Trej Dreksel (©KK Partizan)
Trej Dreksel (©KK Partizan)

Dreksel: Mojima sam morao da objasnim da ću raditi sa najboljim trenerom Evrope svih vremena

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 15:35

Igrači Partizana svesni ogromne prilike koja im se pružila u ovom trenutku u crno-belom dresu

Svaki sekund na treningu sa Željkom Obradovićem za mlade igrače Partizana ima neprocenjivu vrednost. Koliko svakom od njih znači rad sa najtrofejnijim trenerom Evrope može da se zaključi svakog dana iz njihovih izjava.

Aleksa Stepanović i Trej Dreksel su pokušali da prenesu na pravi način utiske posle nekoliko dana zajedničkog rada.

Izabrane vesti

Neverovatno je da takav trener dođe u Partizan ponovo posle 30 godina“, naglasio je Stepanović. „Velika stvar je povratak Željka Obradovića i za klub i za Srbiju i za košarku generalno. Na nama je da radimo i da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto. Mnogo nam znači ovakva prilika, sigurno da možemo mnogo da naučimo ne samo od njega, već i od pomoćnika, a i od igrača koji će tek da dođu od ponedeljka. Mislim da je velika čast i zahvalni smo na šansi koju smo dobili“.

Koliko god bilo naporno, igrači su svesni da takav rad može samo da im donese dobro.

Nije lako na treninzima, ali pripremni period mora da se prođe. To je najteži deo, baza za nastavak sezone, osnove se prave sada. Moramo to da prođemo...“.

Stepanović je i u finišu prethodne sezone bio član Partizana.

Bio sam već tu, pa mi je lakše nego igračima koji su potpisali tek letos. Znam kakva je situacija u klubu, znam ljude, na meni je sada da se dokazujem. Generalno, očekujem da se uklopim što pre“, završio je Stepanović.

Baš kao i on, u Superligi je takođe član kluba bio Trej Dreksel, koji se na utakmici protiv Mladosti povredio.

Definitivno ide na bolje, pitanje je dana kada će potpuno proći. Spreman sam 100 odsto da igram, samo se brzo umaram. Lekari su prognozirali oko 12 nedelja pauze, prošlo je sedam ili osam. Napreduje odlično“.

Dreksel je srećan zbog povratka u naš glavni grad.

Beograd zauzima posebno mesto u mom srcu. Stvarno je lepo biti ponovo ovde. U Partizanu je ove sezone energija veoma pozitivna, ambicije su velike. Prelep je osećaj biti ovde sada“.

Njegovi prijatelji iz košarke dobro znaju s kim ima priliku da sarađuje. 

Svi momci u mojoj agenciji sa kojima treniram, kao i oni koji igraju u Evropi, Amerikanci znaju sve o Željku, naravno. Ali za moju porodicu i bliske prijatelje koji nisu upućeni toliko, nije baš sve poznato. Pokušao sam da im objasnim da idem kod najboljeg trenera u Evropi svih vremena. Kada sam im objasnio, bili su su veoma uzbuđemni zbog mene.Prelepo je biti u blizini takvog čoveka, koji je pun znanja...Teški su treninzi. Dugački i teški, obraća se pažnja na male stvari. Uče te da igraš košarku na pravi način, vrlo je korisno. Traju tek nekoliko dana, ali već sam imao priliku mnogo toga novog da naučim“, zaključio je Dreksel.

 


tagovi

Trej Dreksel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara