Ben Simon i Kevin Durent (© AFP)
Ben Simon i Kevin Durent (© AFP)

Durent spreman za povratak na parket, Simons i dalje u magli Bruklina

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.02.22. | 16:22

Čudna je situacija u Netsima, ali se čini da bolj dani slede za tim trenera Stiva Neša

Bolji dani su na vidiku za Bruklin Netse. Imala je ekipa iz Njujorka veliki niz poraza zbog kadrovskih problema, ali posle trejda u kojem je Džejms Harden završio u Filadelfiji, a Ben Simons u Bruklinu, stvari se polako menjaju. Simons još uvek nije zaigrao, ali se zato očekuje skoriji povratak Durenta. Najbolji igrač ekipe se prema navodima NBA insajderima vraća tokom naredne nedelje.

Izabrane vesti

"Mogao bi to već da bude ponedeljak ili utorak kad ekipa bude igrala dve utakmice protiv Toronta i Majamija", rekao je Adrijan Vojranovski.

Kako navode tamošnji mediji, Durent izgleda izvanredno na treningu i čini se da se u potpunosti oporavio od povrede kolena. Otvoreno je poručio svima u klubu da je spreman da se vrati na parket.

Podsetimo da se Durent povredio još 15. januara, a do tog momenta je beležio fantastičnih 29,3 poena po meču uz 7,4 skoka i 5,8 asistencija.

Što se tiče preostale dve zvezde u Bruklinu, situacija je komplikovana. Već je odavno poznata situacija sa Kajrijem Irvingom koji ne igra mečeve u Njujorku zbog situacije oko vakcinacije. Na prethodnom meču u Milkvokiju je izgledao sjajno u tandemu sa Setom Karijem, nekadašnjim saigračem još iz dana kada su nosili dres Djuka.

Ben Simons sa druge strane još uvek nije odigrao ni minut ove sezone. Od kada se raspala čitava priča sa Filadelfijom, Simon isključivo trenira individualno. Dočekao je da bude trejdovan iz Siksersa, ali još uvek nije poznato kada ćemo ga videti u dresu Netsa. Kako navori Atletik, Simons trenutno ima problema sa leđima i još uvek nije precizirano kada će debitovati.


tagovi

Kevin DurantBen SimonsBruklin Nets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara