne razumes ti ovo oko kosarke mnogo slozeno rodjace. Drugo je u bicanju to znas mi Srbi ne znamo ali u lijepoj hit. Jsd ha, ha, ha. Bog u pomici ovima ako krenu da kraduckaju. Mnogo smo nezgodni. Ovi mucaju iz Podgorice nisu prakticari.
m

mare grobar

pre oko 1 mesec

navijam za partizan ali je jasno da mi zvezdu mozemo pobediti samo uz pomoc ovih sudija sto kradu parfeme tkz parfem bojsa
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Sutra ocekujem vec praznjenje hale u pioniru hahah Partizan sampion
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Зар се игра у Пиониру? Па где ће да стане 12000 претплатника?!...ццц....Догодине у Железнику.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Ides ti na tusiranje vec u 2 cetvrtini.
K

Kasapi

pre oko 1 mesec

Vrlo moguće,ali će najprljaviji igrač u istoriji košarke Le Branko džudista igrati do kraj 100%...u Aba Čović&family ligi pravila sa džudistu ne važe!
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

@Kasapi, pročitaj moj odgovor na tvoj jučerašnji komentar pod noćnom Mesari. Ponoviću ti pitanje, koga je Lazić povredio? Ledej je povredio Deka i Ivanovića, a Tanaskovič i Blažič su bukvalno zamalo ostali bez glave. Ako je Branko džudista, šta je Ledej? MMA borac? Ne, i kod njih postoji neki fer plej.
@

@Kasapi

pre oko 1 mesec

Bacanje na protivnika, mahanje rukama i nogama, to vam je taktika. Vaši izazivaju bilo kakav kontakt i sudije sviraju faul. A pola od tih faulova nije bilo.
K

Kasapin

pre oko 1 mesec

Pobogu@ Aj mi objasni kako je povredio Ivanovića??????? Ivanović se povredio pri padu!!!! Sa Dekom ulaze oboje u duel,nesrećan slučaj! Za ovo dvoje se slažem,prljavo i bezobrazno,to nije sporno Pobogu,Branko nije povredio,ali Branko pravi faul pri čuvanju igrača na svke 2sek,ali svake 2sek...to u Aba ligi PROLAZI,u Evroligi faul,faul i Branko se isčuđava šta mu sviraju jer je navikao drugačije!
M

Mesar

pre oko 1 mesec

@pobogu Ledej je za svoje prekršaje dobio NAMRENE lične greške! Ivanovića i Deka nije namerno,niti mu je svirana namerna! Sa Dekom borba za loptu,oboje padaju ovaj krivi koleno i jbg. Ivanović je napravio FAUL U NAPADU i nezgodno se dočekao prilikom pada! Ooenta priče je da se Branlu prljava igra ne svira u aba ligi,a ne ko je MMA!
P

Pobogu...

pre oko 1 mesec

@Kasapi, Sabrana dela Zeka Ledeja bez udatanja po glavi Tanaskovića i Blažiča. I sve slučajno i u žeru borbe, ne bih baš rekao. https://www.youtube.com/watch?v=u_utzdn3KQU&ab_channel=laki21 Objektivno kažeš, "ali Branko pravi faul pri čuvanju igrača na svke 2sek,ali svake 2sek...to u Aba ligi PROLAZI,u Evroligi faul". Znaš kako sa vama "objektivnima" raspravljam samo argumentima, pa ću tio preneri podatke sa sajta Evrolige. Ove sezone na 22 utakmice, sa prosečnih 13:46 minuta po utakmici, Lazić je napravio 57, odnmosno 2,6 faulova po utakmici. IUkupno u Evroligi odigrajo je prosečno 18:03 minuta na 245 utakmica i zaradio 650 ličnih, 2,7 po utakmici. @Mesar,dobio namerne?!?!?! Čoveče, ono što je uradio Tanaskoviću i Blažiču je za isključenje i suspenziju. Dobio je namerne!?!?! I Ljulj je dobio namernu, pa stre vi krenuli da se biijete. Sa druge strane, Lazića je neko ko zna malo više od tebi tri puta u poslednje četiti godine proglasio najboljim ODBRAMBENIM igračem ABA lige i navedi mi jednog igrača koji je Lazića okarakterisao prljavim. Osim možda ribolovac kad ga je udario u međunožje. Zaključak, Lazić je košrakaš, a Leedej je ulični borac.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Oce to...
O

Ok

pre oko 1 mesec

Znaci organizovali su se sto posto sa njihovim sudijama ali smo se i mi na tribini organizovali. Pitam za druga ko je izbacio iz gepeka njihovog sudiju. Interesantan je i Kadum imao je udela u nekim njihovim El utakmicama. Preporucio se. Dakle moracemo i protiv sudija. Sve polazu na prvu utakmicu sutra.
t

tako nekako

pre oko 1 mesec

da moze da se bije a da suci cute to je taktika
з

значи

pre oko 1 mesec

да се спремимо за рукометну одбрану Партизана а судије свирају како Жељко каже
s

sta pricati

pre oko 1 mesec

Spominjati rukomet, a ne govoriti o mesaru iz Zeleznika je veliki greh.
E

Enky

pre oko 1 mesec

Pa nešto smo naučili od najvećeg grubijana u istoriji evropske košarke,od vaše kapitena,koji bi da se prebacio na ragbi bio "svetska klasa" 😂
h

hehehe

pre oko 1 mesec

Kaze lik ciji je kapiten udario Bogdana Bogdanovica u bubrege tokom plejof serije gde mu je ovaj sasuo 123 poena u facu
k

kja

pre oko 1 mesec

nek je i udario, ali vaši mesari su i privređivali igrače, setimo saše pavlovića, ede murića i evo sad ledeja zeka trenutno njih mogu da se setim al bilo ih je više
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Nasa Igokea2 sa Puklom i Javorom nema sta da brine,
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Tu su nase sudije
@

@@@@

pre oko 1 mesec

iskoristice to Javor i Pukl nasi lopovi