Milosavljević u dresu reprezentacije Srbije (© MN Press)
Milosavljević u dresu reprezentacije Srbije (© MN Press)

Dušan Alimpijević zove Gagija Milosavljevića u Tursku

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 16:35

Igrao bi sa Stefanom Birčevićem

Mogla bi kolonija Srba u Bursi da se uveća za još jedno ime. Na trenerskoj klupi sedi Dušan Alimpijević, na poziciji krila igra Stefan Birčević, a u narednoj sezoni bekovsku liniju mogao bi da predvodi – Dragan Milosevljević.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, upravo je Alimpijević kontaktirao reprezentativca naše zemlje i predložio mu da se tokom letnjeg prelaznog roka preseli u Tursku. Zasad nije poznat odgovor Milosavljevića, koji se sa Orlovima sprema za učešće na predolimpijskom turniru, vrednom plasmana na Igre u Tokiju, ali se nezvanično može čuti da ga privlači ambiciozan klub i da ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Milosavljević je, pomalo iznenađujuće, početkom aprila potpisao za Megu, s tim što je saradnja oročena samo do kraja takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije, gde je tim Vlade Jovanovića u finalnoj seriji poražen od Crvene zvezde (1:2).

Pre Mege, Milosavljević je igrao za Napredak iz rodnog Kruševca, u potpunosti se afirmisao u Partizanu s kojim je osvojio četiri titule, po dva pehara ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, dok bi mu Bursa bila treća inostrana stanica, posle iskustva u Nemačkoj i Španiji i igranja za Albu i Uhikahu.


tagovi

Dušan AlimpijevićDragan Milosavljevićkošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara