Dvejn Bejkon u opremi Monaka (©MN Press)
Dvejn Bejkon u opremi Monaka (©MN Press)

Dvejn Bejkon se ponudio Radonjiću i Panatinaikosu

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.10.22. | 18:40

Amerikanac još traži klub pošto nije prošao u Lejkersima

Sezona je uveliko počela, a na tržištu je i dalje nekoliko zanimljivih igrača koji i dalje nemaju angažman.

Među njima je i Dvejn Bejkon, krilo koje se u košarkaškim kuloarima dovodilo u vezu sa Crvenom zvezdom... Amerikanac rodom sa Floride još čeka da mu zazvoni telefon i sa druge strane "žice" bude generalni menadžer nekog evroligaša ili bar njegov agent sa adekvatnom ponudom iz Evrope pošto nije prošao probu u Los Anđeles Lejkersima.

Izabrane vesti

Kako se trenutno ništa konkretno ne dešava, a elitno takmičenje ulazi u prvu duplu sedmicu, Bejkon je rešio da preuzme stvari u svoje ruke tako što se ponudio Panatinaikosu i treneru Dejanu Radonjiću.

Sreda, 04.00: (1,40) Golden Stejt (14,0) LA Lejkers (3,35)

On je tokom “razgovora” sa svojim pratiocima na Instagramu jasno rekao da bi voleo da zaigra za atinskog velikana, što je ubrzo potvrdio i za grčku televiziju ERT Sports.

”Grčka je sjajna, voleo bih da dođem u Panatinaikos. Ne znam da li su puni na mojoj poziciji, ali Paris (Li) je moj čovek tamo i obožavam ga. Strašan plejmejker, verujem da će voditi ekipu na pravi način i doneti velike pobede”, rekao je Bejkon.

Kako tvrdi specijalizovani sajt Basket News Panatinaikos nije ponudio Bejkonu ugovor, mada je na tržištu u potrazi za pojačanjima.

Bejkon je odigrao sjajnu debitantsku sezonu u Evroligi kao prvotimac Monaka. Na 29 utakmica elitnog ranga postigao je 14 poena na gotovo 42 odsto za tri, uz to je beležio još 3,1 skok, 1,1 asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Pre Monaka proveo je četiri godine u NBA lige gde je nastupao za Šarlot Hornetse i Orlando Medžik. Izabrao ga je Nju Orleans kao 40. pika 2017. godine, ali je odmah trejdovan u Šarlot.


tagovi

EvroligaDvejn BejkonKK PanatinaikosKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara