Džanan Musa (Foto: Starsport)
Džanan Musa (Foto: Starsport)

Džanan Musa: Mislili smo da će biti lakše, ali Partizan je titan; Rudi najbolji i bez poena

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 00:15

"Kada smo došli u Beogradu rekli smo da ćemo dati sve od sebe, igrati kao da nam je poslednja u životu - vratilo nam se", rekao je košarkaš Real Madrida

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

Posle neverovatnog preokreta, istorijskih razmera, Real Madrid je zaustavio Partizan Mozzart Beta na putu ka Fajnal foru u Kaunasu. Vodili su crno-beli sa 2-0 u seriji, imali 18 razlike u majstorici, ali Kraljevski klub je još jednom dokazao da ga nikada ne smete otpisati.

Izabrane vesti

Malo ko je verovao da Blankosi posle dva poraza kod kuće mogu do završnice Evrolige u Žalgirio Areni, ali...

"Ni mi nismo očekivali. Kada smo došli u Beogradu rekli smo da ćemo dati sve od sebe, igrati kao da nam je poslednja u životu - vratilo nam se. Nije bilo mnogo filozfije, nismo mnogo menjali, osim zonske odbrane. Nakon što smo je promenili, Partizan se nije snašao u prve dve utakmice, ali danas je kaznio sve. Dali su sve od sebe, mi smo dali sve od sebe i ovo je bila borba titana. Partizan je titan evropske košarke i nadam se ćemo se još videti", rekao je košarkaš Reala, Džanan Musa.

Nastavio je da sipa hvalospeve na račun ekipe Željka Obradovića, koja može da bude samo zadovoljna učinjenim ove sezone u elitnom takmičenju, iako ostaje žal za ispuštenu prednost u plej-ofu.

"Partizan je neverovatan. Treba da budu ponosni na sezonu. Nismo se ni mi nadali da će biti ovoliko teško, mislili smo da ćemo lakše proći, na kraju je bilo 50-50. Čestitam im na sjajnoj sezoni."

U odlučujućoj utakmici herojski plašt je ogrnuo Serhio Rodrigez, a bitne poteze u završnici imali su i Rudi Fernandez i Serhio Ljulj. Iskusna trojka ponovo je napravila prevagu u korist španskog šampiona.

"Neverovatno je imati ove momke, Rudija, Ćaća i Ljulja. Svi možemo da učimo od njih. Rudi je bio jedan od najboljih naših igrača večeras, a nije postigao poen, ali bio je svuda, zato je naš mentor i lider. Veoma sam srećan što sam deo ovog tima".

Da li je široka klupa Reala presudila?

"To je način naše igre, imamo 12 istih igrača koji su sjajni. Atmosfera je odlična."


tagovi

KK Real MadridDžanan MusaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara