Drejmond Grin (Foto: AFP)
Drejmond Grin (Foto: AFP)

Drejmond Grin na savetovanju, van stroja najmanje tri sedmice

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 10:37

Videćemo koliko će sve to imati efekta

Nastavio je košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin da pravi skandale u NBA, pa je posle udaranja Jusufa Nurkića iz čista mira, zaradio suspenziju na neodređeno. Sada je ipak poznato kada bi otprilike mogao da se vrati na parket.

Naime, Grin je počeo da ide na savetovanje i očekuje se da provede tri sedmice van stroja, preneo je Šams Čaranija sa Atletika.

Izabrane vesti

Iz Lige su istakli da će košarkaš Voriorsa i četvorostruki NBA šampion morati da "ispuni određene standarde" kako bi mogao da se vrati na teren. Adrijan Vojnarovski je dodao da čelnici takmičenja nisu hteli da stave tačan datum na njegov povratak, već da su hteli da mu daju vremena da potraži stručnu pomoć.

Pristao je na savetovanje, pa ostaje da se vidi kakav će to imati efekat i da li će sve biti zaista gotovo za oko tri sedmice. Grin se od poslednjeg u nizu incidenata nije javno oglašavao.

Iskusni krilni centar je tri puta bio izbačen ove sezone, zaključno sa utakmicom protiv Finiksa kada je udario Nurkića. Imao je zabranu igranja na pet utakmica kada je prethodno davio Rudija Gobera tokom gužve koja je nastala kada su se pokačili njegov saigrač Klej Tompson i krilni košarkaš Minesote Džejden Mekdenijels.

Istorija incidenata je ipak daleko duža, sećamo se kako je zgazio Domantasa Sabonisa na grudni koš, kako je šutira Stivena Adamsa u međunožje, nokautirao saigrača Džordana Pula na treningu... Bilo je još mnogo takvih situacija, pa je Grin čak 18 puta bio suspendovan. Naravno, nijedan aktivan igrač nema toliko kazni.


tagovi

Drejmond GrinGolden Stejt Voriors

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara