Dejan Milojević (©Starsport)
Dejan Milojević (©Starsport)

Dvorana Mega factory zvanično postala trening centar “Dejan Milojević”

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.24. | 13:27

Potez vredan poštovanja

Nije klub duge istorije, ali ako je neko zaslužio da bude upisan kao legenda Mege to je onda Dejan Milojević. Svesni toga, čelni ljudi kluba u ružičastom su rešili da se iznenada preminulom treneru oduže time što će dvoranu “Mega Factory” preimenovati. Ubuduće, dvorana u naselju Braće Jerković od danas se i zvanično zove trening centar “Dejan Milojević”.

Podsetimo, Milojević je posle bogate igračke karijere u trenerske vode zaplovio baš u dresu Mege. Tamo je oblikovao i nesumnjivo najveće ime u istoriji “pink kluba”, Nikolu Jokića, sada centra Denver Nagetsa, dvostrukog MVP-a i vladajućeg šampiona NBA lige. Mega se u međuvremenu pozicionirala kao neamerički klub sa najviše igrača na NBA draftu.

Izabrane vesti

Pritom, baš je Milojević – preminuo 17. januara u 47. godini od posledica srčanog udara – Megi doneo i prvi trofej u Kupu Radivoja Koraća.

Zbog svega toga, generalni menadžer Mege Goran Ćakić uputio je zvaničan dopis čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, regionalne ABA i domaće KLS lige kako bi izvršili izmenu u bazi podataka i svim dokumentima.


tagovi

Dejan MilojevićKK Mega

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara