Komentari na vest

Doužer za Mozzart Sport: U Evropi svi dobro razumeju košarku, Jokić već gledao nekoliko mečeva Partizana

T

TrampGleda

pre 8 meseci

Ko o cemu ovaj o Jokicu. Bas Jokic,nema druga posla nego da gleda instalaciju.
G

Girona

pre 8 meseci

A razumes li ti da treba i odbranu da igras?
O

Ovaj

pre 8 meseci

nije ispod 4miliona, direkt iz NBA to je tako
k

kk.Decenija

pre 8 meseci

Bas ga briga dobio je 2.5mil po sezoni u igokei isto ko i panter,neka im je pokupio sve drzavne pare sto su dobili od av bas mi je drago,nego jel mu neko rekao da igra u klubu koji drzi najveci negativan rekord u celoj evropi tako sto titulu i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina,to su izgleda izostavili da mu napomenu!
b

bellandjo

pre 8 meseci

Grobar u duši izbija iz tebe.
z

zocgoat

pre 8 meseci

Cigani doveli ste 10 igraca pricate o platama, lepo je bilo dok nam je igrao Vrabac zar ne, sad kad je sve jednako pusite ga
T

TudjeDvoriste

pre 8 meseci

grobarska tipicna laz,a la Savic..Samo pricaju koga dovela,a ne kazu koliko otislo..A Zvezdi otislo 6 stranaca,Vildoza,Kampaco.Holand,Martin,Bentil,mali Ivanovic,da Markovic i Raduljica prestali sa igrom, Dobric i Petrusev reprezentativci otisli i Topic mali. Vi kukate sto vam trojica otisla domace ste i zadrzali,jeste da su marginalci vecina,doveli ste dvaNBA,trojicu pretplatili da ostanu i jos jurite dvojicu Amera po Bronxu. Ej,imati sedam AMERA u ekipi nemaju ni americke NBA ekipe. Alo grobariiiiiii.
l

laza.neandretalac

pre 8 meseci

Vaspitao sam mog glavatog decaka koji ima masu krivicnih prijava, no dobro, sada mali glavatan seta protiv nasilja kada nije u kaficima.
L

Laktasi2008

pre 8 meseci

Ma sta ga briga,dobio je isto ko i panter 2.5mil po sezoni u snsigokei,tako da sad moze da uziva u klubu koji titule i EL video nije niti jednom u poslednjoj celoj deceniji!
U

Univerzum crno beli

pre 8 meseci

Najbolji i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova na svetu Zeljko Obradovic, Jokić najbolji košarkaš na svetu, Bogdanović kapiten reprezentacije, najbolji svetski teniser Djokovic igrao u tk Partizan, najbolji odbojkasi sveta Miljković i Atanasijević, vaterpolisti od Filipovica i Mandica najbolji na svetu, Mijatovic i Vlahovic jedni od najboljih fudbalera sveta, Mijat i direktor Reala, Čavić, Milica Mandić, Kolašinac i drugi pokazatelj da je SD Partizan najvece na svetu 🖤 Hvala Gospodu sto volimo Partizan
@

@Univerzum

pre 8 meseci

Taj klub o kome pricas ne postoji evo vec skoro 20.god od kako je ugasen 2008 nakon fuzije sa igokeom u laktasima i od kako titulu i Evroligi video nije zadnjih 12-13 godina dok vam av nije kupio licencu da je nezasluzeno igrate prosle sezone,a sto se tice Jokica eno vam njegove slike iz 2015 kako u Zvezdinom dresu pored Miska u Pioniru navija na utakmici protiv Fenera,toliko o tome za koga zaista navija!

Gxz

pre 8 meseci

Jelte gospodo romi nisam znao da je 2010. godina bila pre 2008. ako Partizan nije igrao Evroligu od te godine?
P

Poreska

pre 8 meseci

Kolika ti je plata?

Kos

pre 8 meseci

Manja nego Bolomboju i Tobiju.
M

MVPČAČAK

pre 8 meseci

Alooo, cigosi, oladite malo, kako li vam više ne dosadi, svaki Božiji dan da smarate na istu foru????
X

Xao

pre 8 meseci

Vi nešto pričate
G

Ggv

pre 8 meseci

Ovo sto sam ga gledao na pripremama, imam utisak da je dečko igrao sa 50% svojih mogućnosti. Možda se varam ali videćemo, vreme će pokazati.
D

DV

pre 8 meseci

7 komentara i svih 7 od frustriranih iz predgradja. Bar 4 od 7 pise jedan isti bolesnik, koji niti ima svoj zivot...niti kuceta ni maceta!? Savrseno uklapanje sa "legendom" fabrickog kluba iz predgradja. Svaka svinja svoje korito nadje. Kako volim sto sam Grobar, ponos!
P

Poreska

pre 8 meseci

Kolika mu je plata?
D

DV

pre 8 meseci

@poreska Plata mu je 12mil po utakmici, malo manje nego gaypaco sto je imao za 6 odigranih meceva.
o

odvratno

pre 8 meseci

Jadna li je srbija sto finansira ovaj drzavni projekat
j

jok u mezimicu će

pre 8 meseci

Jadna je država koja finansira projekat kome je uspeh da izgubi 3:1 od Engleza u Ligi šampiona. KK Partizan ima aspiracije da osvoji Evroligu i ložimo se na to za razliku od nekih koji se ne lože ni na Top 8. A najskupljem sportskom kolektivu u istoriji Srbije je za ponos što nihe primio 12 golova, nego samo tri i drhte pred urušenim Partizanom, prete bojkotom derbija, vrše promene u sudijskoj komisiji čim im jednu utakmicu ne dosude dva penala, nego samo jedan.
G

Goss

pre 8 meseci

30 miliona budzer a igokea ne moze nikog da pobedi
P

Polivač

pre 8 meseci

Kad vide poreski obveznici gde im pare odose
D

Dzoni.

pre 8 meseci

Pored pao najskuplji tim u celoj evropi, mogu drugi da botuju ali to je fakat
s

sendvičari sever

pre 8 meseci

Pa koliko vidim vi botovi i sendvičari ste se samo i javili, ali na našoj strani ih nema. Otkako je parizer pojeftinio pojačali vam porcije, pa ste se raspisali. :)
g

grobar cacak 032

pre 8 meseci

Dobar decko al nazalost ni blizu Dantea igracki.
0

01111

pre 8 meseci

BRZO CES TI NAZAD. PROSEK OBICAN