Komentari na vest

Dva promašaja za pobedu poništila još jednu maestralnu Jokićevu partiju

k

kokos

pre preko 1 godinu

Ono na kraju, pa zanimljivo i suđenje. Trebali su sudije pustiti da ode u produžetak. Baš da vidimo šta će L2M reći za onaj šut Jokića pet sekundi prije kraja.
J

Jokara

pre preko 1 godinu

Sakramento je bio kompletan, a Denveru nedostaju tri jako bitna igraca: Murray, Gordon i Jeff Green. To su igraci koji daju stabilnost timu bas kada se topi prednost. Jokic je imao problem sa faulovima zato je i toliko presjedio na klupi. I odigrao je dosta lose u odbrani zbog faulova. Po meni najveci problem ovog tima su izuzetno fizicki slabi plejmkeri koji su vise bekovi nego razigravaci: Hyland, Murray, Smith...
B

BlackAndWhite

pre preko 1 godinu

NBA - putujući cirkus.
J

Jokara

pre preko 1 godinu

Po meni je liga dosta zanimljiva ove godine. Ima tu naravno i slabih utakmica ali kad odigras 82 utakmice samo u regularnoj sezoni za par mjeseci gdje cetvrtina traje 12 minuta i imas jos visesatne letove stalno mora biti praznog hoda. Ali kad dodje playoff to je stvarno najvisi nivo.
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Pa ne može Vučić sve sam!
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Čovek je 90 % Denvera.Bez njega ne bi imali 10 pobeda u sezoni.On,Dončić,Embid,Tatum,Janis,biće mrtva trka za MVP ove godine.
i

irvingirving17

pre preko 1 godinu

Ali ovaj Melon baš umije da zasere sa njegovim rotacijama. Nije to samo ove sezone već i ranije je isto radio, gubio dobijene mečeve kada drži klupu na terenu više nego što je potrebno
W

Wucko91

pre preko 1 godinu

Da li bi mogla da se uradi malo ozbiljnija analiza odbrane koju Jokic igra? Gomila tekstova izlazi svakoga dana o njemu, pa bi bilo lepo da se jedan posveti tom segmentu njegove igre. Bilo bi zanimljivo da se procitaju misljenja o tome.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Realno trener Denvera je ubedljivo najslabiji deo u toj ekipi!!!Nije ovo prvi put da gubi dobijene utakmice.Za titulu Denveru treba i još đuza klupa a na klupi trener bolji od Melouna!!!
-

-41,oni dadu koš, vi skidate gaće...

pre preko 1 godinu

Ne možeš da dobiješ na ovu kladionicu, pa da ne znam šta je, staviš dvojku, ode Denver na +19,na kraju izgube...