Komentari na vest

Dve Tavaresove utakmice: Više mu odgovaralo kada ga čuvao Smailagić, Ledej bolji u odbrani

D

DS1989

pre oko 1 godinu

Tavares nije igrao onoliko jer je Real bezpomocan nego je igrao jer je morao posto nema ko drugi. Real Madrid pored Tavaresa ima ozbiljnog centra Poarijea koji zbog povrede 2 meca nije igrao a jedan sto je igrao, igrao je odlicno. Malo objektivnost Real je juce bio bez Kozera, Deka, Jabusela, Poarijea 4 bitna igraca i opet je dobio Partizan koji je bio bez 2 bitna igraca.
D

DR_PFC

pre oko 1 godinu

Malo više realnosti...Partizan je bio bez 2 daleko najbolja igrača od kojih je jedan najbolji igrač Eurolige. A kao što smo videli u drigoj utakmici kad je Real samo bez jednog najboljeg Partizan ih bije 15+ razlike.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Ja ne znam da li se za sledecu utakmicu Partizanu vraca Lenard iz 2015/6 ili Lesor? Opasno se precenjuje mogucnost bloka Tavaresa, on je i u prvoj utakmici bio na ovom proseku, samo je odigrao poluvreme i onda ne pricamo o 20+ poena... Zapravo, razlika u te dve utakmice je i napravljena na izostanku Tavaresa... Smailagic je odigrao sasvim korektnu utakmicu, ofanzivno mozda i bolje od Lesora... Najveci problem za Partizan je povratak Deka i to sto Musa i Hezonja ne mogu da odigraju opet onakvu utakmicu sve i da se trude...