Komentari na vest

Duškov susret sa prošlošću, vuk se probudio i spreman je za lov

M

Martinx77

pre 5 meseci

Teodosic potpalio igrace, da li zbog sujete ili po necijem nalogu, tako da je Dusko ni kriv ni duzan oteran na sramotan nacin.
N

NbaCG

pre 5 meseci

Utakmica će biti vrhunska, Teo i Ivanović, Howard i Nedovic+ a mozda i Litvanac proradi, nmž da se prognozira rezultat ali motivacije neće faliti!
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Imam neki osecaj da ce Zvezda veceras odigrati jednu od najboljih partija ove sezone i uknjiziti pobedu upravo zbog toga sto su nas gotovo svi vec prezalili i apriori upisali Baskoniji 2 boda.
U

Urgh!

pre 5 meseci

Tako je krenuo i u Zvezdi, oštro i uspješno, sli kasnije nešto nije štimalo. Da je dobar trener, to stoji, ali šta se tačno desilo, da ekipa kasnije nije bila na tom nivou kao na početku, to je pitanje. Djeluje, kad su dovedeni ovi neki novi igrači, konkretno Bjelica i Teodosić, da je krenuo neki tihi bojkot kod igrača, konkretno, ive dvojice. Izgleda da je rukovodstvu bilo lakše odreći se trenera, i škartirati ga, nego natezati se sa ovima... Šta je bilo ispravnije, odreći se trenera, ili dotičnih igrača, pokazaće vrijeme. Djeluje, da je više problem u igračima. A povrh svega, nikom nije još uvijek jasno, šta bi sa Bjelicom, jel htio da bude u Zvezdi ili ne, ili još uvijek želi ili ne želi, kakav mu je uopšte status. Čović je to nekako nemušto dso pojašnjenje, ali i poslije toga nije nipta jasnije. I to je nekako postala ustaljena praksa. Raduljica, Kuzmić, Ilić, Bjelica.... Svi bili u timu, a misterija šta je s njima...
7

79

pre 5 meseci

Da je imao prednost domaćeg terena dobio bi ABA lagano,kao što je i partizan.A u EL bi igrao top 8 lagano da nas nisu bušili za registraciju Kampaca
@

@79

pre 5 meseci

Kako vas bušili za registraciju objasni, ko i zbog čega su vas bušili?
D

DarkoNS

pre 5 meseci

Bagzi i Covke oterali odlicnog trenera svalivsi kompletnu krivicu na njega..
d

dragi Duško

pre 5 meseci

Kao vatreni zvezdaš od srca ti želim.da.nas oderes i pokazes sta znači sklapanje tima za trenera, kako se poštuje rad trenera i kako moraju greške glavešina da se itekako naplate. Oterali su te kao kera , a sada je idealan trenutak da im serviras osvetu. Sa tom nismo bili stado ovaca što blejeci ide na klanje.